BuzzerBeater Forums

BB Iran > دوستی و اتحاد رمز موفقیت

دوستی و اتحاد رمز موفقیت

Set priority
Show messages by
From: MJ

To: Amin
This Post:
00
184621.75 in reply to 184621.73
Date: 5/12/2011 7:17:23 AM
Overall Posts Rated:
5050
بابک همه ی پست هارو پاک کرد وگرنه میتونستی ببینی قبل از اون نامه چه پست هایی دادم و چه برخوردی باهاشون شد
میتونی از فرزام علی یا میثاق بپرسی من چی نوشتم و نهایتا چی شد که منجر به اون نامه شد

From: Amin
This Post:
00
184621.76 in reply to 184621.75
Date: 5/12/2011 7:28:33 AM
Overall Posts Rated:
55
خوب این جور که معلومه هر کس داره یکی رو مقصر میکنه و تقصیر رو میندازه گردن اون !

این روند میتونه تا ابد ادامه داشته باشی میدونید چرا ؟؟؟؟؟
چون هممون توی این ماجرا یه اشتباهی ازمون سر زده و حالا هر کاری که بکنیم و هر حرفی بزنیم طرف مقابل میاد اشتباه خودمون رو توی سرمون میزنه.

تنها راه چاره اینه که به قول رضا کوتاه بیایم.

همتون دارید به اشتباهاتتون اعتراف میکنیدا ولی باز میرید میچسبید به اشتباه طرف مقابل !
یه خرده بخشنده باشید.
یه خرده خودتون رو جای طرف مقابل بذارید.
یادتون هست توی سریال جومونگ خود جومونگ در مقابل خیانتی که اول فیلم اون 3 تا رفیقش که به هم میگفتن برادر بهش کردن چی کار کرد ؟
جلوشون زانو زد و گفت که خودش مقصره که بهشون کم توجهی کرده !!
با اینکه مقصر نبود و بهش خیانت شده بود ولی بازم زانو زد و عذر خواهی کرد.
همین کارش بود که باعث شد اون 3 تا یهو 2 هزاریشون بیفته و متوجه اشتباهشون بشن.
که بعدشم اونا هم زانو زدن و عذر خواهی کردن و تا آخر عمرشون تا آخرین قطره خونشون برای جومونگ جنگیدن.

جومونگی که مقصر نبود عذر خواهی کرد ولی ما که هممون یه اشتباهی توی این قضیه داشتیم حاظر نمیشیم عذر خواهی کنیم و یا حداقل اشتباه طرف مقابل رو پیش خودمون ببخشیم.

From: Babak
This Post:
00
184621.77 in reply to 184621.75
Date: 5/12/2011 7:30:16 AM
Overall Posts Rated:
33
به محمدجواد:

خوندمش یه بار دیگه اتفاقا همش بی طرفانه بود... سوالی هست در خدمتم ;)

-------------------

به همه:

اگر کسی از حرف من رنجیده من عذر میخوام ازش اگر خوشتون نیومده از شیوه ی مدیریتم معذرت میخوام ، قطعا شیومو عوض میکنم و از این به بعد جلوی هرگونه تحرکی رو فوری میگیرم نه مثل اون سری که کوتاهی کردم

البته اینم بگم حرفهایی مثل حرفی که پوریا زد راجع به جلل سعادتمند رو نمیشه جلوش رو گرفت ، شاید دوستانه بتونم بگم همچین ارسالهایی نداشته باشید ولی از لحاظ یه انجمن که باید توش بحث جریان داشته باشه اینجور بحثا موردی ندارن

اما به هر حال سعیم در حل موضوعه فعلا از کار امین هم استقبال میکنم بحثم دیگه دنبال نمیکنم... اما چیزی هم که مشخصه اینه که جرائمی که برای پوریا و سهند در نظر گرفته شده تغییری نخواهند کرد

موفق باشید
ایشالا همیشه دوسیا ارزششون بیشتر از هر چیزی باشه ;)

Last edited by Babak at 5/12/2011 7:34:01 AM

This Post:
00
184621.78 in reply to 184621.77
Date: 5/12/2011 7:39:25 AM
Overall Posts Rated:
3838
agha tamoomesh konin man delam vase anjoman tangoolide :D

From: Misagh

To: Amin
This Post:
11
184621.79 in reply to 184621.71
Date: 5/12/2011 8:04:21 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301

اما در مورد تو میثاق.
میثاق جانم. عزیزم چی کار داری میکنی تو ؟؟
میگی مصلحت حکم میکنه بابک به جای 4 نفر ا نفر اونم پوریا رو بندازه بیرون ؟!
مگه بابک اصلا کسی رو بیرون انداخت.

khoshgele man ! gugule man ! babe man ! akhe man key harf az biroon andakhtan zadam ! 1 kalagh 40 kalagh nakonid dg ! harfaye MJ ham daghighan rooye sharayeti ro ke man taen kardam takid dare ! oonam mige mazerat khahi niyaze !

