BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190683.768 in reply to 190683.753
Date: 10/19/2011 7:07:28 AM
Overall Posts Rated:
10001000
φοβερή μέρα η χθεσινή.αν και για εμένα υπήρχαν ξεκάθαρα φαβορί στα περισσότερα ζευγάρια,η εξέλιξη των αγώνων ήταν τέτοια που με κράτησε ως το τέλος σε αγωνία.ουσιαστικά το δικό μου κρίθηκε στη 2η περίοδο,της Βίκης στην 3η και τα υπόλοιπα στην 4η.

Nerds Volos - 21 Nations Army=>90 - 108

ειλικρινά απορώ με αυτή την ομάδα του Ορέστη.χωρίς να βγάζει τρελές αναφορές,βρίσκει τον τρόπο να σε νικάει.το πρώτο ημίχρονο φοβερό και με μεγάλο σκορ.μετά σιγά σιγά όμως ξέφυγε φτάνοντας στο +18 στο τέλος.
μαν2 μαν και οι δύο,εσ.απομόνωση κλασσικά ο Άρμυ με το 4 του να κάνει πάρτυ.μήπως έπρεπε να τον ψηφίσουμε για καλύτερο 4?

41 πόντους ο Πααλάνεν!!!

ο Βόλος πάλι πήγε σε λόου σε 3 ψηλούς μέσα(το 4 του στο ΣΦ χθες).το λόου κακό λόγω πασών όπως είπε και ο Γιάννης.το θέμα είναι όμως άλλο.έβαλε τον Έμπραντ στο 3 για να πάρει φάουλ από τον Εσμερίθ!και αντί να γίνει αυτό,έκανε πάρτυ ο Πααλάνεν απέναντι στον Σκάλα!με λίγα λόγια καλή σκέψη,αλλά δεν του βγήκε.ίσως τελικά είναι καλύτερο σε αυτά τα ματς να κοιτάς πρώτα την άμυνα και μετά την επίθεση.παιχνίδι με τεράστιο διαδακτικό χαρακτήρα για τον Βόλο που του χρόνου θα πρωταγωνιστεί.

συγχαρητήρια για το σεβασμό που έχει κερδίσει από όλους μας...

Emmanouil Papas - 3bobakia_mikra=>84 - 106

κι εδώ όλα κρίθηκαν στην 3η περίοδο.προσωπική μου άποψη(ξέρω ότι θα διαφωνήσουν κάποιοι) πως τα μπομπάκια έπρεπε να κατεβούν χαλαρά!αυτή η νίκη ίσως τους στερήσει το πρωτάθλημα!κατά τα άλλα ενδιαφέρουσα η ζώνη της Βίκης.3-2 χωρίς πολλά φάουλ,αλλά ο Παλότσι σκόραρε 40 πόντους!!!!στην επίθεση κίνηση κι αυτό χρήζει προσοχής(δεν θα πω γιατί όμως).το πιο ενθαρυντικό για την Βίκη είναι ότι είχε καλή εσ.άμυνα με την 3-2,αλλά και δυνατά ριμπάουντ...

mavros likos - fay_stelaios=>67 - 95

τελικά ο Λύκος δεν είναι εδώ.μία περίοδο είχε ενδιαφέρον το ματς,μετά τέλος.κατέβηκα απλά σοβαρά,ο Λύκος δεν έκανε κάτι για να ανατρέψει τις εις βάρος του πιθανότητες και πάμε τώρα για το 2-0.ουσιαστικά θέλησα να χτυπήσω εκεί που πονάει ο Λύκος.στην ρακέτα του.βέβαια στο 5 δεν έκανα τίποτα.αλλά στο 3+4 έκανα πάρτυ.

This Post:
00
190683.769 in reply to 190683.755
Date: 10/19/2011 7:30:58 AM
Overall Posts Rated:
10001000

JK69ER - Anatolia Polikastou=>96 - 110

τρέξε vs λόου...
Τσουκάο vs Μάουρε

κι εδώ στο 2ο ημίχρονο καθάρισε το ματς ο Πάνος.

18 αξιολόγηση ο Μάουρε και evaluation 54!!!

αν δεν τον πονέσεις εκεί,δεν έχεις τύχη.δεν ήταν λάθος αυτό που έκανε ο Τζόκερ,αλλά όχι και αρκετό...
3-2 χωρίς φάουλ για Ανατόλια.μελανό σημείο οι βολές 23/37...

