Pa lepo sto pratis njegove rezultate. I treba. A zar se nismo dogovorili da se niko od vas nece javljati dok prodju ove dve sezone. Izgubili ste izbore tako da sada tisina. Jel je kotoor ili ja i bilo ko pljuvao Flavijusa kada smo sa timom otprilike iste jacine u poredjenju sa drugim repkama ispali iz kvalifikacija, nismo. Pricate kako cemo da upropastimo ono sto ste vi stvorili. Bravo za Flavijusa ali sta mi to imamo da upropastimo. Jeste nasa repka jaca nego pre dve sezone ali su druge isto tako napredovale ne cekaju drugi nas. Evo ja jos jednom molim, dokle god kotoor ima vecinu da se ne zadire u njegov nacin vodjenja repke. Jos dve sezone tisina, posle na kampanji za izbore pricajte kako je los. Sada tisina!!
krivo mi sto si me uopste uvukao u raspravu, ali moram da odgovorim.
JOS JEDNOM CESTITKE KOTORU ZA ODIGRANE KVALIFIKACIJE. UZ MALO SRECE OTISLI BI DALJE. 6-1 JE ODLICAN SKOR. I DA PONOVIM.
CESTITKE JOS JEDNOM.eto i velikim slovima sam ti naglasio.
jedino mi je krivo sto se vadi za zadnju utakmicu, vec samo treba da prizna da ju je lose postavio. desava se svima, pa naravno, i njemu.
a ti si posebna prica pa nam kao zatvaras usta sa njegovim skorom u ligi. ja sam ti samo dao razlog zasto ima par pobeda vise. jgb igra vec tri nedelje prijateljske, a mi moramo da cuvamo igrace za cetvrtak.
tako da nemoj molim te vise da se javljas i da ga branis. covek sasvim dovoljno zna i ume da se brani. a kako je on napadao druge, sada oni napadaju njega. jednom recju, DEMOKRATIJA.
i jos jednom
KOTORE CESTITKE OD SRCA. GURAJ DALJE. BICE BOLJE.