Ukraina vs. Magyarország 66 - 78 (79928) -12Програли на жаль мадярам в ПО на виїзді. Гра була рівна до останньої хвилини.
Я вирішив ризикувати в цьому матчі і повністю вгадувати зовнішній акцент противника разом з повністю укріпленням периметру, ставлячи в захисті 1-3-1.
Зовнішня атака читалась від нього, оскільки він дуже сильно любить грати 3 малих + 2 блокера. Мадяр вирішив грати ізоляцію, і як на мене це гірша тактика, ніж якби він зіграв акцентовано зовнішню. Його реалізація в цьому матчі 0.27. Це дуже мало.
За хвилину до кінця ми програвали всьо лиш 3 очки:
1:17 66 - 69 O. Yatsik (Гст) не дав продовжити атаку суперникам, зробивши підбір у захисті
А далі серія наших не влучних трьошок в кінці просто погубила нас.
1:07 66 - 69 I. Krivoi (Гст) знаходить вільного партнера по команді - O. Yatsik (Гст). O. Yatsik (Гст) відкривається у куту майданчика і кидає триочковий. Промах.
Хоч і ми програли в хлам підбори, я вважаю, що 1-3-1 виправдала себе. 78 очок це менше ніж нам закидували Естонці минулого сезону, чи Нідерланди нещодавно. Це свого роду був антибаскетбол.
І основна причина чому ми програли матч - ми дуже мало закинули. Закинь Кучеревський 2 кидка протягом матчу і на останніх хвилинах вони б нас доганяли, а не ми їх. І кидаючи трьошки проти 1-3-1 вони би програли.
Але чомусь Кучеревський знову валить гру в атаці((( щось йому не везе цього сезону...
Далі товарки. Пелюк точно буде відпочивати. Бодякін/Чечер - максимум резерв, або заміна якщо всі будуть у дуже поганій формі. Будемо награвати молодих.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 6/9/2025 4:02:36 PM