Porównałem to sobie i zapewne przejąłeś swój zespół po drużynie która liderowała w Twojej konferencji dzięki czemu awansowałeś.
Na początek powiem że to gadanie że "mój zespół lepszy" to tak na wesoło, bo to nie fair mówić na poważnie w taki sposób.
Wracając do tematu przejałem zespół który spadł z 5 ligi (nieźle co?) i w pierwszej kolejce przegrał z drużyną która zajeła ostatnie miejsce w tej 5 lidze!!!:)
Drużyna była tak słaba że udało mi się sprzedać tylko jednego zawodnika a pozostałych nikt nie chciał wziąc nawet za 1000

Zostało mi z tego zespołu 3 zawodników WSZYSTKICH INNYCH MUSIAŁEM KUPIĆ i zrobiłem to zamiast kupować trenera 5

kupiłem w 3 dni 10 zawodników i bez problemu wygrałem nimi ligę
Tak więc moim zdaniem po przejęciu zespołu zdecydowanie ważniejsze jest kupienie kliku perspektywicznych zawodników niż szarpanie się z trenerem 5, bo na poczatku to i tak nie bardzo jest kogo trenować

Jak widzisz jest dokładnie odwrotnie niz napisałeś, zresztą możesz sam sprawdzić w historii...
Zresztą pisanie kto jest lepszy nic nie rozwiąże - ja proponuje sparing za tydzień i zobaczymy wtedy kto jest lepszy ?:)
To oznacza wojnę!!!
:)
Z chęcią zostanę nawet Twoim stałym sparingpartnerem, przy takiej obronie jak masz można się sporo dowiedzieć o swoich zawodnikach
Last edited by darkonza at 2/22/2010 8:25:01 AM