Я повернувся, і тепер час відзвітуватися за останні 3 матчі. Ну спочатку вибачайте, що не було превю, і т.д., реально з інтернетом було дуже важко. Також хотілося б привітати усіх з виходом в Топ-8 збірних світу, я вважаю це хороше досягнення.
(25223) Матч проти Алжиру, який був вирішальним, і в якому перед мною стояло завдання виграти з чим побільшою різницею щоб попасти в Топ-8. Тому Не дивним був моц від нас, хоть і після матчу можливо я переборщив, але хто знає чи вистарчило б нам піку, ну і ент у нас був 6, після матчу став 3. Це щоб всі розуміли причинно - наслідковий зв'язок наступних поразок.
(25237)Чехи. Виходити проти них з ентою 3 звичайно це без шансів на перемогу. Але зіграли ми дуже достойно, ну і відновили заодно ентузіазм до позначки 5. Що мало б давати шанси на боротьбу в наступному турі з Хорватами, але не вийшло...
(25240)Хорвати. Після тренування, глянувши на нашу форму зявилася надія, що зможемо їх обіграти, але глянувши на їх форму зрозумів, що поспішив))) Ентузіазм у них приблизно мав бути 7 +/- тому переваги у нас не було. Але хотів би зупинитися на цьому матчі детальніше. І що ж ми маємо після матчу? гравець з ББ-20 в 9 формі Андрюховіч попадає 2-13. Шок / пічаль/ розчарування/ і т.д. Якби там не було вторинних, або виносу, або ше чогось я б це зрозумів, але це вже вище любого мого розуміння. І що виходить, Ц/ВФ/Лф Хорватів на трьох накидують 60 очок. У нас же 36. І один з найрезультативніших це Аз, одним словом маразм.
Шанси вирвати перемогу в Китаю, або Португалії, мінімальні, але діватися нам немає куда.
Ту Тігр. Дякую за рекламу, але рекламити Баранова, це вже перебор