BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט! (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: aharon

This Post:
00
144802.768 in reply to 144802.767
Date: 7/3/2013 7:53:10 AM
Overall Posts Rated:
5858
חוץ מסיכום הדיון אני לא מסכים עם כלום אבל העיקר שהדיון הזה הסתיים

This Post:
11
144802.769 in reply to 144802.768
Date: 7/3/2013 8:16:02 AM
Overall Posts Rated:
1515
טוב, אז בכדורסל כולם יודעים שמכבי ת"א היא הקבוצה הכי טובה לאורך שנים

אבל בכדורגל!?

כולה אליפות אחרי 10 שנים בלי אליפות ומלא אליפויות מתקופת המנדט

מכבי חיפה ללא ספק המועדון כדורגל הגדול ביותר בישראל

This Post:
00
144802.770 in reply to 144802.769
Date: 7/3/2013 8:20:30 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
חוץ מהעובדות הכל הולך איתך, עובדתית מכבי היא הקבוצה המעוטרת בארץ, עובדתית מכבי היא הקבוצה האהודה בארץ, עובדתית - מכבי מילאה את ר"ג במשחק האליפות. עובדתית - גם אחרי 10 שנים איומות שעברנו כל אדם ששומע\אומר "מכבי" מתכוון למכבי תל אביב. כשרוצים לדבר על חיפה יאמרו "מכבי חיפה" ולא רק "מכבי" וזה נראה לי הסימן הכי גדול לכך שאנחנו הקבוצה הגדולה בארץ.

This Post:
22
144802.771 in reply to 144802.762
Date: 7/3/2013 8:43:09 AM
B.C. TOTO
III.4
Overall Posts Rated:
128128
אתה לא שווה תגובה. אתה עונה כמו ילד קטן שמתרגש כאשר אומרים לו שהוא טועה. להתחיל את התשובה שלך ב:"אתה הזוי אבל נזרום איתך" זה מראה כמה אתה מסתגר כאשר לא מסכימים איתך. עוקצני ברמה הכי נמוכה שיש. גם מה שרשמת לרחובות כמו- "אתה רציני?" "אתה רציני?" מראה עלך הזלזול שלך, שחוזר מחדש בכל תגובה ותגובה.
תעשה לי טובה. כאשר אני רושם משהו, אל תסובב את הדברים שלי, או אם אתה לא מבין אותם נכון, אל תגיב בכלל.
אני לא מבין למה אתה מקשקש, בכל מקום המספרים על התקציב של מכבי עולה על 15 מיליון דולר. גם אמרתי לך איך לדעתי. זה יותר מהתקציב של שאר הקבוצות גם יחד. זה שצ'סק"א עושה מה שבראש שלה זה לא קשור למה שקורה בישראל, אז נא להתייחס. אף אחד לא אמר שמכבי צריכה להפסיק לבזבז כסף כדי להיות שוויונית יותר. מכבי השתלטה על הליגה בתהליך של שנים, בצורה חוקית אבל מגעילה, תאמר מה שתאמר. מה שנטותן לה להוציא מספרים כאלה, שהם דמיוניים עבור שאר הליגה. ההסכם עם המדינה לא קיים? מכיב לא תופיע גם שנה הבאה ביורוליג? מי דיבר על מי שחתם עם מכבי על החוזה? מדובר בחוזה מטומטם ולא הוגן לחלוטין שחתמה מכבי עם המדינה(או לא יודע מי). ברור שמכבי לא אומרת לא למתנה כזאת, הרי זה "חוקי", אבל זה לא מסריח? אז במה אני טועה? וזה ששמעון יו"ר המנהלת? לא מסריח? אם לא בא אליו היועץ המשפטי ואומר לא ללכת הוא בכלל לא הולך.
אתה מדבר על האולם? כאשר מכבי שנים הורגת א תהכדורסל, מ יירצה להשקיע פה? כשמכבי חותמת על חוזים לא הגיוניים שהורגים את הכדורסל, מ יישים פה כסף? קבוצות מתפרקות והולכות, מכבי הקומבינטורית תמיד תשאר.
על רוט וכדיר זה פשוט קשקוש. זה שאתה לא מפחד זה לא אומר שההנהלה של מכבי חושבת כמוך. בכלל לא דומה. רוט מחליף לאוחיון? באיזה סרט? וכדיר? ישב על הספסל כל כך הרבה זמן, וכשהוא ביקש לעזוב לירושלים לא נתנו לו- מתוך החשש שהוא יאיים על מכבי שם. אה, וכל זה חוקי, אבל שוב, לא אמרנו מסריח?
אז איך מתמודדים עם קבוצה שעושה מה בראש שלה אחרי שנים של עבודה איטית? איך מחזירים את השוויון לליגה? בטווח הקצר אתה עושה מה שקופל עשה. זה נחמד, זה עדיף מבחינתי על מצב בו מכבי תמשיך לקרוע את היריבות ותמשיך להרוס לי את התחרות במדינה, משאירה אותי בלי עניין להדליק טלוויזיה ולראות כדורסל. הפיתרון הוא לטווח הארוך, אבל זה צריך להתחיל מביטול החוזה ההזוי עם מכבי. מכבי מעדיפים, בלי צל של ספק בכלל, וסלח ל ישאני "נכנס להם לראש", להמשיך עם משחק גמר אחד מאשר לבטל את החוזה היקר שלהם שהבטיח להם את השליטה בכדורסל פה. תאהב או לא, תסכים או לא, צריך לעשות ליגה שוויונית יותר. הרבה יותר. נמאס כבר ממכבי. אני ואוהדים נייטרלים רבים לא רוצים לראות יותר מכבי. הם צבועים, מגעילים, אינטרסנטים בצורה יוצאת דופן.