περνάμε τώρα στις ματσάρες

Red Legionaries - PLAGIARI FORCE=>86 - 81

ουσιατικά κρίθηκε τελευταία στιγμή.ο Πλαγκ έπαιρνε τα ριμπ. αλλά έκανε λάθη.συμφωνώ με τον Γιάννη ότι το ματς κρίθηκε από τον Μπάλιτς στο 3.με λίγα λόγια από την εμπειρία του Θοδωρή.
συγχαρητήρια και στους δύο.ο Πλαγκ θα ετοιμαστεί για τη νέα σεζόν που αν κρίνουμε από την πρώτη έχει τα φόντα τα πάει για κούπα.
ο Θοδωρής συνεχίζει.να δούμε τι θα σκαρφιστεί απέναντι στον Πάνο.ουσιατικά μόνο από δικές του επιλογές μπορεί να νικήσει(έχω κάτι κατά νου).είδωμεν...

από τακτικής άποψης σίγουρα το παιχνίδι της χρονιάς με διαφορά!!!!(το επόμενο έτσι...)

Remal Madrid - PANTOKRATORAS=>97 - 106

εδώ θα σπάσουν καρδιές!σχεδόν σε όλο το ματς μπροστά ο Σωκράτης αλλά στο τέλος ψιλοκλάταρε.
για μένα το σκορ όμως λέει ψέματα!τα ρεμάλια έπεσσαν στην παγίδα του Γιάννη και διάλεξαν 2-3,ενώ ο Γιάννης κατέβασε κίνηση.κι εδώ είναι το ψέμα!η διαφορά για εμένα έπρεπε να είναι στους 20!!!γι'αυτό και θέλω να δω τι θα γίνει παρακάτω.βάση του χθεσινού αγώνα τα ρεμάλια είναι φαβορί για το 1-1.θα γίνει αυτό όμως?

το ζευγάρι με το μεγαλύτερο σασπένς μακράν αφού ίσως δούμε 3 αγώνες να κρίνονται στο τέλος εδώ.
εννοείτε ότι και οι δύο με τς αναφορές που βγάζουν έπρεπε να βρίσκονται στα πλέι-οφ!!!
κι όμως ένας τους θα υποβιβαστεί σίγουρα!

This Post:
00
190683.770 in reply to 190683.768
Date: 10/19/2011 2:43:03 PM
Overall Posts Rated:
2121

ειλικρινά απορώ με αυτή την ομάδα του Ορέστη.χωρίς να βγάζει τρελές αναφορές,βρίσκει τον τρόπο να σε νικάει.

Είναι η εμπειρία του παλιού (μάνατζερ) , χαχαχαχα

Υ. Γ. Με τα μπομπάκια να δω πως θα τα βγάλω πέρα ... Σκέφτομαι να τραυματίσω κανα δυο παίκτες των μπομπακίων για να γίνει το έργο μου πιο ευκολο ;)

Last edited by Orestis21 at 10/19/2011 2:45:57 PM

This Post:
00
190683.771 in reply to 190683.770
Date: 10/19/2011 4:02:17 PM
Overall Posts Rated:
150150
καλη ιδεα..αν δεν τα καταφερεις να του τραυματισεις σου εχω αλλο τροπο να τους βγαλεις εκτος ματς...σου νοικιαζω τον Τσουλιδη(19549201) για να αποπλανησεις τους παιχτες της...πιστεψε με ειναι δοκιμασμενος κανει καλη δουλεια:)
αυτο το παιδι ολα για την ομαδα...:P

This Post:
11
190683.772 in reply to 190683.771
Date: 10/19/2011 4:44:37 PM
Overall Posts Rated:
2121
καλη ιδεα..αν δεν τα καταφερεις να του τραυματισεις σου εχω αλλο τροπο να τους βγαλεις εκτος ματς...σου νοικιαζω τον Τσουλιδη(19549201) για να αποπλανησεις τους παιχτες της...πιστεψε με ειναι δοκιμασμενος κανει καλη δουλεια:)
αυτο το παιδι ολα για την ομαδα...:P

Δεν ξέρω πως δουλευει αυτό το σύστημα. Βάλ' το εσύ σε εφαρμογή πάντως και δεν θα βγεις χαμένος ...

Last edited by Orestis21 at 10/19/2011 4:45:04 PM

This Post:
00
190683.773 in reply to 190683.772
Date: 10/19/2011 4:59:52 PM
Overall Posts Rated:
150150
χαχαχαχα!!!
+1 γιατι ξερεις να κανεις μπιζνες...:)

This Post:
11
190683.774 in reply to 190683.1
Date: 10/19/2011 8:58:57 PM
Overall Posts Rated:
335335
Kirilos Sidiropoulos - συνεντευξη!

