Musiałem nad tym pomyśleć troche bo na ambicje mi siadło ;) a więc tak - postanowiłem sobie, że dopóty nie będę gotów na awans i na utrzymanie się w II to nie będę się wciskał ;) bo nie o to chodzi, żeby awansować i po sezonie spadać. Do tego, żeby móc się utrzymać potrzebni są zawodnicy i hala. Nie mam ani jednego ani drugiego ;) hala jest w trakcie budowy, co znacznie uszczupliło mój budżet, grajkowie będą. Tylko po co się wzmacniać na początku sezonu? Wolę poczekać na rozwój sytuacji, jakie nowe zespoły zagoszczą w lidze, jak to będzie pensjowo wyglądać. W tym sezonie nie było szans, żeby cos zrobić, walka z pensjami 500k mnie przeraża ;) jak Ty robiłeś awans to nie musiałeś się tak pocić i zaciągać tyle kredytu ;) jasne, że chce się stąd wyrwać, widać, że po kolei się to udaje starej gwardii, najpierw toshii, potem Ty, teraz Thurin, może za sezon ja albo przemo? ;) zobaczymy, narazie troszke treningu, żeby pensjowo to jakoś wyglądało i może wyniki jako takie będą a potem sie zobaczy ;) nie moge awansowac nieprzygotowany, Jax na mnie czeka w PLK więc odpowiednio trzeba sie za to zabrać ;p
A Ty tam walcz w barazach, we wtorek zmotywuj jakos grajków ;p
Last edited by Joa at 1/29/2012 7:50:00 AM