גם בכדורגל בארץ שלנו האלופה הולכת למוקדמות,לא ישר ליורוליג. אז גם בארץ שלנו שלחו כבר "אלופה" למוקדמות היורוליג, ו? לאן היא הגיעה? הפסידה לזו שהפסידה לזו שהפסידה לזו שעלתה מהמוקדמות ובסוף אותה אחת גמרה במקום האחרון בבית המוקדם שלך, למה שקבוצה כזו תקבל כרטיס אוטומטי ליורוליג? כמו בכל דבר יכולות להיות נפילות, לכל קבוצה יכולה להיות עונה רעה, היורוליג בשריונים שהוא נותן בעצם "מבטח" את עצמו, אם בטעות קבוצה גדולה תהיה על עונה אחת רעה, עונה אחרי זה היא תשוב לעצמה, אבל בעונה הזו היא לא תשתתף ביורוליג? לא הגיוני, לכן היורוליג מעניק שריונים. וזה מאוד הגיוני, היית מעדיף לראות ביורוליג כל מיני קבוצות שנתנו עונה אחת גדולה והתפרקו? אני לא, לא רוצה לראות קבוצה שיצא לה פוקס, עונה אחת כל השחקנים אצלה התחברו בצורה מדהימה והצליחה, ועונה אחרי זה היא שוב ברמה על הפנים, אז? קבוצה כזו צריכה לשחק ביורוליג? לדעתי לפחות ברור שלא. ושוב - אם יהיו כאן בעלים שישקיעו כסף רציני בקבוצה שלהם ויבנו קבוצה איכותית גם הם אחרי שנה-שנתיים יכנסו ליורוליג, אבל שיבנו קודם כל קבוצה טובה.
מתוך התקציב של מכבי 10 מיליון דולר מגיע ממכירת מנויים ותאי צפייה, השאר? זכויות שידור (עוד 2.5 בערך), יורוליג (2.5-3, תלוי בעונה), ספונסרים (עוד 2.5 בערך), ועוד כל מיני תקציבים קטנים (מהליגה שלנו, מחנות המועדון ובכלל).
אבל השורה שהכי אהבתי היא השורה האחרונה- "גם אם מדובר בניסיון נקמה אישי, מגיע להם. אחרי שנים של טקטיקות מלוכלכות והתנהלות של מאפיה, פשוט מגיע להם" - נו באמת, אולי תשתף אותי גם ב"מאפיה" שהלכה פה? אולי תספר לי קצת על האיומים שהלכו פה? שמעון מזרחי הלך עם אקדח לדני קליין? אולי לחיים אוחיון? או שאולי לג'ורדי ברתומיאו שיביא לנו כרטיס איי ליורוליג?