a kérdéseimre nem válaszoltál. minden más rizsa jött ezerrel. Mennyi 22 év alatti multis center edződik nálunk 7-es edzővel akiből olyant akarsz csinálni mint amit betettem ide?
Én mindent értek. Dzsevasz szerint baromság a felsorolt 5-6 komponens, amit fentebb írtam.
Ezt meg megírhatod hol írtam. Hülyeségeket én is tudok írni, hogy te szerinted ez a baromság meg az a baromság.
Az utolsó üzenetedben végre írtál valami értelmeset is. Kilukadtunk a lényegnél.
Csak azt nem értem, ha tudod mi a gond, akkor mi a francért írogatsz be ilyen szarságokat a fórumra!
A jóisten megáldjon.. vegyünk már pár cseh játékost és edzzük őket az ő tanácsaik alapján.
Induljon be egy "csehet edzzél" program, mert kíváncsiak vagyunk a trükkre
Nem cseh játékosokat kell venni, hanem 7-es edzőt és multis játékosokat kell draftolni. Értsétek meg végre, nem tudnak semmit se jobban mint mi, csupán azt sokkal jobban tudják kivitelezni amit tudnak. El lehet itt hadoválni minden szép és jót, meg rizsázhatsz itt te is mindenről össze vissza a tények azok tények. Draft kell, megfelelő játékosok kellenek a megfelelő managereknél a megfelelő edzőkkel. Ott van Borgulya Fazi Radnai stb. A csehek bármikor azt mondanák, hogy honosítják bármelyiket. Fogadni merek vele egy éves előfizetésbe, ha elküldeném a skilleket azt mondaná kell a csapatába ilyen fiatal. Az a baj, hogy alig van ilyen 1-2 nálunk, ők meg 10-20-ból válogatnak.