De van de! Ugyanis itt felhozható minden téma, ami az NT esélyesekkel kapcsolatos. Flóriánt vitattuk meg. Tudtommal vele számoltok az NT-ben. Ennek értelmében tárgytalan a felvetésed.
Másfelől nem te mondod meg mit fogok írni, de ezt már párszor mondtam. Ha nem tetszik, akkor ne olvasd a fórumot.
Senkit sem köteleznek a fórum olvasására.
Sőt!
A kedvedért felelevenítem az elhangzottakat tömören
- cimi azt mondta veszélyes edzés a tám. tempó Flóriánnak
- Én és Emteemaster azt mondta, hogy a tám 1:1 edzés IS veszélyes a bérét tekintve!
- dzsevasz szerint 16 bv is elég az nt-ben csakhogy spóroljunk bérén... (kérdem én: hol az eredmény ezzel a szemlélettel? sehol!)
- szerintem nem elég, mert még 21 éves kor elején is 14 a MINIMUM az u21-nél, akkor egy NT esélyesnek a 17 bv az ujjgyakorlat.
ui: csak megjegyzem, hogy u21-ben volt hasonló kaliberű ember bentre (18-14-15),mint most Nemesi az NT-ben (az ő NT tagsága egy nagy vicc szerintem).
Csak azt nem értem miért csodálkoztok, ha ilyen Nemesi félékkel ott vagyunk ahol??
Jót akarok újfent, sokadjára. Azt szeretném, hogy legyen egy elvárt BV minimum az NT-ben. Nem mondom, hogy minden skillt téglába kell vésni, hogy annyinak kell lennie mindenkinek. Nem, DE a védekezésre adjunk már egy kicsit többet.
+1: Megpróbálok egybesűríteni mindent hsz-t. Senki nem mondhatja, hogy a támadó 1:1-es tapasztalataim légből kapottak hiszen az elmúlt 2-2,5 szezonban 11 héten át edztem azt fajta edzést. Így elég hiteles infókat gyűjtöttem támadó 1-1 illetve a támadó tempóm edzésekből (amiből 10 edzést nyomtam).
Pontosan láttam, hogy mennyire húzzák a 2 pontost és még pattanót is. Az egyebekről (technika, egyebek..) nem szólva.
Ha azt szeretnétek, hogy Flórián bére ne szálljon el túlzottan, csak arra kérlek titeket óvatosan ezekkel a támadó posztos edzésekkel.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 5/13/2014 5:16:21 AM