Ο κοσμος θελει να μαθει τι κανεις στον ελευθερο σου χρονο

-μου αρεσει να φοραω τα ρουχα της αδερφης μου και να κοιτιεμαι στον καθρεφτη

:P :P :P (να τι μπορει να κανει ενας δημοσιογραφος..να αλλαξει την συζητηση)

τωρα η κανονικη συζητηση

καλησπερα Kirilos Sidiropoulos θα θελαμε να μαθουμε τα παντα για σενα..
οιγενιακη κατασταση (αδερφια κτλ) , οικονονικη και τα παιδικα σου χρονια

-καλησπέρα κι από εμένα.καταρχάς είναι τιμή μου που μου παίρνετε συνέντευξη.να ξέρετε ότι είναι η πρώτη μου!!!
λοιπόν,ανύπαντρος είμαι και ζω όπως ξέρετε στην Τρίπολη.οι γονείς μου είναι στην Αθήνα παρέα με την μικρή αδελφή μου.είμαστε μια μέση οικογένεια οικονομικά,αν και τώρα έχω αρχίσει να παίρνω πολύ καλά λεφτά από το μπασκετάκι.τα παιδικά μου χρόνια μου έχουν αφήσει γλυκές αναμνήσεις,μόνο που τότε δεν έπαιζε μπάσκετ ο Γκάλης ώστε να μπορέσω να τον δω να παίζει.ο Νικ δε Γκρικ είναι το είδωλο μου!

σαν μαθητης πως ησουν και αν εχει περασει σε καποια σχολη..

-δεν ήμουνμαθητής ούτε του 20 αλλά ούτε και του 10.καλός ήμουνα και πέρασα σε Α.Ε.Ι. μαθηματικών επιστημών.αλλά με κέρδισε το μπάσκετ.

τα χρηματα απο το μπασκετ ειναι αρκετα? φανταζοσουν ποτε οτι θα φτασεις σε τετοιο επιπεδο?

-τα λέφτα είναι υπεραρκετά.τόσο που ανησυχώ αν θα περάσω τις πύλες του Παραδείσου!ίσως πρέπει να αρχίσω τις φιλανθρωπίες!η action aid αποτελεί καλή αρχή ενδεχομένως.ασφαλώς αν και πάντοτε πίστευα ότι μια μέρα θα παίξω στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ,στην πραγματικότητα μάλλον απλώς προσπαθούσα να μου δώσω μεγαλύτερο κίνητρο.οπότε η ειλικρνής απάντηση είναι πως δεν περίμενα να φτάσω ως εδώ.όλα άλλαξαν όμως όταν ήρθα στην Τρίπολη.τότε ναι'τότε κατάλαβα ότι το μέλλον μου ανήκει

με ποιο κριτηριο διαλεξαν εσενα στην μεγαλη ομαδα απο τις ακαδημειες..

-η ομάδα μου εκείνη την περίοδο έριχνε το βάρος στην ανίχνευση ταλέντων στα οποία θα επένδυε.10/14 παίκτες του ρόστερ προέρχονται από εδώ.τη σεζόν που έγινα ντραφτ μάλιστα,έψαχναν για ΣΦ.οπότε να μαι κι εγώ.αυτή ουσιαστικά ήταν η πιο τυχερή μέρα στη ζωή μου.ενώ ήμουνα η 2η επιλογή της ομάδας,έγινα ντραφτ στο νούμερο 29!όπως καταλαβαίνετε,αν με είχε διαλέξει τυχαία άλλη ομάδα,τώρα ίσως να μην ήμουν όχι μόνο καλαθοσφαιριστής αλλά ούτε καν φοιτητής!

για την φετινη συνολικη σου εικονα αλλα και τις ομαδας σου..

-φέτος και η ομάδα κι εγώ κάναμε ένα βήμα μπροστά.η ΙΙΙ εθνική είναι ασύγκριτα πιο ανταγωνιστική από την ΙV.χαώδης η διαφορά.οπότε αντιλαμβάνεστε πόσο τιμητικό είναι για εμάς το βραβείο που πήρα!

εχεις μια συμμετοχη στην υ21 με την εθνικη,πως ηταν η εμπειρια σου και αν θα ηθελες να την ξαναζησεις

-η συμμετοχή αυτή ήταν σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στο Ιράν.ουσιαστικά ήμουνα στις προεπιλογές για φέτος και ο κοόυτς δοκίμασε μερικά παιδιά μεταξυ των οποίων κι εγώ.δεν τα πήγα καλά όμως.έπαιξα μετά από πολύ καιρό στο 4 κι αυτό με άγχωσε.τελικά δεν τα κατάφερα καθόλου.τώρα στη νέων λόγω ηλικίας δεν μπορώ να ξαναπαίξω.μπορώ όμως στο μέλλον στην ανδρών.και αυτό είναι το όραμα μου!

