Proponuję, aby przeredagować ten fragment instrukcji, bo sieje wątpliwości i wprowadza niepotrzebny chaos: "Obrona pod koszem: Gracz z wysokim poziomem tej cechy lepiej zapobiega zdobywaniu punktów (akcje 2 punktowe) przez graczy przeciwnika".
Jakkolwiek pytanie wydawało się dziwne, gra nie jest rzeczywistością (i nigdy nie będzie) i różne "cyrki" są możliwe. A ja tam nigdy pytać się nie obawiam.
Dzięki za rozwianie wątpliwości. Finałowe emocje prowadzą niektórych do sprawdzania rozmaitych teorii.
Grając 3-2 zastopowałem Motion, a nabijałem entuzjazm na 3 mecz, wybierając normal i rywalizując na wyjeździe. Tak więc głosy rozwiewające wątpliwości miały oczywiście rację.
Wyfruwam do III ligi. Pozdro Poznań Lakers - na naszym meczu w sezonie mało nie osiwiałem. Widzę, że tu się udzielasz - fakt, nasze forum jest totalnym grobowcem. Bo i co to za dyskusja we dwóch... Upierdliwy jest twój pressing dla rywali i wróżę ci dużą przyszłość. Myślę, że w przeciągu dwóch sezonów awansujesz, jeśli się wzmocnisz. Wygraj w finale z moim odwiecznym rywalem O.gs-em. Elo. Powodzenia - ja wyfruwam do III ligi!!!! W klubie panuje euforia.
PS To jednak nie Moiton, ale i tak się cieszę:).
Last edited by Bolesław III Krzywousty at 1/8/2011 5:28:45 PM
1. Wszystko jest trudne, dopóki nie stanie się proste. 2. Sens jest dokładnie tam, gdzie go szukasz. 3. Granice naszego języka są granicami naszego świata.