Én nem vitatkozok semmin. Beszélgetek egy másik emberrel.

Nagy különbség szerintem.

Alakul a szemléleted, ez tetszik. Az egész onnan indult, hogy most már nem az első kezdővel beszélek, aki olvasta a mindenki építsen stadiont ezerrel baromságokat, és írja, nincs pénze semmire, mert stadiont fejleszt. Kb itt szezonokra elszúrta a csapatát helyből. Bukja az alap csapattal a meccseit, nem tud edzeni nem tud csinálni semmit, várja hetekig, hogy a stadion épüljön, aztán meg kéne találni az ideális jegyárakat stb stb stb!. Mert a ti írásaitokból az jön le ez a frankó. Nem hiszem, hogy ez a kezdő managerek álma, max a 20% bírja ezt ki épp ésszel. Továbbra is ez az én bajom.Kiszámoltad, mennyit hoz az edző levonása után az edzés. Azt azonban még mindig nem számoltad ki, 3 szezon alatt mennyit hoz egy adott stadion fejlesztés. Vigyázz, nehogy veszteségesen jöjjön ki a dolog 3 szezonra levetítve.

Számolj 80%-os kihasználtsággal nyugodtan.De ha gondolod, mond meg egy újonc miből mennyi fejlesszen, és kiszámolom neked a hatalmas nyereséget 3 szezon után. Meg fogsz lepődni.
Na mind1 hagyjuk. A végére úgy vettem észre, valahol félúton találkozott az elképzelésünk, ennek örülök nagyon.

Az újak levonhatják a következtetést:
vegyél egy használható edzőt, 3 fiatal játékost, és minden maradék pénzen fejlessz stadiont folyamatosan!:D