Разгледах останалите лиги във 2ра и дори да не е най-силната, то поне ми изглежда най-равностойната сред 2те лиги. Няколко интересни мача и този кръг. Изглежда има не малко активни мениджъри, защото личат редени тактики, което е готино 'щото прави мачовете по-непредсказуеми.
Боби ме пита защо съм играл 2-3. Лично аз предполагах, че ще ми играеш с вътрешно нападение, но дори да не е така щях да задържа борбите и както се вижда имаш едва 8 борби в нападение. Като цяло мача беше ясно как ще завърши и аз дори не съм се надявал на победа, така че просто казано - исках да падна с по-малко. Дали съм объркал или не, няма никакво значение, защото каквото и да бях играл щях да падна.
И понеже не довърши, аз да си попитам... коя година или в каква възрастова група станахте шампиони? Защото от 12 до 19 годишни мога да ти изброя всички шампиони и призови класирания в това поколение и Шампион 2006 не е сред тях. Уви, Балкан по стечение на обстоятелствата е и затова знам.
Иначе за залата... цените вече не могат да се актуализират, а следвщите цени ще зависят от развитието на мачовете до другия ъпдейт, така че няма какво да се направи към момента освен да се побеждава.