στα βραβεια της κατηγορειας κερδισε εναν τιτλο..αυτο του καλυτερου σμαλλ,σχολια??

ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν.είναι μια επιβράβευση σπουδαία,αφού είναι από τους αντίπαλους προπονητές που αποδεικνύει ότι έχω δουλέψει πολύ καλά μέχρι τώρα και μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω ακόμα πιο εντατικά.και πάλι σας ευχαριστώ όλους.

γιατι η επιλογη σου στο νο3 στην φανελα σου?

δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για εμένα.απλά ο προπονητής μας μας δίνει τα νούμερα κάθε σεζόν με τι εξής σκεπτικό.το βασικό PG παίρνει το 1,το SG to 2 κτλ
σαν βασικό ΣΦ παίρνω το 3...

From: pazinok

This Post:
11
190683.775 in reply to 190683.774
Date: 10/19/2011 9:03:12 PM
Overall Posts Rated:
335335
ποιος ειναι ο επομενος στοχος σαν Σιδηροπουλος και ποιος για την ομαδα γενικοτερα

-καταρχάς να κερδίσουμε το Λύκο και να μείνουμε στην κατηγορία.από εκεί και μετά στοχεύουμε και του χρόνου στην παραμονή.μετά όμως θα κυνηγήσουμε άνοδο στην ΙΙ.μακάρι μια μέρα να πάμε και στην Ι ή και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.
για εμένα προσωπικά στόχος είναι η πρόοδος μέσα σε αυτή την ομάδα που είναι χτισμένη γύρω από εμένα.αν ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της,είμαι κι εγώ κομπλέ.αλλά ξαναλέω ότι όνειρο μου είναι να παίξω στην εθνική στα 26-27 μου.

σημερα ειχατε τον πρωτο παιχνιδι μπαραζ υποβιβασμου και τα καταφερατε να παρετε το αποτελεσμα μπροστα στους οπαδους σας,σχολια??

-νικήσαμε πολύ εύκολα και πολύ πιο εύκολα από ότι περιμέναμε.δυστυχώς ο λάος μας είναι συνηθισμένος σε μάχες ανόδου κι έτσι δεν γέμισε το κλειστό απόψε.ελπίζω του χρόνου στα πλέι-οφ.πάντως οι σχεδόν 10.000 που ήρθαν το ευχαριστήθηκαν.μεγάλη νίκη η σημερινή.

τι σου αρεσει και τι δεν σου αρεσει στην ομαδα

-μου αρέσει πολύ που αυτή η ομάδα πιστεύει στα παιδιά της.που παίρνει ταλέντα και τα κάνει χρυσάφι.ποιος νίκησε τον Λύκο?ο Βαρδάρης!ποιος τα ρεμάλια?ο Δημόπουλος..καταλαβαίνετε τι εννοώ.πρέπει να είμαστε η μόνη ομάδα του ομίλου με 10 παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αλλού!

στο δεύτερο σκέλος δεν ξέρω τι να απαντήσω.ειλικρινά.ίσως μόνο να με στενάχωρεί που δεν μπορούμε να χτυπάμε ακόμα όλα τα παιχνίδια.αλλά κι αυτό θεωρώ ότι θα αλλάξε του χρόνου.

εχεις σκεφτει ποτε το ενδεχομενο να αλλαξεις πολη και ομαδα?

-υπήρξε μια προσέγγιση πέρσι το καλοκαίρι,που όμως απορίφθηκε αμέσως.όσο ο πρόεδρος με θέλει εδώ,δεν έχω λόγο να πάω πουθενά.την αγαπάω αυτή την ομάδα και γι'αυτο με αγαπούν και οι οπαδοί της.

υπαρχει καποια κοπελα στην ζωη σου??

-είμαι ρέστος!έχεις να μου γνωρίσεις καμία?να σκεφτείς είμαι ακόμα παρθένος!χαχαχαχαχαχαχα(γέλια)...μάλλον ψάχνω τη μια και μοναδική που θα παντρευτώ όπως ο Kaka που έπαιζε στη Μίλαν.φοβερή ιστορία αυτή...

εισαι το παιδι της κερκιδας και το καμαρι της πολης,σε εσενα πως περναει αυτο?σου δημιουργει ανχος?

