щоб не офтопити в темі націоналки
Тим більше коли вже ніби є гравець який по зп міг би і потрапляти зараз, але його не викликають ні в 19, ні в 20 (в 21 вже було пізно виправляти).
якщо в когось є питання, чого його гравця не викликають в молодіжку - у будь-який час можна мені написати і запитати це
якщо в когось є питання, як гравець виглядає на фоні інших у 19-20 років, чи потрібно щось підправити, на що зробити упор в тренуванні - у будь-який час можна мені написати і запитати це. в середині сезона я скоріше за все не зможу відповісти, як гравець виглядає на фоні інших, бо в мене не всі оновлюються протягом сезону, але...
коли я переглядаю гравців у міжсезоння та після вильоту з офіційного турніру і я бачу, що гравець може потрапити до молодіжки, і потрібно підкорегувати тренування - я пишу про це. якщо мені здається що гравець занад-то слабкий - я не пишу про це. хіба що ви витягуєте на драфті когось цікавого. тоді я пишу що "гравець якому зараз 19-20-21 (скоріше за все) не потрапляє до молодіжки, давай потренуємо нового"
якщо гравець тренувався занад-то повільно чи йому тренували зовсім не те, про що ми говорили - я здебільшого не буду нічого писати. я просто вихреслюю гравця з бази, бо в нього вже немає шансів на молодіжку. інколи я можу запитати, чому гравець отримав там 5 апів, коли при цьому тренуванні повинен був отримати 10, але це скоріше виняток. може я не правий і потрібно усіх питати. але на це стільки сил потрібно...
далі
і треную по схемі, яку почув в перший місяць в цій грі
коли команда витягує гравця я питаю чи будуть його тренувати та на яку позицію, якщо це не очевидно. якщо я вірю, що цей менеджер знає як тренувати, то на цьому і закінчується. якщо не вірю - то питаю чи потрібна порада з планом. якщо бачу, що це нова команда, то запитую, чи розібрався в грі, розібрався як тренувати, чи є якісь питання по грі. можу не побачити що команда нова...
ту стрептів
ти витягнув ханюка у перший свій драфт. ми тоді спілкувались. не пам'ятаю як конкретно. дивлячись на навички ханюка - ти тренував його як треба, просто він вийшов трохи слабким. він навіть відіграв декілько товарок, але потім бачу що форму не набрав відразу і мабуть програв конкуренцію. буває
наступного сезону був сусло. він 2 сезони тренувався як другий тренуємий, це могло сказатись. він був трохи далі від молодіжки. можливо це й моя провина, бо в них зріст 203-205, тренувались вони на ЛФ. це був період, коли я почав відходити від гри з ЛФом, бо він виходить недостатньо гарним. також буває
через пару сезонів був гарань. він не був основним в молодіжці, але 8 ігор відіграв. трохи слабший вийшов ніж розраховували
3 гравці які були в збірній чи поруч. я не пам'ятаю наскільки ми обговорювали план тренування 2го та 3го. я не пам'ятаю чи розмовляли ми чого гравці виходять слабшими ніж можуть. якщо ні - іноді можна і запитати
щодо олійника... його немає в мене в базі. чи то він був занад-то слабкий і я його видалив, чи то я його пропустив (буває). тому я не може зараз сказати чому він не в збірній і що там було з планами на нього
доречі, є в мене проблема, це відразу розмовляти з власниками гравців, яких купили. знаю про цю проблему, працюю над нею, але... сподіваюсь, що якщо купили гравця з драфту то мабуть для тренування...
Last edited by Tiger at 9/28/2025 5:52:10 PM