BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148543.75 in reply to 148543.73
Date: 7/2/2010 4:20:20 AM
Overall Posts Rated:
303303
Σου εδωσα 4 τροπους για να μαθεις τις απαντησεις (τουλαχιστον οπως τις πιστευω εγω) και εσυ διαλεγεις μια αλλη ....
Τι να κανω ? να ακολουθησω αυτο που θελεις εσυ? οχι φιλε μου.
Οσο για τον κοουτς στο ξαναλεω νομιζεις οτι δεν βρηκε τις απαντησεις? Αλλα εξακολουθει να εχει καποιες ξεροκεφαλιες μαζι με τις αποδειξεις που εχει , οπως τοτε που επεμενε στην ομαδικη προπονηση στα ριμπαουντ......

This Post:
00
148543.76 in reply to 148543.75
Date: 7/2/2010 4:31:47 AM
Overall Posts Rated:
7676
Καθενας με τους τροπους του Νικο...Καλο για οσους κερδιζουν απο αυτο..

This Post:
00
148543.77 in reply to 148543.75
Date: 7/2/2010 4:47:49 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Παρακολουθώ από την αρχή τις συζητήσεις αλλά δεν έχω χρόνο για συμμετοχή.

Να ρωτήσω κ εγώ κάτι τώρα ρε παλικάρια???Αναλαμβάνεις την Εθνική ξέρεις dmi ,ξέρεις αρκετές πτυχές του παιχνιδιού.Ο χρήστης του Καβαλα π.χ σου τραβάει μια 100 λεπτά τον παίχτη του την εβδομάδα που έχεις κρίσιμο παιχνίδι τι ΚΑΝΕΙΣ????

Το λέω αυτό γιατί όταν είχα την θέση αυτή για να έχω καταρτισμένος ένα παίχτη έφτυνα αίμα κ οι ξένοι προπονητές ήταν άνετοι γιατί ο παίχτης αόρατος τον είχε βάλει 60 το πολύ να παίξει την εβδομάδα κ εγώ είχα ένα χρήστη κάθε τρίτη να με ενημερώνει ποιος παίχτης έχεις παίξει 60-70 λεπτά να στέλνω μήνυματα να σώσω την κατάσταση.

Το βλέπεται εύκολο αλλά στην πράξη δεν είναι.Αρα δεν είναι οι γνώσεις μόνο στο παιχνίδι είναι κ το αν είσαι καλά επικοινωνιακός σας χρήστης.Η θέση του προπονητή είναι να έχει μία καλή χημεία.

Το ότι δεν έχει βάλει κάποιος άλλος έμπειρος χρήστης κ έτσι θα βγει ο Cajjabar δεν μου ακούγεται καλά προσωπικά.Παρόλο τα λάθη που τα έχει αναγνωρίσει ο ίδιος έχει κάνει δουλειά.Το κάτι παραπάνω ίσως να χρειάζεται να πετύχει μία πρόκριση την νέα σεζόν.Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν δουλέψαμε με φάρμες κ είναι η σημαντικότερη αιτία αυτής της κατάστασης.

Καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά!!!!!

