Určite nie každý si to môže dovoliť, zvlášť nie nováčik, ale očakával som, že aspoň jeden tím z extraligy by mohol. Zrovna si sa ozval ty, ktorý po dlhšom čase má záujem, tak o extraligu ako aj o hru, čiže si dáka výnimka potvrdzujúca pravidlo.
Pred pár sezónami tu boli "bitky" o to, kto si vezme toho a toho Slováka na tréning, teraz nie je skoro jediný záujemca, ktorý by tak mohol urobiť.
Ohľadom ekonomiky v BB sa síce snažia všemožne, ale stále platí, že lepšie je do tímu z času na čas udrieť, ako dlhšie držať priemerný vyrovnaný rozpočet, rovnako ako je lepšie mať platy 700tis.ako 500tis.. Pokiaľ mám dnes +- 50000 čistý zisk týždenne, môžem si kľudne dovoliť kúpiť hráča s platom 120-140tis., za predpokladu že bude mať vplyv na výsledky, lebo zlepšenými výsledkami sa mi zvýšia aj príjmy klubu a ostanem +- na tom istom. A či mám +50 000/týždenne alebo +30 000/týždenne alebo 0/týždenne v podstate nemusí hrať žiadnu rolu, stačí si v správny čas vedieť upraviť počet hráčov tímu a pod. Osobne si myslím, že je vhodné mať "trvalých" hráčov v klube (do tréningu, prípadne NT hráčov) a potom tých "dočasných", ktorí sa mi môžu meniť, ale to zas chce dlhodobú stratégiu, častejšie tráviť čas na BB a vedieť dobre nakupovať a predávať. Hrať sa to stále dá, akurát je zložitejšie ako kedysi, a to je niekedy dobré..
1 BBB, 23 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 48 Seasons NT coaching