אה, ומכבי דאגה באופן אישי להשארת המס על השחקנים הזרים, ועל כל השביתה שהייתה פה, תוך כדי איום על המנהלת או האיגוד(מ ישהייתה אחראית לזה) שא םהתנאים לא יקויימו היא תחזור לאדריאטית. אז מכבי חיפה מחזיקה בזרים, אבל מה אתה מצפה מקבוצה עם תקציב של כמה, אויל אולי שני מיליון דולר? למה להם להוציא יותר כסף? אנ ילא מדבר על השביתה אי ךשאתה מצייר את זה, אני מדבר על מאוחרי הקלעים. מכבי היא קבוצה מגעילה, ואני לא מחבב אותה רק בכדורסל. היא מייצגת עבורי מועדונים אחרים בתחומי ספורט שונים שסופם להחלש. הבעיה שפה אף אחד לא חוש באפילו לדמיין על פעולות ארוכות טווח בעד השוויון, ומעדיפים משחק אחד בגמר...

This Post:
00
144802.772 in reply to 144802.771
Date: 7/3/2013 8:44:15 AM
B.C. TOTO
III.4
Overall Posts Rated:
128128
ועוד משהו- כאן סיימתי. מיציתי, אתה כבר תדע מה לענות ואיך לענות. אני לא מנסה לשכנע אותך, רק להציג את המציאות כמו שהיא. שיהיה בהצלחה.

This Post:
00
144802.773 in reply to 144802.771
Date: 7/3/2013 8:53:41 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
תתחיל מאיזה דברים סיבבתי אותך. כאשר רשמתי 4.6 הדגשתי המון פעמים שמדובר בנטו. ברוטו מדובר בסביבות ה8. וזה תקציב שחקנים. הצוות של מכבי עולה עוד 2.5 ברוטו. השכרת האולם עולה כמעט מיליון. טיסות+בתי מלון = חצי מיליון דולר בערך. הגענו סה"כ ל12. נגיד פיספסתי בדרך מיליון. הגענו ל13. זהו התקציב המלא של מכבי העונה. כמה הולך להנהלה? תחשב לבד. מכבי מרוויחה כל עונה בין 18-20 מיליון.
אני לא מתייחס למה שקורה בישראל אני מתייחס למה שקורה ביורוליג. אנחנו מתמודדים בצמרת היורוליג כל שנה. הבאתי עוד כמה שהם כמונו.
מכבי נמצאת ביורוליג בלי קשר למדינה. לא חתמנו עליו עם קופל ולא עם אף אחד אחר. חתמנו עליו עם ג'ורדי ברתומיאו, יש לך בעיות עם זה? דבר איתו. תשכנע אותו שזה לא בסדר. בפעם האחרונה שקבוצה ישראלית הופיעה במוקדמות היורוליג היא הפסידה בסיבוב הראשון לזו שהפסידה לזו שהפסידה לזו שעלתה לשלב הבתים של היורוליג וסיימה שם מקום אחרון. מספיק טוב בשבילך?
מכבי לא הרגה את הכדורסל הישראלי. מי מונע ממישהו להשקיע בקבוצות? אם מישהו יבנה קבוצה מספיק חזקה היא תשתתף ביורוליג בסופו של דבר. רק תשקיעו. רצית שמכבי תעביר שחקן לירושלים במתנה? לא הבנתי.. אם כדיר היה מוכן לוותר על החוזה שלו היה עובר לירושלים, אבל הוא לא הסכים לוותר על החוזה, ומכבי לא הסכימה לממן אותו בירושלים. זה לא בררור?
ושוב אני אחזור על זה, החוזה עם היורוליג לא קשור לליגה, אפילו לא קצת, בספרד יש כל שנה 3-5 קבוצות ביורליג, בטורקיה יש 2-3 קבוצות ביורוליג, ברוסיה יש לפחות 2, ביוון יש 2, באיטליה יש 2. בקיצור אם קבוצה נוספת תשקיע פה כסף היא תשתתף גם ביורוליג. אין מניעה על כניסת קבוצות נוספות ליגה.
לגבי הקטע עם הזרים, תקרא את הטור של מליניאק (שאני באופן אישי חושב שהוא לא מבין כדורסל בגרוש ומתבסס נטו על שנאת מכבי) מהשבוע של השביתה ותקרא את האכזבה שלו מכל מנהלי הקבוצות. כולם כולל כולם לא רצו לקצץ את מספר הזרים. לא רק מכבי "בעד" זרים. ואני אגלה לך יותר מזה, מכבי היא היחידה שהתחייבה ל80 דקות ישראלים לפחות כל משחק, אף קבוצה אחרת בארץ לא התחייבה לזה. פעם היה באתר של מנהלת הליגה דקות ישראלים בכל קבוצה, היום אני לא מוצא את זה (אם כי ייתכן שזה עדיין קיים), בכל אופן באותה עונה מכבי הובילה על כולם בפער ענק בדקות בהם היא שיתפה ישראלים עם סדר גודל של 110 דקות כל משחק.