This Post:
00
148543.78 in reply to 148543.73
Date: 7/2/2010 4:49:40 AM
Overall Posts Rated:
112112
Φίλε μου σε ένα παιχνίδι όπως είναι το buzzerbeater με αρκετά μεγάλο βάθος μπορείς διαρκώς να βελτιώνεσαι και να μαθαίνεις όσο περισσότερο ασχολείσαι.
Κατά την πρώτη σεζόν μου στην Εθνική είχα πολλούς επικριτές, οι περισσότεροι εκ των οποίων εμπειρότεροι χρήστες από μένα.
Η διαφορά είναι πως με ορισμένους από αυτούς όχι απλά συνεργάστηκα, αλλά τολμώ να πω πως αναπτύξαμε και μία μορφή φιλίας. Με χρήστες όπως ο JohnnyB, o Tyfonas, ακόμα και με τον Kastroman με τον οποίο πλέον απολαμβάνω μία υπέροχη μπινελικάτη σχέση, μιλάμε συχνά και μου δίνουν τις απόψεις τους και εαν μετράει, και εγώ τη δική μου.
Υπήρχαν και ορισμένοι επικριτές, όπως ο Νίκος που δεν κατάφερα να "κερδίσω" και δεν μπόρεσα να μάθω κάτι από εκείνον.
Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι αρεστός σε όλους, όπως και δεν γίνεται να σου είναι αρεστοί όλοι.
Καταλήγω δε πως οι εμπειρότεροι χρήστες που θέλουν να βοηθήσουν την Εθνική μπορούν να το κάνουν με δύο τρόπους.
Είτε με το να κατέβουν οι ίδιοι υποψήφιοι και να αναλάβουν την Εθνική,
είτε με το να "νουθετήσουν" με τις γνώσεις τους τον manager που ανέλαβε τη θέση.
Χρήστες σαν τον Νίκο, δέχομαι a priori ότι είναι εμπειρότεροι, καλύτεροι και με βαθύτερη γνώση του παιχνιδιού από μένα.
Αλλά ούτε υποψήφιους τους είδα, ούτε βοήθεια μου προσέφεραν, όχι για μένα, αλλά για το καλό της Εθνικής γενικότερα.
Χρήστες σαν τον johhnyB με βομβαρδίσαν με links απο ελληνικά και κυρίως ξένα forums με αναλύσεις πάνω στο παιχνίδι.
Ειδικά στις πρώτες μέρες μου διάβαζα σαν να έδινα πανελλήνιες, κυρίως για τις αλλαγές στ μηχανή παιχνιδιού και γιατί ο parrot δεν λειτουργούσε τόσο καλά παό τη σεζόν 12 και μετά (ακόμα θυμάμαι τα χαστούκια με την Υπομονετική επίθεση).
Εύχομαι και ελπίζω οι διαφορές μου με το Νίκο να είναι μόνο προσωπικές και σε περίπτωση εκλογής άλλου υποψηφίου να τον βοηθήσει, ώστε να βοηθηθεί η Εθνική μας.
Εγώ έτσι κι αλλιώς είμαι δεν είμαι εκ νέου ο ομοσπονδιακός τεχνικός, το βάρος μου έχει δωθεί ήδη στη ΣΟΠΚΕ, που για μένα είναι το μέλλον της Εθνικής μας.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
148543.79 in reply to 148543.78
Date: 7/2/2010 5:10:13 AM
Overall Posts Rated:
303303
Να ξεκαθαρισουμε κατι.Εγω δεν εχω καμμια προσωπικη διαφορα με σενα και σχεδον με κανενα αλλον εδω μεσα (το σχεδον παει σε καποιον που μου ελεγε διαφορα για την προσωπικημου ζωη).
Βοηθεια οταν μιλησαμε αν θυμαμαι καλα σου ειχα πει οτι δεν ξερω και αυτο ηταν μεγαλη βοηθεια πιστεψε με απο το να ελεγα διαφορα μη τεσταρισμενα σε υψηλο επιπεδο (τοτε ο πιο υψηλομισθος μου ηταν 15 χιλ ) το μονο που σου ειχα πει ηταν αυτο με τις ομαδικες προπονησεις που ειχες μια εμμονη α και για την μη χρησιμοποιηση ενος παικτη.
Βοηθεια για ψαξιμο κλπ θα σου πω το απλο εδω δεν κραταω σημειωσεις για την δικη μου ομαδα προπονησεις κλπ που ειναι 10 παικτες θα κατσω να το κανω για ενα σκασμο που το κανεις εσυ και μπραβο σου?
Ο καθενας μας οπως τα βλεπει αλλα το εχω ξαναπει εγω και τα πειραγματα που κανω τα κανω οπως οταν πειραζονται οι φιλοι μεταξυ τους σε ενα παιχνιδι αν θελετε το καταλαβενεται αν οχι τι να κανω δεν μπορω και δεν θελω να αλλαξω .
Αλλα θα σου πω και κατι τελευταιο με ρωτησες ποτε ακομα και τωρα ρε συ τι ξερεις πανω σε αυτο και δεν σου απαντησα?Ο Λυγκας δηλ. πως με ρωτησε ?

From: JohnnyB
This Post:
00
148543.80 in reply to 148543.78
Date: 7/2/2010 5:33:54 AM
Overall Posts Rated:
344344
Από την στιγμή που οι εμπειρότεροι μάνατζερς για τους δικούς τους και πάντα σεβαστούς λόγους επέλεξαν να απέχουν από την εθνική, βρεθήκαμε στην ανάγκη να δημιουργήσουμε κάποιους, ''χάνοντας χρόνο'', στην μαθητεία τους. Ο Kajabbar ξυπόλυτος στα αγκάθια τελείως, όντως οι γνώσεις του ήταν πολύ λίγες. Ο Λύγκας πιο υποψιασμένος, απέφυγε αρκετές κακοτοπιές. Το κοινό και των 2, η τρομερή διάθεση τους για δουλειά. Η 2η σεζόν του Kajabbar ήταν πολύ καλύτερη από την 1η, χωρίς να ναι σπουδαία. Η δουλειά όμως αποδίδει. Είχαμε πολύ σημαντική πρόοδο. Πιστεύω πως αν επιλεγεί, θα τα πάει ακόμα καλύτερα.

