BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט! (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Tzachi

This Post:
00
144802.761 in reply to 144802.760
Date: 7/3/2013 1:56:25 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
הסעיף השני אצלך היה נכון עד שהאחות הגדולה שלכם עלתה ליגה. כיום היא אמורה לעשות את זה.

This Post:
22
144802.762 in reply to 144802.761
Date: 7/3/2013 2:57:23 AM
Overall Posts Rated:
1717
חחחחחחחאאאאאאאלללללללסססססס
כבר איזה חמישים תגובות מרחתם פה

From: aharon

This Post:
00
144802.763 in reply to 144802.759
Date: 7/3/2013 4:35:58 AM
Overall Posts Rated:
5858
קודם כל את התגובות הרציניות אני כבר כתבתי ועניתי כמעט על כל השאלות שלך- שהן ילדויות וחסרות פשר
ואם זה לא מספק אותך- זה לא מעניין אותי כי אתה תחשוב עד סוף חייך שגל הוא אידיוט שלא מגיע לו לשחק באן.בי. איי בלי קשר למה שאנשים יגידו פה
ואתה תמשיך לאכול את הלב כי הוא שחקן ענק שלא היה במכבי והוכיח שיש דרכים אחרות ולא רק מכבי
והוא הולך להצליח בגדול בליגה הטובה בעולם

אז חבל על הוויכוח- אתה סתם מתנהג כמו עוד אוהד מכבי ממורמר
אז בהצלחה עם המירמור
ואני אשתדל לא להגיב פה יותר

From: Tzachi

This Post:
00
144802.764 in reply to 144802.763
Date: 7/3/2013 5:01:49 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
נו באמת,השאלות שלי אידיוטיות ותינוקיות? אז כל כך קשה לך לענות עליהם? אני עניתי על כל טענה שאתה העלת, אתה לעומת זאת לא ענית על כלום. אפילו לא חצי תשובה. אני לא חושב שגל הוא אידיוט שלא מגיע לו לשחק באנ.בי.אי, קודם כל כי אני לא חושב שיש דבר כזה "מגיע" בספורט, אם הוא הגיע לשם, סימן שזה "הגיע" לו והוא היה צריך להגיע לשם.
מטופש מצדך לענות לי שאני אחשוב דברים בלי קשר למה שאנשים פה יגידו אחרי שערן מחולוניה הצליח בצורה יפה מאוד לשכנע אותי שגם משחק של 40 דקות הוא אליפות, אמנם אני לא אשתנה בדקה, אבל אין ספק שהבנתי והסכמתי עם מה שהוא אמר. איתך אני לא יכול להסכים פשוט כי לא אמרת כלום.. אני לא מתנהג כמו אוהד מכבי ממורמר כי אין לי על מה להתמרמר.. בפעם האחרונה שבדקתי אנחנו בין 8 הקבוצות הטובות באירופה ועפנו בהצלבה מול סגנית אלופת אירופה, אנחנו הקבוצה הכי טובה בארץ ביי פאר לאורך שנים. בכדורסל ובכדורגל. אז אני מצטער אבל אין לי על מה להתמרמר.. אני אוהד את הקבוצה הטובה בארץ. בכל דבר.
נ.ב. - את מי אתה אוהד אני חייב להבין..

From: aharon

This Post:
00
144802.765 in reply to 144802.764
Date: 7/3/2013 6:05:58 AM
Overall Posts Rated:
5858
אני עניתי על השאלות שלך - אני מודה לא על הכל היו מספר קטן ששכחתי או שלא הייתה לי תשובה
אני אוהד הפועל ירושלים

This Post:
11
144802.766 in reply to 144802.765
Date: 7/3/2013 6:19:02 AM
Overall Posts Rated:
492492
אני אוהד של בני הרצליה!!!!!

יאללה אפי תביא עוד גביע!!!

From: Tzachi

This Post:
00
144802.767 in reply to 144802.765
Date: 7/3/2013 6:45:12 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
בעיקר לא הייתה לך תשובה. אבל בסדר. נסכם את הדיון בכך שאני לא יודע שמקל עובד קשה (כך נפתח הדיון), שהפועל ירושלים היום לא קבוצה גדולה, שהיא קבוצה בלי מסורת, שאין יותר מדי שחקנים גדולים בארץ, ושהכרטיס החופשי של מכבי ביורוליג מגיע לה.
ועכשיו מובן למה החשבת את ירושלים כקבוצה גדולה..

From: aharon

This Post:
00
144802.768 in reply to 144802.767
Date: 7/3/2013 7:53:10 AM
Overall Posts Rated:
5858
חוץ מסיכום הדיון אני לא מסכים עם כלום אבל העיקר שהדיון הזה הסתיים

This Post:
11
144802.769 in reply to 144802.768
Date: 7/3/2013 8:16:02 AM
Overall Posts Rated:
1515
טוב, אז בכדורסל כולם יודעים שמכבי ת"א היא הקבוצה הכי טובה לאורך שנים

אבל בכדורגל!?

כולה אליפות אחרי 10 שנים בלי אליפות ומלא אליפויות מתקופת המנדט

מכבי חיפה ללא ספק המועדון כדורגל הגדול ביותר בישראל

This Post:
00
144802.770 in reply to 144802.769
Date: 7/3/2013 8:20:30 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
חוץ מהעובדות הכל הולך איתך, עובדתית מכבי היא הקבוצה המעוטרת בארץ, עובדתית מכבי היא הקבוצה האהודה בארץ, עובדתית - מכבי מילאה את ר"ג במשחק האליפות. עובדתית - גם אחרי 10 שנים איומות שעברנו כל אדם ששומע\אומר "מכבי" מתכוון למכבי תל אביב. כשרוצים לדבר על חיפה יאמרו "מכבי חיפה" ולא רק "מכבי" וזה נראה לי הסימן הכי גדול לכך שאנחנו הקבוצה הגדולה בארץ.