man daram angulaie ta estamboli harf mizanam shomaha harfe mano migirin ye jur dg tabir mikonid ???? !!!!!! harfe man daghighan hamuniye ke mikhunid ! tafsiresh nakonid ! khode harfo daryabid kare shakhi kardin ! :D

Last edited by Misagh at 5/12/2011 8:06:16 AM

From: Misagh

This Post:
00
184621.80 in reply to 184621.77
Date: 5/12/2011 8:23:44 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
babak tooye hameye postat iin kalamat hast :

edalat ! gharz varzi ! motashnej !

tamame post hat ham dar tojihe kare eshtebahiye ke kardi ! mazmune hamashun yekiye va hich chize tazeie tooshun dide nemishe va einan mese haman ! eshtebahe to iin nabud ke oon shab joloe bahso nagerefti ! eshtebahe to iine ke nemikhay ghabul koni ke tooye iin majera moghaser vagheie kiye !

age bana be goftan ye kalameye mazerat bashe va bazam posht bandesh begi karet dorost boode ke oon mazerat khahi , khili mazerat mikham , pashizi ham nemiarze !!!

zamani mishe fahmid ke to kutah oomadi ke hadeaghal kari ke az dastet barmiyad yani hamun bardashtane jarimeye sahando enjam bedi ! vagarna fek nakonam maha onghad halu bashim ke begim bah bah che pesare khubi oomad mazerat khahi kard hamechi tamum shod ! bah baho va chah chah !!!! ( bebakhshid ke yekam rok harf zadam :) )

From: Reza

This Post:
00
184621.81 in reply to 184621.77
Date: 5/12/2011 8:26:58 AM
Overall Posts Rated:
2424
به محمدجواد:

خوندمش یه بار دیگه اتفاقا همش بی طرفانه بود... سوالی هست در خدمتم ;)

-------------------

به همه:

اگر کسی از حرف من رنجیده من عذر میخوام ازش اگر خوشتون نیومده از شیوه ی مدیریتم معذرت میخوام ، قطعا شیومو عوض میکنم و از این به بعد جلوی هرگونه تحرکی رو فوری میگیرم نه مثل اون سری که کوتاهی کردم

البته اینم بگم حرفهایی مثل حرفی که پوریا زد راجع به جلل سعادتمند رو نمیشه جلوش رو گرفت ، شاید دوستانه بتونم بگم همچین ارسالهایی نداشته باشید ولی از لحاظ یه انجمن که باید توش بحث جریان داشته باشه اینجور بحثا موردی ندارن

اما به هر حال سعیم در حل موضوعه فعلا از کار امین هم استقبال میکنم بحثم دیگه دنبال نمیکنم... اما چیزی هم که مشخصه اینه که جرائمی که برای پوریا و سهند در نظر گرفته شده تغییری نخواهند کرد

موفق باشید
ایشالا همیشه دوسیا ارزششون بیشتر از هر چیزی باشه ;)

احسنت
این از نفر اول

خب نفر بعد کیه که میخواد عذر خواهی کنه؟!:دی

زود باشید دیگه.اینقدر به اشتباهات دیگران گیر ندید.
به خاطر اشتباهات خودتون عذر خواهی کنید.
هزار بار این حرف رو زدم:دی

This Post:
00
184621.82 in reply to 184621.77
Date: 5/12/2011 8:31:18 AM
Overall Posts Rated:
2424
اقایان بابک و محمد جواد

این تن بمیره دست از موشکافی بر دارین که کچل شدیم:دی

بابا ول کنین دیگه.اه
هی گیر میدین که مقصر پیدا کنین.اصلا مقصر منم:دی
تازه داریم به جاهای خوب میرسیم باز میرنین به جاده خاکی

به جان خودم یه بار دیگه موشکافی کنین هر چی بخوام بهتون میگما تا یه دعوا دیگه راه بیفته ها:دی

From: :D??

To: MJ
This Post:
11
184621.83 in reply to 184621.69
Date: 5/12/2011 8:35:30 AM
Overall Posts Rated:
66
ببین امین جان بچه ها دخالت بیجا کردن و این نتیجشه

اینا فکر می کنن دارن رفاقت می کنن با سهند ولی اشتباه می کنن

کاسه داغ تر از اش شدن کی اتیش بیاره هااااااا از این حرفت خیلی عصبانی شدم من یا تو محمد جواد سر پیازی یا تهش؟؟؟

من یه کلام از پوریا تو دعوا همایت کردم؟؟؟؟ تو نبودی اومدی خودتو انداختی وسط

دخالت بی جای شما کار رو به اینجا کشوند مگه ما قبلا بحثمون نشده بود؟؟؟؟؟؟چرا اینجوری نشد

اگه شما 2 فصل سهند رو می شناسین من از دسته 3 دارم باهاش بازی می کنم

4فصل باهاش هم گروه بودم

یه فصل تو تیم ملی سعی کردم کمکش کنم

من تو اون روز تو بحث شرکت نکردم وسعی در اروم کردن داشتم

اقایون خودشیرینی کردن خودشون رو انداختن وسط

سهند هم توهین کرد( با تاکید چند بار) خوب ادم باید خودش احترامش رو نگهداره این چیزه کاملا طبیعیه

این درست نیست که ادم هرچی شد به حساب بزرگتری راحت بگه تو مریضی و فلان ....

