JK69ER - Anatolia Polikastou=>96 - 110
καταρχην θελω να σημειωσω οτι αυτο το παιχνιδι ηταν εξαρχης μια μαχη πρωταγωνιστικων προσωπικοτητων...απο τη μια ο κινεζος W. Chunyao που ειναι πρωτος σκορερ του πρωταθληματος και ολοι τον εχουμε αντιμετωπισει και ξερουμε το γιατι και απο την αλλη το γομαρι(χαιδευτικα το λεω:)) των 100κ μισθο(δεν ξερω τα κιλα) D. Maure του Πολυκαστρου...ειναι και οι 2 ηγετες και βλεπουμε το γιατι
ας μιλησουμε για τον Τζοκερ πρωτα..ξεκινησε καλα και ειχε το προβαδισμα στην αρχη..ομως ο W. Chunyao δεν ξεκινησε και τοσο καλα..στη συνεχεια ομως οταν ειδε οτι η συμπαικτες του δεν μπορουσαν αλλο πηρε την κατασταση στα χερια του κρατωντας την ομαδα του κοντα στο σκορ..ομως οπως ηταν αναμενομενο αυτο δεν θα κρατουσε για παντα με τις αμυνες του Πολυκαστρου..ετσι σιγα σιγα ο τζοκερ εριξε την αποδοση του με αποτελεσμα τελικα να ηττηθει..
ο Πανος απο την αλλη πηρε το αποτελεσμα χρησιμοποιωντας λοου ποστ, ενα συστημα στο οποιο δεν μας ειχε συνηθισει..ουτε ο τερατωδης D. Maure ξεκινησε καλα το παιχνιδι..στη συνεχεια ομως ανεβασε στροφες και εδειξε οτι αξιζει τα λεφτα του..το αποτελεσμα μπορει να ειναι 14 ποντους διαφορα ομως η νικη δεν ηρθε καθολου ευκολα για τους γηπεδουχους..απο την Ανατολια ξεχωρισε και ο ρακετοθραυστης(μονος μου το σκεφτηκα) J. Recarte
Red Legionaries - PLAGIARI FORCE=>86 - 81
η μοναδικη εδρα που εσπασε σημερα ηταν αυτη του PLAGIARI FORCE..και δεν ηταν ευκολο..απο την αρχη τα προγνωστικα εδειχναν και τις 2 ομαδες ισοδυναμες και το παιχνιδι δικαιωσε αυτη την προβλεψη
απο τη μια οι λεγεωναριοι του Θοδωρη κατεβηκαν με ενα τρεξε σουταρε..ειναι φανερο πως η θεση 3 ειναι αυτη που θα εκρινε το σκορ...εκει υπηρχε τρυπα στην αμυνα και των 2 ομαδων..ο ρεντ πηρε 22 ποντους απο το βασικο του μονο σε αυτη τη θεση...αυτο που κατα τη γνωμη μου εκρινε το παιχνιδι ειναι η καλη περιφερειακη του αμυνα που εκλεισε τους οχι και τοσο καλους πασερ του αντιπαλου αναγκαζοντας τους σε λαθη..και δεν ηταν μονο τα λαθη..περιορισαν και την τροφοδοτηση των ψηλων του Πλαγιαρι..απο εδω ξεχωρισε ο D. Bajcić και ο L. Xianqiang
ο Πλαγιαρι απο την αλλη με την αμυνα του εκλεισε τις θεσεις 1 και 2 και αφησε την 3..εκει χτυπησε στην επιθεση..δεν του βγηκε τελικα αλλα το παλεψε το διχως αλλο..μεγαλη εμφανιση απο τους παιχτες του που παλεψαν και τιμησαν τη φανελα της ομαδας τους..ο Πλαγιαρι τωρα μπορει να ετοιμαστει για τη νεα σεζον
Remal Madrid - PANTOKRATORAS=>97 - 106
μια υπερπολυτιμη νικη για την ομαδα μας απεναντι στα ρεμαλια των πολλων εκατομυριων
τα ρεμαλια κατεβηκαν με το γνωστο τους τρεξε σουταρε και αμυνα 2-3..η λογικη αυτης της αμυνας ηταν να περιορισει τους μεσα σκορερ μου και ασφαλως να κρατησει τα ριμπαουντ, πραγμα που καταφερε..ειχε ξανακερδισει με τον ιδιο τροπο, οποτε γιατι να μην το δοκιμασει παλι;στην επιθεση εκπληκτικος ηταν ο M. Pasquariello με 14-28 σουτ και 35 ποντους!!!η επιθετικη 3αδα ηταν φοβερη οπως αλλωστε ειναι φανερο και απο το φυλλο αγωνα..οι αλλοι 2 ομως δεν τα καταφεραν τοσο καλα..το ματς πηγαινε στον ποντο και ηταν κατα τη γνωμη μου μαζι με το προηγουμενο τα πιο ωραια ματς σημερα...τελικα τα ρεμαλια δεν καταφεραν να αλωσουν την αρενα μας
εγω επελεξα μια κινηση, η οποια ειναι το αγαπημενο μου συστημα...ποσο μαλλον τωρα που εχω και τους παιχτες ρακετας για να την εκμεταλευτω στο επακρο...η αμυνα ηταν μαν2μαν..δεν ηθελα βεβαια να βαλω ζωνη και να αφησω τους φοβερους επιθετικους του Σωκρατη να σουταρουν μπροστα στους σεντερ μου..αν και ο σεντερ του μου τα χαλασε λιγο...:)πιστευα οτι ειχα την αμυνα να τον κρατησω και αποδειχθηκα σωστος...συγχαρητηρια λοιπον σε ολους τους παιχτες μας αλλα περισσοτερο απο ολους στον Y. Zarif!!!φανερα ο καλυτερος..μονο τα ριμπαουντ δεν πηρε σημερα..εκτος των 38 ποντων που σκοραρε, δε θα σταθω εδω αφου το ποσοστο του δεν ηταν τοσο φοβερο..αλλα η αμυνα του ηταν!!!αντιμετωπισε στα ισια τον Y. Masalla ο οποιος δεν νομιζω να ειχε χειροτερο παιχνιδι οσο παιζει στον ομιλο μας..6-29 σουτ 4-22 τριποντα και 5 λαθη..νομιζω τα ποσοστα μιλαν απο μονα τους
Last edited by GIANNIS.K. at 10/18/2011 4:24:13 PM