ποιος ειναι ο επομενος στοχος σαν Σιδηροπουλος και ποιος για την ομαδα γενικοτερα
-καταρχάς να κερδίσουμε το Λύκο και να μείνουμε στην κατηγορία.από εκεί και μετά στοχεύουμε και του χρόνου στην παραμονή.μετά όμως θα κυνηγήσουμε άνοδο στην ΙΙ.μακάρι μια μέρα να πάμε και στην Ι ή και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.
για εμένα προσωπικά στόχος είναι η πρόοδος μέσα σε αυτή την ομάδα που είναι χτισμένη γύρω από εμένα.αν ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της,είμαι κι εγώ κομπλέ.αλλά ξαναλέω ότι όνειρο μου είναι να παίξω στην εθνική στα 26-27 μου.
σημερα ειχατε τον πρωτο παιχνιδι μπαραζ υποβιβασμου και τα καταφερατε να παρετε το αποτελεσμα μπροστα στους οπαδους σας,σχολια??
-νικήσαμε πολύ εύκολα και πολύ πιο εύκολα από ότι περιμέναμε.δυστυχώς ο λάος μας είναι συνηθισμένος σε μάχες ανόδου κι έτσι δεν γέμισε το κλειστό απόψε.ελπίζω του χρόνου στα πλέι-οφ.πάντως οι σχεδόν 10.000 που ήρθαν το ευχαριστήθηκαν.μεγάλη νίκη η σημερινή.
τι σου αρεσει και τι δεν σου αρεσει στην ομαδα
-μου αρέσει πολύ που αυτή η ομάδα πιστεύει στα παιδιά της.που παίρνει ταλέντα και τα κάνει χρυσάφι.ποιος νίκησε τον Λύκο?ο Βαρδάρης!ποιος τα ρεμάλια?ο Δημόπουλος..καταλαβαίνετε τι εννοώ.πρέπει να είμαστε η μόνη ομάδα του ομίλου με 10 παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αλλού!
στο δεύτερο σκέλος δεν ξέρω τι να απαντήσω.ειλικρινά.ίσως μόνο να με στενάχωρεί που δεν μπορούμε να χτυπάμε ακόμα όλα τα παιχνίδια.αλλά κι αυτό θεωρώ ότι θα αλλάξε του χρόνου.
εχεις σκεφτει ποτε το ενδεχομενο να αλλαξεις πολη και ομαδα?
-υπήρξε μια προσέγγιση πέρσι το καλοκαίρι,που όμως απορίφθηκε αμέσως.όσο ο πρόεδρος με θέλει εδώ,δεν έχω λόγο να πάω πουθενά.την αγαπάω αυτή την ομάδα και γι'αυτο με αγαπούν και οι οπαδοί της.
υπαρχει καποια κοπελα στην ζωη σου??
-είμαι ρέστος!έχεις να μου γνωρίσεις καμία?να σκεφτείς είμαι ακόμα παρθένος!χαχαχαχαχαχαχα(γέλια)...μάλλον ψάχνω τη μια και μοναδική που θα παντρευτώ όπως ο Kaka που έπαιζε στη Μίλαν.φοβερή ιστορία αυτή...
εισαι το παιδι της κερκιδας και το καμαρι της πολης,σε εσενα πως περναει αυτο?σου δημιουργει ανχος?
-μην νομίζεις ότι με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο.είμαστε μικρή πόλη και είναι χαλαρά τα πράγματα.απλά ένα γεια του ακούς συχνά.αλλά ναι είναι αλήθεια ότι μας αγαπάνε όλους κι όχι μόνο εμένα.απλά εγώ είμαι το μεγάλο ταλέντο που τους γεμίζει με όνειρα.άγχος εννοείτε πως δεν έχω!όταν αστοχείς σε σουτ και σε χειροκροτάνε ή όταν κάνεις λάθος και σου λένε δεν πειράζει,τι άγχος να αισθανθείς?άγχος έχει ο καινούργιος ξένος που σκέφτεται εμένα γιατί δεν με χειροκροτάνε όταν αστοχώ?κάπως έτσι είχε 0/7 ο Ούγγρος απόψε.αλλά πήγε καλά στην άμυνα.την επόμενη και στην επίθεση.
λοιπον εχουμε Μπομπακια,Ανατολια,Αρμι και Ρεντ να αγωνιζονται για την ανοδο,,πως τα βλεπεις απο την δικια σου μερια??
-4 εντελώς διαφορετικές ομάδες.τα μπομπάκια πάνε τρένο φέτος.τα γνωρίζω από παλιά.ο Τουμπάκος και ο Καουσεράνο είναι αντίπαλοι από την IV εθνική.ομάδα με σούπερ περιφέρεια και δυνατές άμυνες.αλλά δεν έχουν βάθος.δεν με έχουν πείσει απόλυτα ακόμα ότι μπορούν να πάρουν την άνοδο.έχουν όμως την έδρα μέχρι το τέλος και αυτό μετράει!
ο Άρμυ πάλι είναι η ομάδα έκπληξη για εμένα.φοβερή χρονιά.δεν έχει έρθει η ώρα του όμως.ίσως του χρόνου λέω εγώ.πάντως ο Εσμερίθ μπορεί να έχει άλλη γνώμη.παικταράς ο τύπος αυτός!
οι Ρεντ λεγεωνάριοι είναι φοβεροί.είναι όμως και η μόνη ομάδα που κερδίσαμε εμείς από τους 4 φιναλίστ!θεωρώ ότι μπορούν τα πάντα.αλλά δεν έιναι πρώτο φαβορί.μεγάλο τους όπλο ότι έιναι η πιο απρόβλεπτη ομάδα από τις 4(για να μην πω η μοναδική).πόσες έδρες όμως μπορούν να σπάσουν?ήδη τους βγήκε η ψυχή μια φορά σήμερα!
η Ανατόλια είναι σούπερ επίσης.προβλέψιμοι μεν,αλλά τόσο δυνατοί σε αυτό που κάνουν που δεν αποτελεί μειονέκτημα.πως να σταματήσεις τη ρακέτα τους?πως?και ιστορικά οι μεγάλες ομάδες συνήθως ήταν δυνατές μέσα στο ζωγραφιστό!
όπως καταλαβαίνεις όλοι τους έχουν ένα μεγάλο όπλο στα χέρια τους.μένει να δούμε πιο από αυτά θα υπερισχύσει.εγώ εύχομαι καλή τύχη