بچه ها از سره ندونی (تو جریان نبودن )خودشون رو غاتی موضوع کردن واتیشش بالا گرفت

مقصر این موضوع اون کسانی هستن که چه از سر ندونستن و کینه بحث رو به اینجا کشوندن

Last edited by :D?? at 5/12/2011 8:36:21 AM

From: Amin
This Post:
00
184621.84 in reply to 184621.82
Date: 5/12/2011 8:38:12 AM
Overall Posts Rated:
55
به جون خودم مقصر منم !:دی

چون اراده کردم که برگردم اینجوری شد !!
باور کن مقصر منم !!

غلط کردم که برگشتم !! از همه معذرت میخوام :دی

میبینید چه قدر راحته !!
حالا همتون یه بار امتحان کنید ببینید چه حالی هم میده !!

میثاق اول تو :دی

This Post:
11
184621.85 in reply to 184621.68
Date: 5/12/2011 8:44:02 AM
Overall Posts Rated:
2424

یه نکته رو بگم: رضا میگه کوتاه بیاید... آخه این یه مسئله ی عجیبی شده.... کی کوتاه بیاد ، الان کی با کی مشکل داره؟
در انجمن به روی همه بازه ، مگه کسی بن شده؟

بچه ها هم که اومدن تا پا در میونی بکنن

ولی میثاقو میبینیم که برخوردش اینجوریه...

این کاملا مشخصه که سهند دعوا رو شروع کرده توشم بحثی نداریم ، چون چیزی که واضحه به نظریات من ربطی ندارم

یه سوال رو چند بار پرسیدم ، اگر من بیام بگم سهند مربی خوبی نبوده ، تلاش نکرده باید بهم گفته بشه عقده ای؟ حالا هرچند به ناحق باشه حرفی که زدم

اگه مردی حرفتو با منطق بزن طرفتو محکوم کن نیازی به توهین نیست

بابک تو این میثاق رو ولش کن من خودم درستش میکنم:دی

من اگه میگم کوتاه بیاین یعنی اینکه دوره کردن اتفاقات و گشتن دنبال مقصر دردی رو درمان نمیکنه.

سهند از یه سری حرفای پوریا ناراحت بوده که به حد انفجار رسیده و اون حرف رو زده که میشه هم حق رو به سهند داد بابت حرفای قبلی پوریا عصبی بشه و هم اینکه از سهند انتقاد کرد که چرا تحمل اینقدر پایین بوده در صورتی که مربی تیم ملی باید تحمل این چیزا رو داشته باشه.

بعد از اون هم پوریا حرف زشتی زده که بدتر از حرف سهند بوده.

نمیدونم میشه مقصری پیدا کرد یا نه.کاری هم ندارم که مقصر کیه.

من میگم:

هر کس توی این جریانات اشتباهاتی داشتن.از سهند گرفته تا پوریا و تو و محمد جواد و اریا و میثاق و غیره که باعث شدن این قضیه تشدید بشه.

حالا الان دست از پیدا کردن مقصر بر دارید.چون همه توی این مسائل دخیل بودیم.
به جای این حرفا همه با یه عذر خواهی قضیه رو فیصله بدیم و سعی کنیم از این به بعد حتی اگه از اساس و ریشه با هم مشکل داریم حرفی نزنیم.کار سختی هم نیست.اگه رجع به هم حرفی نزنیم هیچ مشکلی پیش نخواهد امد.

حالا هم دارم میام میگم اگه به دنبال تموم شدن این ماجرا هستین یکی یکی به خاطر اشتباهاتون عذر خواهی کنین.

دم تو گرم که اول از همه به خاطر اشتباه خودت عذر خواهی کردی.
کاش سهند و پوریا هم بودن و به خاطر رفتارشون هر دو عذر خواهی میکردن(مطمئنا اگه جفتشون وجدانشون رو قاضی کنن به این نکته پی میبرن که هر دو اشتباهاتی رو کردن)!
الانم دنبال اینم تا از تک تک نفرات عذر خواهی بگیرم:دی

و الا من یکی هم میزارم میرم چون اصلا حال و حوصله ندارم جایی باشم که توش کینه و توهین باعث اعصاب خوردی بشه.من تازه انجمن هتریک.ای ار رو به خاطر اینکه باعث اعصاب خوردیم میشد به طور کامل بعد از 2 سال گذاشتم کنار و در عوض انجمن شما رو جایگزینش کردم.اگه قرار باشه این فضل ادامه پیدا کنه مطمئن باشید بازر رو میزارم کنار.

حالا محمد جواد و میثاق هم به ترتیب بیان جلو و عذر خواهی کنن لطفا:دی

مطمئن باشید عذر خواهی کردن از اشتباهاتتون نه تنها از احترامتون و غرورتون کم نمیکنه بلکه باعث میشه حرمتتون پیش بر و بچ بازر بیشتر هم بشه.

Advertisement