Norge vs. Ukraina 47 - 76 (79666) +29Обіграли впевнено вдома норвежців. Як і очікувалось - нас мотсили. Можна було і грати розслаблено в цьому матчі. Щось я переоцінив силу норвежців. Я дивився і порівнював їхній матч з Словенцями на виїзді і 21 очко при рівному настрої це не дуже сильна різниця. А пік на мотс її нівелював би.
В цьому матчі я грав визначену розстановку, зі зміною в захисті: ЛФ захищався як АЗ, а АЗ як ЛФ. Тре ж використовувати нещодавній ап ЗЗ Кучеревського))
Про Кучеревського, він сьогодні знову не феєрив в атаці. Чорна полоса пішла? Але в захисті з'їв свого опонента АЗ.
Якщо так подивитися, граючи Беньо АЗ і Кучер ЛФ зі зміною в захисті як я описав вище, ми матимемо дуже сильну комбінацію двох захистів. Прям ну дуже дуже сильну.
Щодо атаки, то якщо порівнювати Яцика і Беньо, то в сумі КуС+КзД+КЗ Беньо кращий на 1 ап від Яцика.
Єдине що мене стримує від застосування Беньо в основі, в порівнянні з Яциком, це його рівень досвіду та витривалості.
І тут питання виникає, що сильніше: дуже сильна комібнація двох захистів чи рівень досвіду та витривалості?
Блокер на Ц при внутрішній тактиці. Цього сезону я тестував з нба фор фаном внутрішні тактики з блокерами на РЗ-АЗ
(134971665) і на Ц-ВФ
(134971664). Якщо порівняти ці два матчі, то у варіації блокери РЗ-АЗ - я програв, при чому як по рівню влучності так і по підборах. Зважаючи на це, я зробив висновок - я не бачу проблеми коли блокер грає під внутрішню тактику на своїй рідній позиції. Так подає рейтинг внутрішнього кидка, але зато не просідає підбір та розіграш. Він як робить своїх 5-7 кидків за матч і маже, то яка різниця де він це зробить чи на АЗ чи на Ц?
В той час АЗ робить більше кидків проти малих суперника, ніж проти Ц в яких явно нижчий внутрішній захист.
Сьогодні ми дуже добре підбирали що вилилось в +- 10 додаткових кидків.
Далі плей офф. Суперника взнаємо завтра.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 6/5/2025 4:59:01 AM