This Post:
22
144802.771 in reply to 144802.762
Date: 7/3/2013 8:43:09 AM
B.C. TOTO
III.4
Overall Posts Rated:
128128
אתה לא שווה תגובה. אתה עונה כמו ילד קטן שמתרגש כאשר אומרים לו שהוא טועה. להתחיל את התשובה שלך ב:"אתה הזוי אבל נזרום איתך" זה מראה כמה אתה מסתגר כאשר לא מסכימים איתך. עוקצני ברמה הכי נמוכה שיש. גם מה שרשמת לרחובות כמו- "אתה רציני?" "אתה רציני?" מראה עלך הזלזול שלך, שחוזר מחדש בכל תגובה ותגובה.
תעשה לי טובה. כאשר אני רושם משהו, אל תסובב את הדברים שלי, או אם אתה לא מבין אותם נכון, אל תגיב בכלל.
אני לא מבין למה אתה מקשקש, בכל מקום המספרים על התקציב של מכבי עולה על 15 מיליון דולר. גם אמרתי לך איך לדעתי. זה יותר מהתקציב של שאר הקבוצות גם יחד. זה שצ'סק"א עושה מה שבראש שלה זה לא קשור למה שקורה בישראל, אז נא להתייחס. אף אחד לא אמר שמכבי צריכה להפסיק לבזבז כסף כדי להיות שוויונית יותר. מכבי השתלטה על הליגה בתהליך של שנים, בצורה חוקית אבל מגעילה, תאמר מה שתאמר. מה שנטותן לה להוציא מספרים כאלה, שהם דמיוניים עבור שאר הליגה. ההסכם עם המדינה לא קיים? מכיב לא תופיע גם שנה הבאה ביורוליג? מי דיבר על מי שחתם עם מכבי על החוזה? מדובר בחוזה מטומטם ולא הוגן לחלוטין שחתמה מכבי עם המדינה(או לא יודע מי). ברור שמכבי לא אומרת לא למתנה כזאת, הרי זה "חוקי", אבל זה לא מסריח? אז במה אני טועה? וזה ששמעון יו"ר המנהלת? לא מסריח? אם לא בא אליו היועץ המשפטי ואומר לא ללכת הוא בכלל לא הולך.
אתה מדבר על האולם? כאשר מכבי שנים הורגת א תהכדורסל, מ יירצה להשקיע פה? כשמכבי חותמת על חוזים לא הגיוניים שהורגים את הכדורסל, מ יישים פה כסף? קבוצות מתפרקות והולכות, מכבי הקומבינטורית תמיד תשאר.
על רוט וכדיר זה פשוט קשקוש. זה שאתה לא מפחד זה לא אומר שההנהלה של מכבי חושבת כמוך. בכלל לא דומה. רוט מחליף לאוחיון? באיזה סרט? וכדיר? ישב על הספסל כל כך הרבה זמן, וכשהוא ביקש לעזוב לירושלים לא נתנו לו- מתוך החשש שהוא יאיים על מכבי שם. אה, וכל זה חוקי, אבל שוב, לא אמרנו מסריח?
אז איך מתמודדים עם קבוצה שעושה מה בראש שלה אחרי שנים של עבודה איטית? איך מחזירים את השוויון לליגה? בטווח הקצר אתה עושה מה שקופל עשה. זה נחמד, זה עדיף מבחינתי על מצב בו מכבי תמשיך לקרוע את היריבות ותמשיך להרוס לי את התחרות במדינה, משאירה אותי בלי עניין להדליק טלוויזיה ולראות כדורסל. הפיתרון הוא לטווח הארוך, אבל זה צריך להתחיל מביטול החוזה ההזוי עם מכבי. מכבי מעדיפים, בלי צל של ספק בכלל, וסלח ל ישאני "נכנס להם לראש", להמשיך עם משחק גמר אחד מאשר לבטל את החוזה היקר שלהם שהבטיח להם את השליטה בכדורסל פה. תאהב או לא, תסכים או לא, צריך לעשות ליגה שוויונית יותר. הרבה יותר. נמאס כבר ממכבי. אני ואוהדים נייטרלים רבים לא רוצים לראות יותר מכבי. הם צבועים, מגעילים, אינטרסנטים בצורה יוצאת דופן.

אה, ומכבי דאגה באופן אישי להשארת המס על השחקנים הזרים, ועל כל השביתה שהייתה פה, תוך כדי איום על המנהלת או האיגוד(מ ישהייתה אחראית לזה) שא םהתנאים לא יקויימו היא תחזור לאדריאטית. אז מכבי חיפה מחזיקה בזרים, אבל מה אתה מצפה מקבוצה עם תקציב של כמה, אויל אולי שני מיליון דולר? למה להם להוציא יותר כסף? אנ ילא מדבר על השביתה אי ךשאתה מצייר את זה, אני מדבר על מאוחרי הקלעים. מכבי היא קבוצה מגעילה, ואני לא מחבב אותה רק בכדורסל. היא מייצגת עבורי מועדונים אחרים בתחומי ספורט שונים שסופם להחלש. הבעיה שפה אף אחד לא חוש באפילו לדמיין על פעולות ארוכות טווח בעד השוויון, ומעדיפים משחק אחד בגמר...

Advertisement