-μην νομίζεις ότι με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο.είμαστε μικρή πόλη και είναι χαλαρά τα πράγματα.απλά ένα γεια του ακούς συχνά.αλλά ναι είναι αλήθεια ότι μας αγαπάνε όλους κι όχι μόνο εμένα.απλά εγώ είμαι το μεγάλο ταλέντο που τους γεμίζει με όνειρα.άγχος εννοείτε πως δεν έχω!όταν αστοχείς σε σουτ και σε χειροκροτάνε ή όταν κάνεις λάθος και σου λένε δεν πειράζει,τι άγχος να αισθανθείς?άγχος έχει ο καινούργιος ξένος που σκέφτεται εμένα γιατί δεν με χειροκροτάνε όταν αστοχώ?κάπως έτσι είχε 0/7 ο Ούγγρος απόψε.αλλά πήγε καλά στην άμυνα.την επόμενη και στην επίθεση.

λοιπον εχουμε Μπομπακια,Ανατολια,Αρμι και Ρεντ να αγωνιζονται για την ανοδο,,πως τα βλεπεις απο την δικια σου μερια??

-4 εντελώς διαφορετικές ομάδες.τα μπομπάκια πάνε τρένο φέτος.τα γνωρίζω από παλιά.ο Τουμπάκος και ο Καουσεράνο είναι αντίπαλοι από την IV εθνική.ομάδα με σούπερ περιφέρεια και δυνατές άμυνες.αλλά δεν έχουν βάθος.δεν με έχουν πείσει απόλυτα ακόμα ότι μπορούν να πάρουν την άνοδο.έχουν όμως την έδρα μέχρι το τέλος και αυτό μετράει!

ο Άρμυ πάλι είναι η ομάδα έκπληξη για εμένα.φοβερή χρονιά.δεν έχει έρθει η ώρα του όμως.ίσως του χρόνου λέω εγώ.πάντως ο Εσμερίθ μπορεί να έχει άλλη γνώμη.παικταράς ο τύπος αυτός!

οι Ρεντ λεγεωνάριοι είναι φοβεροί.είναι όμως και η μόνη ομάδα που κερδίσαμε εμείς από τους 4 φιναλίστ!θεωρώ ότι μπορούν τα πάντα.αλλά δεν έιναι πρώτο φαβορί.μεγάλο τους όπλο ότι έιναι η πιο απρόβλεπτη ομάδα από τις 4(για να μην πω η μοναδική).πόσες έδρες όμως μπορούν να σπάσουν?ήδη τους βγήκε η ψυχή μια φορά σήμερα!

η Ανατόλια είναι σούπερ επίσης.προβλέψιμοι μεν,αλλά τόσο δυνατοί σε αυτό που κάνουν που δεν αποτελεί μειονέκτημα.πως να σταματήσεις τη ρακέτα τους?πως?και ιστορικά οι μεγάλες ομάδες συνήθως ήταν δυνατές μέσα στο ζωγραφιστό!

όπως καταλαβαίνεις όλοι τους έχουν ένα μεγάλο όπλο στα χέρια τους.μένει να δούμε πιο από αυτά θα υπερισχύσει.εγώ εύχομαι καλή τύχη

This Post:
00
190683.776 in reply to 190683.775
Date: 10/20/2011 6:18:52 AM
Overall Posts Rated:
150150
υπαρχει καποια κοπελα στην ζωη σου??

-είμαι ρέστος!έχεις να μου γνωρίσεις καμία?να σκεφτείς είμαι ακόμα παρθένος!χαχαχαχαχαχαχα(γέλια)...μάλλον ψάχνω τη μια και μοναδική που θα παντρευτώ όπως ο Kaka που έπαιζε στη Μίλαν.φοβερή ιστορία αυτή...

χαχαχαχαχα!!!!φοβερος...παρε και το μπαλακι απο μενα να τα κανεις 40...

This Post:
00
190683.777 in reply to 190683.776
Date: 10/20/2011 6:19:50 AM
Overall Posts Rated:
335335
ρε..τα λογια του στελιου ειναι..αυτος αξιζει μπαλακι!!

This Post:
11
190683.778 in reply to 190683.777
Date: 10/20/2011 6:50:03 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ρε..τα λογια του στελιου ειναι..αυτος αξιζει μπαλακι!!

kai οι δύο θα έλεγα εγώ..

αλλά αυτό που φοράει τα ρούχα της αδελφής του..

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

δεν υπάρχεις λέμε...

Advertisement