Φίλε μου σε ένα παιχνίδι όπως είναι το buzzerbeater με αρκετά μεγάλο βάθος μπορείς διαρκώς να βελτιώνεσαι και να μαθαίνεις όσο περισσότερο ασχολείσαι.
Κατά την πρώτη σεζόν μου στην Εθνική είχα πολλούς επικριτές, οι περισσότεροι εκ των οποίων εμπειρότεροι χρήστες από μένα.
Η διαφορά είναι πως με ορισμένους από αυτούς όχι απλά συνεργάστηκα, αλλά τολμώ να πω πως αναπτύξαμε και μία μορφή φιλίας. Με χρήστες όπως ο JohnnyB, o Tyfonas, ακόμα και με τον Kastroman με τον οποίο πλέον απολαμβάνω μία υπέροχη μπινελικάτη σχέση, μιλάμε συχνά και μου δίνουν τις απόψεις τους και εαν μετράει, και εγώ τη δική μου.
Υπήρχαν και ορισμένοι επικριτές, όπως ο Νίκος που δεν κατάφερα να "κερδίσω" και δεν μπόρεσα να μάθω κάτι από εκείνον.
Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι αρεστός σε όλους, όπως και δεν γίνεται να σου είναι αρεστοί όλοι.
Καταλήγω δε πως οι εμπειρότεροι χρήστες που θέλουν να βοηθήσουν την Εθνική μπορούν να το κάνουν με δύο τρόπους.
Είτε με το να κατέβουν οι ίδιοι υποψήφιοι και να αναλάβουν την Εθνική,
είτε με το να "νουθετήσουν" με τις γνώσεις τους τον manager που ανέλαβε τη θέση.
Χρήστες σαν τον Νίκο, δέχομαι a priori ότι είναι εμπειρότεροι, καλύτεροι και με βαθύτερη γνώση του παιχνιδιού από μένα.
Αλλά ούτε υποψήφιους τους είδα, ούτε βοήθεια μου προσέφεραν, όχι για μένα, αλλά για το καλό της Εθνικής γενικότερα.
Χρήστες σαν τον johhnyB με βομβαρδίσαν με links απο ελληνικά και κυρίως ξένα forums με αναλύσεις πάνω στο παιχνίδι.
Ειδικά στις πρώτες μέρες μου διάβαζα σαν να έδινα πανελλήνιες, κυρίως για τις αλλαγές στ μηχανή παιχνιδιού και γιατί ο parrot δεν λειτουργούσε τόσο καλά παό τη σεζόν 12 και μετά (ακόμα θυμάμαι τα χαστούκια με την Υπομονετική επίθεση).
Εύχομαι και ελπίζω οι διαφορές μου με το Νίκο να είναι μόνο προσωπικές και σε περίπτωση εκλογής άλλου υποψηφίου να τον βοηθήσει, ώστε να βοηθηθεί η Εθνική μας.
Εγώ έτσι κι αλλιώς είμαι δεν είμαι εκ νέου ο ομοσπονδιακός τεχνικός, το βάρος μου έχει δωθεί ήδη στη ΣΟΠΚΕ, που για μένα είναι το μέλλον της Εθνικής μας.
The secret of communication lies in defeat...