BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Reprezentacija

Reprezentacija (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Brato-MO

To: Gule
This Post:
00
140381.782 in reply to 140381.781
Date: 8/3/2011 6:25:15 AM
Overall Posts Rated:
4646
Najveca žalost što ce tebi narednih 30-et sezona biti svaka luzerska,ukljucujuci i dosadašnje :D

S druge strane ja sam igrao 5 finala u tih 10 luzerskih sezona i 5 puta gubio zbog ozljeda i nedostatka srece a drugih 5 sezona bila su polufinala:)

Tako da historija momcadi vukova je legendarna:)

A ti se bori da udjes u play off hahaha:):)))

I ti se nadjes meni nesto rec,jao smjeha hahahaha:)

From: Gule

This Post:
22
140381.783 in reply to 140381.782
Date: 8/3/2011 6:36:23 AM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team

S druge strane ja sam igrao 5 finala u tih 10 luzerskih sezona i 5 puta gubio zbog ozljeda i nedostatka srece a drugih 5 sezona bila su polufinala:)

Tako da historija momcadi vukova je legendarna:)

Moram priznati, vjecni luzer koji ispliva na povrsinu kad se macke malo povuku i cim se macke vratu mis se vraca na svoje mjesto, prije svega LEGENDARNO a onda sve ostalo

This Post:
00
140381.784 in reply to 140381.783
Date: 8/3/2011 8:22:36 AM
Overall Posts Rated:
4646
Problem je što ces ti zauvjek ostat miš hhahahah :)

This Post:
00
140381.785 in reply to 140381.784
Date: 8/3/2011 3:36:50 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Problem je što ces ti zauvjek ostat miš hhahahah

Za sve od sad obratite se Vuku, ocigledno da gleda u kasike ili baca grah jbg covjek sve zna. De mi samo reci kakvo je tvoje vidjenje u pogledu ovih ozonskih rupa i tako toga, sta kazu kasike??? Hocel se moci dogodine na more od ovih UV zraka ili cega vec???

Brw Vuce!!!

This Post:
00
140381.786 in reply to 140381.785
Date: 8/3/2011 4:25:02 PM
Overall Posts Rated:
4646
Kad dostigneš razinu Vuka a neces je nikad dostic,onda bih ti mogao odgovorit na ta smješna pitanja:)

This Post:
00
140381.787 in reply to 140381.786
Date: 8/3/2011 7:04:08 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Kad dostigneš razinu Vuka a neces je nikad dostic,onda bih ti mogao odgovorit na ta smješna pitanja:)

Budi drug pa mi odgovri ccc, da planiram sljedece godine na more ili u planine, bas si neki

From: Dadoni

This Post:
22
140381.788 in reply to 140381.786
Date: 8/4/2011 1:31:49 AM
Overall Posts Rated:
242242
Reprezentacija bi trebala, bilo da se radi o real ili online reprezentaciji, biti pojam oko kojeg se okuplja zajednica. Selektor reprezentacije trebao bi biti ličnost sa takvim ljudskim osobinama, bez obzira na godine starosti i znanje koje ima ili nema, sa kojima je u mogućnosti probuditi i motivisati određenu zajednicu. Nešto kao Ćiro Blažević ili Sabit Hadžić u našoj zemlji. Šalim se naravno za Sabita Hadžića :).
Iskreno, mislim da imajući u vidu: tvoju sposobnost komunikacije sa samim sobom, ljubav koju osjećaš prema samom sebi, divljenju koje imaš za svoje znanje, mogućnosti da blokiraš bilo kakav glas razuma koji dolazi izvan tvoje glave uspjevaš izvanredno motivisati ovu malu zajednicu. Dok druge reprezentacije, primjer Hrvatske i Srbije, u rad reprezentacije imaju imaju uključene timove sastavljene od iskusnih i manje iskusnih menadžera, kako bi se ti manje iskusni doškolovali i pripremili za budućnost, ti uspješno u rad reprezentacije sa veliki uspjehom okupljaš slijedeću ekipu: "moćnog Vuka", "neuništivog Vuka", "legendarnog Vuka", "nepobjedivog Vuka" i kao šlag na tortu "Vuka koji ne gubi nego ga sreća neće". Ovaj zadnji mi je lično najdraži :))).
Reprezentaciji naše zemlje iskreno sve najbolje želim u budućnosti. Nadam se da ćeš u vođenju iste nahraniti makar mali dio svog online ega za koji se nadam da ima neke temelje i u stvarnom životu.
Što se mene lično tiče reprezentacija u naredne dvije sezone over and out :))).