Από τα ωραία αυτού του παιχνιδιού είναι πως όσο το αναλύεις, τόσα περισσότερα ανακαλύπτεις. Δεν μπορούμε όλοι να ανακαλύψουμε τα ίδια πράγματα αφού αυτό προκύπτει από τις εμπειρίες του καθενός. Είναι σαν κομματάκια του παζλ, που αν τα ενώσεις βλέπεις την μεγαλύτερη εικόνα. Από κει και πέρα είναι θέμα όρεξης, και μυαλού για το πόσα μπορείς να μάθεις.

Τελειώνοντας απλά θέλω να πω πως δεν είναι τίποτα άλλο από 1 παιχνίδι και πως έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε...

ΣΟΠΚΕ τι είναι;

Last edited by JohnnyB at 7/2/2010 5:34:14 AM

This Post:
00
148543.81 in reply to 148543.80
Date: 7/2/2010 6:15:21 AM
Overall Posts Rated:
112112
Σώμα
Ομάδων
Προετοιμασίας
Καλαθοσφιαριστών
Εθνικής
Θα ανοίξω φέτος thread γιατί ήδη οι ομάδες που ανήκουν σε αυτό φτάσαν ήδη διψήφιο αριθμό!

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
148543.82 in reply to 148543.80
Date: 7/2/2010 8:00:54 AM
Overall Posts Rated:
173173
Λυπάμαι Johnny αλλά κάνεις λάθος , τώρα σε τι κάνεις λάθος δεν μπορώ να σου πω.... να κάτσεις να το ψάξεις και να σκεφτείς τι μπορεί να έχει βάλει μέσα στο μυαλό μου , πίσω από την "όση έχω" εμπειρία μου και δεν συμφωνώ με κάτι το οποίο όμως ποτέ δεν πρόκειται να στο εξηγήσω γιατί έχω την ανάγκη σαν άνθρωπος να δείχνω πόσο έξυπνος είμαι και να την λέω σε οποιονδήποτε ρωτάει κάποια πράγματα και όλα αυτά με μία τεράστια δόση ειρωνείας.

όσο για το Σ.Ο.Π.Κ.Ε. ... ναι θα βοηθήσει την εθνική αλλά θα συμφωνήσω με την δήλωση ενός παιδιού (δεν θυμάμαι αν έγινε εδώ ή στο νήμα με τα draft) πως θα χαθεί ο ρομαντισμός του απλού χρήστη να προσπαθεί να βγάλει έναν παίκτη για την εθνική :)

Last edited by krepaleon at 7/2/2010 8:01:06 AM

This Post:
00
148543.83 in reply to 148543.82
Date: 7/2/2010 8:10:08 AM
Overall Posts Rated:
6565
πες τα κρεπα μου...κ 5 μπαλες..τωρα το γιατι στις βαζω δεν σου λεω κατσε να το ψαξεις μονος σου παλιοτεμπελη

This Post:
00
148543.84 in reply to 148543.82
Date: 7/2/2010 9:40:42 AM
Overall Posts Rated:
44
[όσο για το Σ.Ο.Π.Κ.Ε. ... ναι θα βοηθήσει την εθνική αλλά θα συμφωνήσω με την δήλωση ενός παιδιού (δεν θυμάμαι αν έγινε εδώ ή στο νήμα με τα draft) πως θα χαθεί ο ρομαντισμός του απλού χρήστη να προσπαθεί να βγάλει έναν παίκτη για την εθνική :)]

συμφωνώ απόλυτως...

Last edited by Oλέκος at 7/2/2010 9:41:57 AM

This Post:
00
148543.85 in reply to 148543.84
Date: 7/2/2010 9:52:43 AM
Overall Posts Rated:
344344
H Σ.Ο.Π.Κ.Ε δεν αναιρεί καμιά προσπάθεια νομίζω. Απλά πλέον το να βγουν μερικά ''τέρατα'' γίνεται σκοπός για κάποιες ομάδες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουν όλοι δικαίωμα στο όνειρο. Έτσι και αλλιώς όμως είναι πολύ δύσκολο να στείλεις παίκτη εκεί.

Advertisement