Ad.1 najlepiej mieć 12, 11 czy 13 też jest dobrze
Ad.2 Trenera nie, zaodników tak, im więcej dobrych pPolaków tym więcej dostaniesz za gadżety
Ad.3 Akurat mamy dyskusje w temacie, poczytaj i sam zdecyduj, ja jestem za wydaniem całej kasy na zqwodników, ważne żeby byli młodzi, z przeciętni - porzadnymi skilami i abyś ich później trenował choćby trenerem 3 czy 4
Ad.4 a tu nie jestem pewien, więcej kasy dostaniesz w 4 lidze ale jak źle trafisz to będziesz zbierał baty, jak zostaniesz w 5 lidze to bedziesz mógł spokojnie budowac zespół
Ad.5 jak wyżej...
Ad.6 transfery do treningu, później hala, personel w miarę możliwości - to moje zdanie inni poradza inaczej
dla przykładu: dwa sezony temu kupiłem centra i rozgrywajacego za 53 tys i 25tys
trenowałem ich na zmianę
w tamtym sezonie za centra chcieli mia zapłacić 1,2mln, a w tym rozgrywajka sprzedałem za 1,9mln
gdybym wtedy zatrudnił trenera 5 nie miałbym tej kasy, bo wydałbym kasę przeznaczona na transfery na treneraw dodatku w zespole nie miałem nawet kogo trenować
i tak popełniłem bład, bo powinienem kupić dwóch rozgrywajacych albo dwóch centrów bo wtedy nie dzieliłbym treningu między małych i wysokich i zawodnicy byliby jeszcze więcej warci