אתה לא שווה תגובה. אתה עונה כמו ילד קטן שמתרגש כאשר אומרים לו שהוא טועה. להתחיל את התשובה שלך ב:"אתה הזוי אבל נזרום איתך" זה מראה כמה אתה מסתגר כאשר לא מסכימים איתך. עוקצני ברמה הכי נמוכה שיש. גם מה שרשמת לרחובות כמו- "אתה רציני?" "אתה רציני?" מראה עלך הזלזול שלך, שחוזר מחדש בכל תגובה ותגובה.
תעשה לי טובה. כאשר אני רושם משהו, אל תסובב את הדברים שלי, או אם אתה לא מבין אותם נכון, אל תגיב בכלל.
אני לא מבין למה אתה מקשקש, בכל מקום המספרים על התקציב של מכבי עולה על 15 מיליון דולר. גם אמרתי לך איך לדעתי. זה יותר מהתקציב של שאר הקבוצות גם יחד. זה שצ'סק"א עושה מה שבראש שלה זה לא קשור למה שקורה בישראל, אז נא להתייחס. אף אחד לא אמר שמכבי צריכה להפסיק לבזבז כסף כדי להיות שוויונית יותר. מכבי השתלטה על הליגה בתהליך של שנים, בצורה חוקית אבל מגעילה, תאמר מה שתאמר. מה שנטותן לה להוציא מספרים כאלה, שהם דמיוניים עבור שאר הליגה. ההסכם עם המדינה לא קיים? מכיב לא תופיע גם שנה הבאה ביורוליג? מי דיבר על מי שחתם עם מכבי על החוזה? מדובר בחוזה מטומטם ולא הוגן לחלוטין שחתמה מכבי עם המדינה(או לא יודע מי). ברור שמכבי לא אומרת לא למתנה כזאת, הרי זה "חוקי", אבל זה לא מסריח? אז במה אני טועה? וזה ששמעון יו"ר המנהלת? לא מסריח? אם לא בא אליו היועץ המשפטי ואומר לא ללכת הוא בכלל לא הולך.
אתה מדבר על האולם? כאשר מכבי שנים הורגת א תהכדורסל, מ יירצה להשקיע פה? כשמכבי חותמת על חוזים לא הגיוניים שהורגים את הכדורסל, מ יישים פה כסף? קבוצות מתפרקות והולכות, מכבי הקומבינטורית תמיד תשאר.
על רוט וכדיר זה פשוט קשקוש. זה שאתה לא מפחד זה לא אומר שההנהלה של מכבי חושבת כמוך. בכלל לא דומה. רוט מחליף לאוחיון? באיזה סרט? וכדיר? ישב על הספסל כל כך הרבה זמן, וכשהוא ביקש לעזוב לירושלים לא נתנו לו- מתוך החשש שהוא יאיים על מכבי שם. אה, וכל זה חוקי, אבל שוב, לא אמרנו מסריח?
אז איך מתמודדים עם קבוצה שעושה מה בראש שלה אחרי שנים של עבודה איטית? איך מחזירים את השוויון לליגה? בטווח הקצר אתה עושה מה שקופל עשה. זה נחמד, זה עדיף מבחינתי על מצב בו מכבי תמשיך לקרוע את היריבות ותמשיך להרוס לי את התחרות במדינה, משאירה אותי בלי עניין להדליק טלוויזיה ולראות כדורסל. הפיתרון הוא לטווח הארוך, אבל זה צריך להתחיל מביטול החוזה ההזוי עם מכבי. מכבי מעדיפים, בלי צל של ספק בכלל, וסלח ל ישאני "נכנס להם לראש", להמשיך עם משחק גמר אחד מאשר לבטל את החוזה היקר שלהם שהבטיח להם את השליטה בכדורסל פה. תאהב או לא, תסכים או לא, צריך לעשות ליגה שוויונית יותר. הרבה יותר. נמאס כבר ממכבי. אני ואוהדים נייטרלים רבים לא רוצים לראות יותר מכבי. הם צבועים, מגעילים, אינטרסנטים בצורה יוצאת דופן.
אה, ומכבי דאגה באופן אישי להשארת המס על השחקנים הזרים, ועל כל השביתה שהייתה פה, תוך כדי איום על המנהלת או האיגוד(מ ישהייתה אחראית לזה) שא םהתנאים לא יקויימו היא תחזור לאדריאטית. אז מכבי חיפה מחזיקה בזרים, אבל מה אתה מצפה מקבוצה עם תקציב של כמה, אויל אולי שני מיליון דולר? למה להם להוציא יותר כסף? אנ ילא מדבר על השביתה אי ךשאתה מצייר את זה, אני מדבר על מאוחרי הקלעים. מכבי היא קבוצה מגעילה, ואני לא מחבב אותה רק בכדורסל. היא מייצגת עבורי מועדונים אחרים בתחומי ספורט שונים שסופם להחלש. הבעיה שפה אף אחד לא חוש באפילו לדמיין על פעולות ארוכות טווח בעד השוויון, ומעדיפים משחק אחד בגמר...