no jak widać otek10 niektórym się nudzi i zamiast zająć się grą wolą trollować, wkurzać ludzi i winić ich za swoje niepowodzenia.
ja nie mówię, że ja jestem święty, bo też się potrafię rzucać i wykłócać o różne rzeczy/ forsować moje zdanie, szczególnie w kwestiach, które w moim mniemaniu są nieuczciwe...ale egzystować w grze tylko po to żeby ciągnąć jakieś żale (w dodatku niezbyt słuszne) czy z nudów ciągle szukać zaczepki...b**ch please, żal. ja do nikogo pretensji nie mam, on szuka usprawiedliwienia swoich niepowodzeń obwiniając o to mnie i starając się mi coś udowodnić, do końca nie wiem o co mu w ogóle chodzi...bo ma wszystko jak na tacy...ja tam uchybień żadnych nie widzę.
ja się przede wszystkim zajmuję tutaj graniem i rozwojem swojego teamu, bo od tego to jest...
jeśli komuś gra nie sprawia już przyjemności, tylko większą radochę ma z trollowania, podjudzania i wkurzania ludzi to może warto z tym już skończyć...są inne miejsca, gdzie można sobie bardziej pohejtować niż tutaj, jeśli ktoś już tak lubi.
Last edited by Huanito at 6/20/2013 4:14:18 AM