Kirilos Sidiropoulos - συνεντευξη!
Ο κοσμος θελει να μαθει τι κανεις στον ελευθερο σου χρονο
-μου αρεσει να φοραω τα ρουχα της αδερφης μου και να κοιτιεμαι στον καθρεφτη
:P :P :P (να τι μπορει να κανει ενας δημοσιογραφος..να αλλαξει την συζητηση)
τωρα η κανονικη συζητηση
καλησπερα Kirilos Sidiropoulos θα θελαμε να μαθουμε τα παντα για σενα..
οιγενιακη κατασταση (αδερφια κτλ) , οικονονικη και τα παιδικα σου χρονια
-καλησπέρα κι από εμένα.καταρχάς είναι τιμή μου που μου παίρνετε συνέντευξη.να ξέρετε ότι είναι η πρώτη μου!!!
λοιπόν,ανύπαντρος είμαι και ζω όπως ξέρετε στην Τρίπολη.οι γονείς μου είναι στην Αθήνα παρέα με την μικρή αδελφή μου.είμαστε μια μέση οικογένεια οικονομικά,αν και τώρα έχω αρχίσει να παίρνω πολύ καλά λεφτά από το μπασκετάκι.τα παιδικά μου χρόνια μου έχουν αφήσει γλυκές αναμνήσεις,μόνο που τότε δεν έπαιζε μπάσκετ ο Γκάλης ώστε να μπορέσω να τον δω να παίζει.ο Νικ δε Γκρικ είναι το είδωλο μου!
σαν μαθητης πως ησουν και αν εχει περασει σε καποια σχολη..
-δεν ήμουνμαθητής ούτε του 20 αλλά ούτε και του 10.καλός ήμουνα και πέρασα σε Α.Ε.Ι. μαθηματικών επιστημών.αλλά με κέρδισε το μπάσκετ.
τα χρηματα απο το μπασκετ ειναι αρκετα? φανταζοσουν ποτε οτι θα φτασεις σε τετοιο επιπεδο?
-τα λέφτα είναι υπεραρκετά.τόσο που ανησυχώ αν θα περάσω τις πύλες του Παραδείσου!ίσως πρέπει να αρχίσω τις φιλανθρωπίες!η action aid αποτελεί καλή αρχή ενδεχομένως.ασφαλώς αν και πάντοτε πίστευα ότι μια μέρα θα παίξω στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ,στην πραγματικότητα μάλλον απλώς προσπαθούσα να μου δώσω μεγαλύτερο κίνητρο.οπότε η ειλικρνής απάντηση είναι πως δεν περίμενα να φτάσω ως εδώ.όλα άλλαξαν όμως όταν ήρθα στην Τρίπολη.τότε ναι'τότε κατάλαβα ότι το μέλλον μου ανήκει
με ποιο κριτηριο διαλεξαν εσενα στην μεγαλη ομαδα απο τις ακαδημειες..
-η ομάδα μου εκείνη την περίοδο έριχνε το βάρος στην ανίχνευση ταλέντων στα οποία θα επένδυε.10/14 παίκτες του ρόστερ προέρχονται από εδώ.τη σεζόν που έγινα ντραφτ μάλιστα,έψαχναν για ΣΦ.οπότε να μαι κι εγώ.αυτή ουσιαστικά ήταν η πιο τυχερή μέρα στη ζωή μου.ενώ ήμουνα η 2η επιλογή της ομάδας,έγινα ντραφτ στο νούμερο 29!όπως καταλαβαίνετε,αν με είχε διαλέξει τυχαία άλλη ομάδα,τώρα ίσως να μην ήμουν όχι μόνο καλαθοσφαιριστής αλλά ούτε καν φοιτητής!
για την φετινη συνολικη σου εικονα αλλα και τις ομαδας σου..
-φέτος και η ομάδα κι εγώ κάναμε ένα βήμα μπροστά.η ΙΙΙ εθνική είναι ασύγκριτα πιο ανταγωνιστική από την ΙV.χαώδης η διαφορά.οπότε αντιλαμβάνεστε πόσο τιμητικό είναι για εμάς το βραβείο που πήρα!
εχεις μια συμμετοχη στην υ21 με την εθνικη,πως ηταν η εμπειρια σου και αν θα ηθελες να την ξαναζησεις
-η συμμετοχή αυτή ήταν σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στο Ιράν.ουσιαστικά ήμουνα στις προεπιλογές για φέτος και ο κοόυτς δοκίμασε μερικά παιδιά μεταξυ των οποίων κι εγώ.δεν τα πήγα καλά όμως.έπαιξα μετά από πολύ καιρό στο 4 κι αυτό με άγχωσε.τελικά δεν τα κατάφερα καθόλου.τώρα στη νέων λόγω ηλικίας δεν μπορώ να ξαναπαίξω.μπορώ όμως στο μέλλον στην ανδρών.και αυτό είναι το όραμα μου!
στα βραβεια της κατηγορειας κερδισε εναν τιτλο..αυτο του καλυτερου σμαλλ,σχολια??
ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν.είναι μια επιβράβευση σπουδαία,αφού είναι από τους αντίπαλους προπονητές που αποδεικνύει ότι έχω δουλέψει πολύ καλά μέχρι τώρα και μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω ακόμα πιο εντατικά.και πάλι σας ευχαριστώ όλους.
γιατι η επιλογη σου στο νο3 στην φανελα σου?
δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για εμένα.απλά ο προπονητής μας μας δίνει τα νούμερα κάθε σεζόν με τι εξής σκεπτικό.το βασικό PG παίρνει το 1,το SG to 2 κτλ
σαν βασικό ΣΦ παίρνω το 3...