φοβερή μέρα η χθεσινή.αν και για εμένα υπήρχαν ξεκάθαρα φαβορί στα περισσότερα ζευγάρια,η εξέλιξη των αγώνων ήταν τέτοια που με κράτησε ως το τέλος σε αγωνία.ουσιαστικά το δικό μου κρίθηκε στη 2η περίοδο,της Βίκης στην 3η και τα υπόλοιπα στην 4η.
Nerds Volos - 21 Nations Army=>90 - 108
ειλικρινά απορώ με αυτή την ομάδα του Ορέστη.χωρίς να βγάζει τρελές αναφορές,βρίσκει τον τρόπο να σε νικάει.το πρώτο ημίχρονο φοβερό και με μεγάλο σκορ.μετά σιγά σιγά όμως ξέφυγε φτάνοντας στο +18 στο τέλος.
μαν2 μαν και οι δύο,εσ.απομόνωση κλασσικά ο Άρμυ με το 4 του να κάνει πάρτυ.μήπως έπρεπε να τον ψηφίσουμε για καλύτερο 4?
41 πόντους ο Πααλάνεν!!!
ο Βόλος πάλι πήγε σε λόου σε 3 ψηλούς μέσα(το 4 του στο ΣΦ χθες).το λόου κακό λόγω πασών όπως είπε και ο Γιάννης.το θέμα είναι όμως άλλο.έβαλε τον Έμπραντ στο 3 για να πάρει φάουλ από τον Εσμερίθ!και αντί να γίνει αυτό,έκανε πάρτυ ο Πααλάνεν απέναντι στον Σκάλα!με λίγα λόγια καλή σκέψη,αλλά δεν του βγήκε.ίσως τελικά είναι καλύτερο σε αυτά τα ματς να κοιτάς πρώτα την άμυνα και μετά την επίθεση.παιχνίδι με τεράστιο διαδακτικό χαρακτήρα για τον Βόλο που του χρόνου θα πρωταγωνιστεί.
συγχαρητήρια για το σεβασμό που έχει κερδίσει από όλους μας...
Emmanouil Papas - 3bobakia_mikra=>84 - 106
κι εδώ όλα κρίθηκαν στην 3η περίοδο.προσωπική μου άποψη(ξέρω ότι θα διαφωνήσουν κάποιοι) πως τα μπομπάκια έπρεπε να κατεβούν χαλαρά!αυτή η νίκη ίσως τους στερήσει το πρωτάθλημα!κατά τα άλλα ενδιαφέρουσα η ζώνη της Βίκης.3-2 χωρίς πολλά φάουλ,αλλά ο Παλότσι σκόραρε 40 πόντους!!!!στην επίθεση κίνηση κι αυτό χρήζει προσοχής(δεν θα πω γιατί όμως).το πιο ενθαρυντικό για την Βίκη είναι ότι είχε καλή εσ.άμυνα με την 3-2,αλλά και δυνατά ριμπάουντ...
mavros likos - fay_stelaios=>67 - 95
τελικά ο Λύκος δεν είναι εδώ.μία περίοδο είχε ενδιαφέρον το ματς,μετά τέλος.κατέβηκα απλά σοβαρά,ο Λύκος δεν έκανε κάτι για να ανατρέψει τις εις βάρος του πιθανότητες και πάμε τώρα για το 2-0.ουσιαστικά θέλησα να χτυπήσω εκεί που πονάει ο Λύκος.στην ρακέτα του.βέβαια στο 5 δεν έκανα τίποτα.αλλά στο 3+4 έκανα πάρτυ.