20 років
(54458332) пот 7, 190, РЗ, тренувати пас
все так погано в нас?
дивлячись що ти маєшь на увазі під погано. 14-14 в захисті-пасі це солідно і є більш ніж достатньо часу щоб йому це зробити. так, було б краще мати когось рівня біби/суркіса на РЗ, щоб і ближній був, і кидки 12+. але з урахуванням низького драйвінгу з цим можна працювати. у поколінні є лише надуда та лужний, з кого роблять/можуть зробити РЗ. і вони не будуть слабкими. нішевими - так, слабкими - ні
те що вони вже зараз в складі... я не кажу, що в нас зовсім поганий беккорт, але він не дуже глибокий. окрім тих хто є, викликати особливо немає кого. не думаю, що надуда чи лужний будуть активно грати, принаймні в першій половині сезону. але місце під них є. можливо як раз надуду звільню, бо якщо він продасться, то форму дропне )
його й качали криво, без эластики... і в цілому він як середнячок 19річний, а не 20річний кандидат в молодіжку. окремі скіли то добре, а все в комплексі...
якщо я хочу грати щит і в мене є 4 гравця з гарними навичками для позицій 2-5, що мені потрібно від РЗ? щоб він добре пасував, гарно захищався і не намагався кидати. 14 ЗЗ, 14 пас, 10 ближній захист - відмінно. драйвінг 5 - дуже добре, більше не треба. кус-діпаазон 9-9 - дуже непогано, може щось заб'є, бо декілько кидків за гру в нього все ж таки буде. так, якби ближній кидок був, та й кус-діапазон - було б краще. але не обов'язково, бо в нього будуть 4 партнери для цього
звісно, такі гравці як біба, суркіс, вишневецький, гонта, каховський з борисенко - краще мати таких. вони зіграють при будь-якій тактиці. але якщо таких немає, то такий як надуда свою роботи зробить навідмінно. в збірній можна дозволити мати гравців під конкретні тактики
серед 20річних ніхто не робить комбогардів. серед 19річних... якщо робити комбогарда через еластіку, то у 20 він не буде готовий