jebate ni prijateljsku nisi organiziral koma si majstore ova karantena loše utjeće na tebe da nemaš koronu u kljetipa si na infuziji iz baćvice....heheheheh
jebate ni prijateljsku nisi organiziral koma si majstore ova karantena loše utjeće na tebe da nemaš koronu u kljetipa si na infuziji iz baćvice....heheheheha kaj da ti velim, zaboravim jednostavno...koliko put me to koštalo i prvenstava i svega ostalog....sad zadnju tekmu nisam ni laganicu postavil i ode ent u pm
Čestitke kantridi na pobijedi ,istina da me razvalio ko beba zvećku ,ali stari moj igrati s najjačom postavom i na normalu ,to mi baš nema logike ali neka ko voli nek izvoli :)sad se okrećem prvenstvu i nadam se da bude zanimljivo do kraja,mislim da se sad zna ko ulazi u playoff ,makar još prvi dio sezone nije gotov :)
jebate ni prijateljsku nisi organiziral koma si majstore ova karantena loše utjeće na tebe da nemaš koronu u kljetipa si na infuziji iz baćvice....heheheheha kaj da ti velim, zaboravim jednostavno...koliko put me to koštalo i prvenstava i svega ostalog....sad zadnju tekmu nisam ni laganicu postavil i ode ent u pmEh, to možda i najviše mrzim kad se dogodi, uz ne postavljanje ekipe... Joj koliko puta pušio sezone radi toga
I tu si ih uspio animirati...Marijola, pa ti si premazan svim mastima...=)))
I tu si ih uspio animirati...Marijola, pa ti si premazan svim mastima...=)))Zar si sumjao u mene Ray ....što sam stariji to sam luđi hahahateško bumo vratili ona stara vremena od 3000 do 4000 postova po sezoni ali aktivnost postoji...heheheeh
I tu si ih uspio animirati...Marijola, pa ti si premazan svim mastima...=)))Zar si sumjao u mene Ray ....što sam stariji to sam luđi hahahateško bumo vratili ona stara vremena od 3000 do 4000 postova po sezoni ali aktivnost postoji...heheheehTebe bi BB trebao staviti na stalnu plaću
I tu si ih uspio animirati...Marijola, pa ti si premazan svim mastima...=)))Zar si sumjao u mene Ray ....što sam stariji to sam luđi hahahateško bumo vratili ona stara vremena od 3000 do 4000 postova po sezoni ali aktivnost postoji...heheheehTebe bi BB trebao staviti na stalnu plaćufala frend ali kad nisu onda kad sam držal pol buzzera nebuju ni sad hehemajstore izgubi ti sa zvukom sirene skoro i to doma ccccnešto krenulo naopako od kad si zabil postaviti ekipu....