Message deleted

This Post:
00
140381.790 in reply to 140381.788
Date: 8/4/2011 4:11:27 AM
Overall Posts Rated:
4646
Što se reprezentacije tice mi još nemamo jake igrace kao druge selekcije a to naša pozicija u svijetu i govori :) Što se reprezentacije tice svaki put kad si ti vodio reprezentaciju a puno si je vodio bilo je over and out dok to nije bio slucaj kad je Vuk vodio :))

Smiri se kolega,nemoj se uzbudjivat...znam da te ljubomora izjeda ali saberi se malo :)
Ali govore bolje da se ljubomora ispolji nego da se cuva u sebi;)

TI si zadnja osoba koja ce mi reci kako se vodi reprezentacija ,jer si "dosta uspjeha napravio s njom" hahahah ;)

Ovu malu zajednicu motiviraj ljubomorom ;)

Na kraju:

Pokloni se mocnom VUku :)

From: enynho
This Post:
33
140381.791 in reply to 140381.790
Date: 8/4/2011 5:16:28 AM
BC "Bosna xxl"
II.2
Overall Posts Rated:
910910
Second Team:
BC "Bosna xxl" II
Otkako sam se registrirao na ovu igru Dadoni je sa svojim Jazzerima bio pojam, i meni će lično kao takav i ostati. To što se neko provlačio u play off ili uspio izboriti opstanak u play out-u, zatim s vremenom skupio nešto love i izgradio moćan tim kojim se danas divi, ne bi trebao biti problem cijele zajednice. Svi koji ne znaju dadonija pričat će upravo ovako kao vuk. Njegovi postupci su uvijek bili opravdani iz vođeni bez pamlone i napumpavanja priče. Svaki "uspjeh", ukoliko ih je bilo, je predstavljan zajednici na skroman način, što očito nije stvar kod drugih...

Dadoni sada da se malo nadovežem na tvoju izjavu i komentar rada susjednih nam menadžera i reprezentacija. Kako misliš da to primjenjivamo kod nas kad je pola, kad već moram reći, "dobrih" menadžera toliko napuhano i samouvjereno da je njima rad s "neukim" userima ispod časti ?!... Sam sam te na mojim počecima molio da mi daš koji savjet ili pak prođem neku obuku, međutim odbio si. Da li je razlog bio nedostatak vremena ili nešto slično neću ulaziti u to, ali to je jedan od primjera kojim se "strašni" menadžeri ophode prema novajlijama. "Vi", prvoligaši, morate znati da svaki novi registrirani user otvori premier ligu i baci oko ko je šta poosvajao, ko je prvi, drugi, peti, deseti. Znam po sebi... Kada sam započinjao prije tekme sam znao poslati poruku na čak 4-5 adresa, sa sadržajem šta igrati na kratki napad, kako napadati zonu 2-3 ili slično, a sve to sa željom da naučim nešto i da vidim kako ko razmišlja, hoće li se 2-3 ili svih 5 mišljenje poklopiti. Tako se uči. Na sreću igrao sam eto prošle sezone II ligu nešto iskustva skupio i polako gradim vještine, iako priznat' ću i sada, voljan sam saslušati dadonija, vuka, muljita, partija pa čak i derivoja koji je zadnji na premierligaškoj tabeli !. Kad već pričam o ovom svemu Leonida hvala ti druže, jer si ti taj koji me naučio barem osnovama ;).

From: Dadoni

This Post:
33
140381.792 in reply to 140381.791
Date: 8/4/2011 12:00:55 PM
Overall Posts Rated:
242242
Ja lično nisam rekao nikada da sam "strašan" ili "dobar" menadžer/igrač. Nikada nikoga nisam potcijenio zato što igra u nekoj od nižih liga. Da li je neko prvoligaš, drugoligaš ili trećeligaš najmanje je bitno. Sve se u životu mijenja i okreće i vrlo je lako moguće, za neki tim, da se plasman ekipe za par sezona okrene u cijelosti.
Odgovrio sam na xy postova, kolega koje su tražile mišljenje ili savjet, kada sam imao dovoljno vremena na raspolaganju. Slobodnog je vremena nekada relativno malo na raspolaganu pored: supruge, sina, posla, rekreacije, prijatelja...Mislim da još uvjek ima dosta aktivnih igrača koji mogu isto da posvjedoče :))). Slično je predpostavljam sa mnogim kolegama iz Prve Lige. Gledajući listu timova, koji su igrali ili sada igraju Prvu Ligu, samo 2 tima su imala, na forumu podcjenjivački stav prema kolegama iz nižih liga. O imenima istih nema potrebe da se piše.
Koliko ja znam već dugo vremena egzistira odličan priručnik sa upustvima koji je sasvim dovoljan za normalno započinjenje igre. Potrebno je samo malo čitati. Također, postoji dosta foruma na kojima je moguće to znanje nadograditi zajedno sa iskustvom koje se postepeno stiče.

Advertisement