This Post:
00
144802.774 in reply to 144802.772
Date: 7/3/2013 8:55:43 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
אני אדע איך לענות כי הטענות שלי נכונות, אם הם אינם כאלה, בכיף, תוכיח את זה. תכתוב תגובת נגד. אני כבר הוכחתי פה שכשאומרים משהו נכון, אני יודע לומר, אוקי, אתה צודק. ואני מאוד אשמח לכתוב את זה שוב. רק תתן לי סיבה לעשות את זה. תכתוב כאן משהו שיהיה לי להגיב לו, להודות, טעיתי.

Last edited by Tzachi at 7/3/2013 8:55:54 AM

From: ron1243

This Post:
11
144802.775 in reply to 144802.773
Date: 7/3/2013 8:57:55 AM
Overall Posts Rated:
168168
ואני אגלה לך יותר מזה, מכבי היא היחידה שהתחייבה ל80 דקות ישראלים לפחות כל משחק, אף קבוצה אחרת בארץ לא התחייבה לזה. פעם היה באתר של מנהלת הליגה דקות ישראלים בכל קבוצה, היום אני לא מוצא את זה (אם כי ייתכן שזה עדיין קיים), בכל אופן באותה עונה מכבי הובילה על כולם בפער ענק בדקות בהם היא שיתפה ישראלים עם סדר גודל של 110 דקות כל משחק.

גם גלבוע גליל עבדו השנה עם החוק הרוסי. בבקשה לדייק בעובדות
;)

From: Tzachi

This Post:
11
144802.776 in reply to 144802.775
Date: 7/3/2013 9:10:47 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
מצטער, לא ידעתי. אז מכבי וגלבוע היחידות שהתחייבו השנה לחוק הרוסי.

From: Boris

This Post:
11
144802.777 in reply to 144802.776
Date: 7/3/2013 9:50:53 AM
Overall Posts Rated:
11
איזה תגובות ארוכות יא חופרים.

From: Ori

This Post:
33
144802.778 in reply to 144802.776
Date: 7/3/2013 11:44:41 AM
Hapoel Katamon
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
אני אוסיף את ה2 סנט שלי...
אני לא רואה שום בעיה עם משחק אליפות או פיינל פור בארץ, זאת מהסיבה הפשוטה שהאליפות כרגע היא רק תואר עם קצת כבוד, לא מעבר. אם המצב היה כמו בכדורגל, האלופה משחקת בליגת האלופות (יורוליג) אז היה מגיע עם הכבוד גם הרבה מאוד כסף וזה כבר הרבה יותר משמעותי. לאף קבוצה באירופה לא מגיע שיריון ביורוליג, זה הורג את הכדורסל בכל אירופה, בארץ זה פשוט יותר קיצוני כי יש רק קבוצה אחת עשירה במקום 2-4, כולם יודעים טוב מאוד שרוב התקציב שלי מכבי מגיע ממכירת מנויים וזכויות שידור, מספיק 2 עונות שמכבי לא ביורוליג וכל הכסף שמגיע מהמנויים והזכויות שידור נחתך לפחות בחצי.
ברור שהמעבר מסדרות נבע מכך שצריך להוסיף עניין לליגה, וברור לי למה אוהדי מכבי רואים את זה בתור ניסיון נקמה אישי, אבל גם אם זה המקרה, מגיע להם. אחרי שנים של טקטיקות מלוכלכות והתנהלות של מאפיה, פשוט מגיע להם.

Advertisement