לדניאל:
שאלה קצת שונה, אבל משנה לי - למה אתה חושב שאני צריך להצביע למועמד שפעיל בפורומים בעיקר בתקופה מסוימת (התמודדות על מאמן נבחרת). בפעם הראשונה שהתמודדת אמרת שאתה חדש, שיש מקום לכאלו שרוצים ללמוד על באזר, אז למה לא הגעת והשקעת גם בפורומים פה? למה לא ניסית לעזור לאנשים? איך אתה חוזר מחדש לפורומים רק פעם ב2 עונות כשיש בחירות ומבקש שם את תמיכת הקהילה בך?
ציטטתי שאלה ממקודם, לא ראיתי את התשובה שלך.
לפיני:
לא פחות חשוב מאשר אימון של השחקנים של הקבוצה האישית שלך הוא לדבר עם מאמנים אחרים ולעזור להם לפתח את הכוכב הישראלי הבא, ואת זה יהודה וגל עושים כבר הרבה מאוד עונות, ומשקיעים בזה המון שעות, כשאתה תגרום לאנשים לפתח עשירית מהדברים שגל ויהודה עשו למען הנבחרת, תדבר עליהם.
לעלות ליגה ללא משחק בית אחד בזכות זה שהבאת דברים מפתיעים בפלייאוף, התלהבות מוגברת (לאור משחקי רגוע לאורך עונה שלמה, מה שגורם לך להפסיד משחקים במהלך העונה אבל לצבור יותר התלהבות לקראת הפלייאוף) וכדומה זה יפה, אבל לעלות ליגה ללא משחק בית בזכות זה שדאגת להביא שעות לפני הפלייאוף שחקני חיזוק זה (מבחינתי) לא הצלחה אסטרטגית. אלא משחק מלוכלך (משחק חוקי יש לציין, מותר לעשות אותו, אבל מלוכלך) ורק בשביל הגילוי הנאות למי שלא יודע – אני הייתי זה ששיחק מולו, אחרי עונה מושלמת של 22-0. שלא יאשימו אותי בניגוד עניינים או משהו..
לגבי נבחרת בוגרת\צעירה – רוב השחקנים בצעירה הם לא כאלו בעלי פוטנציאל בוגרת, אלא כאלו בעלי פוטנציאל נמוך יותר, ככה שאימון לצעירה לא דופק את הבוגרת, אלו שהם בעלי הפוטנציאלים הגבוהים מקבלים אימון שונה.
אהבתי בעיקר שציינת ש"
אם הייתי מאמן שחקנים שמתאימים בול לנבחרת, זה היה בעיקר אומר שהטמעתי את הבינוניות של הנבחרת
." אין ספק בכלל, אימון לבוגרת זה שחקנים בינוניים. ברור. על המשך המשפט שלך יותם יכול להגיב טוב ממני אבל אני מניח שהמכירה של ובר בסכום בו הוא מכר אותו לא הזיקה לקבוצה שלו, אני טועה?
מבחינתי לא רלוונטי אם המאמן בעצמו מאמן שחקנים ישראליים, אלא רלוונטי לכמה שחקנים הוא גרם להגיע לבוגרת, מבחינתי מאמן שמאמן בעצמו שחקנים והביא שחקן אחד לנבחרת ב10 עונות, הוא פחות מאשר אחר שאולי לא מאמן בעצמו אבל עזר,הדריך,תמך ובסופו של דבר גרם ל20 שחקנים להגיע לרמת נבחרת. מיותר לציין שאתה לא הבאת אפילו אחד לרמת נבחרת. נכון?
וניר – אין דבר גרוע יותר מלתת את הקול שלך למועמד שאתה לא מאמין בו בכלל, אבל מצביע לו רק כדי שישתוק מפה ולהבא.
לכולם:
איך נראה הסגל שלכם? ה18 שחקנים הם ה18 הכי טובים? כל אחד העתק של השני? או שאתם לוקחים כמה צעירים כדי לפתח אותם לעתיד (כמו יהודה נגיד) או איזה שילוב בין השניים? האם יש אצלכם בנבחרת מקום גם לשחקנים שיודעים
לעשות רק דבר-שניים אבל ברמה מאוד גבוהה? נגיד קלעי של 20-17 אבל רק עם 14 חיצוני יהיה ב18 שלכם?
אתם מעדיפים להגיע למקום 4 ובטוח, או לנסות להפתיע ולהגיע למקום גבוה יותר אבל עם סיכונים לסיים בסוף גם במקום נמוך יותר? כלומר – אם נגיד (תיאורטית) אתם משחק אחד מעליית שלב, עליית בנורמל\קראנץ פירושה יותר סיכוי לעלות שלב אבל אפס סיכוי בשלב הבא, לעומת זאת יש את האופציה השנייה רגוע- מסכנים את עליית השלב כדי להשאיר סיכוי לשלב הבא (אם וכאשר). במה אתם הייתם בוחרים?
תודה לכולם מראש.