BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט! (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Tzachi

This Post:
11
144802.748 in reply to 144802.745
Date: 7/2/2013 2:25:48 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
אני לא סגור על זה שהוא היה בעוד מחנות, אשמח אם תתן לינקים\הוכחות\שמות לזה.
אני חושב שלא ממש הבנת משהו.. כספי לא בדיוק שיחק בבנטון טרוויזו, הוא היה שם. זה כן, רשמית לפחות. מעשית? הוא לא עשה שם כלום. אז למה הלך לשם? כי שמע "אירופה" ונהיה לו וואו בעיינים. אז הלך וישב על ספסל של קבוצה מאירופה. רק קבוצה שמה לעשות.. לא בדיוק ברמה גבוהה..
מצטער, קשה לי לפרגן לשחקן שלא נתן עשירית מהנשמה שלו במכבי, כשיוגב הגיע למכבי (וגם על יוגב אני לא מת, כן? אבל זה כבר סיפור אחר) המצב שלו היה נראה הרבה יותר רע, אף אחד לא האמין שהוא ישחק בכלל, ובסוף? איך זה נגמר? כולנו יודעים. אני באמת מאמין שאם כשמקל היה במכבי הוא לא היה מתייאש מזה שהוא לא פותח ומשחק 30 דקות הוא היה משתדרג. אבל כשהוא מתבכיין לו ככה ואח"כ מתווספים להם לאט לאט סיפורים על שער 5, ועל כמה שירי שואה נחמדים, אז אני מצטער קשה לי לפרגן לו. אם כי אני רוצה להדגיש מדובר בסיפורים, אני לא יודע מה רמת האמינות שלהם, אבל זה בטח לא תורם לו..
אגב סתם אני רוצה להבין, ירושלים מוגדרת אצלך כקבוצה גדולה?

To: Alfa
This Post:
11
144802.749 in reply to 144802.746
Date: 7/2/2013 2:28:03 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
לייק ענק. אגב אני מאמין שכן יעלה בחמישיה. התג אנ.בי.אי עושה משהו. בהחלט.

This Post:
00
144802.750 in reply to 144802.747
Date: 7/2/2013 2:28:37 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
רוביו באמת היה אסון בברצלונה. אם מקל יגמור כמו רוביו הוא יכול להיות שמח ומאושר.

From: Alfa

This Post:
00
144802.751 in reply to 144802.747
Date: 7/2/2013 2:31:48 PM
Montanas
III.1
Overall Posts Rated:
277277
בואו נעצור רגע לפני שנזכיר שמות כמו רוביו לצד גל מקל... רוביו שיחק באירופה עד גיל 20. והיה לא רע. לא טוב, בטח לא זוועה, ובוא נזכיר שהוא שיחק בקבוצה סימפטית - ברצלונה. כנראה עם אחד הסגלים הכי עמוסים בהיסטוריה של היורוליג, ועדיין היה הרכז הפותח. בבדאלונה הוא היה ענק, גם ביורוליג. בגיל 18! אין מה להשוות בין השניים, הבנאדם כשרון מטורף, ברמה של לברון ג'יימס מבחינה אירופאית (לא - אני לא משווה בין רוביו לבין לברון ג'יימס, אני משווה בין ההייפ שלברון קיבל בארה"ב מגיל 15 להייפ סביב רוביו באירופה מגיל 15). ריקי רוביו שחקן הרבה יותר אתלטי והרבה יותר שלם מגל מקל. אולי הם דומים בכך ששניהם לא קלעים גדולים. אני מאחל לגל מקל שיצליח רבע מכמה שרוביו הולך להצליח, כי כנראה הוא הולך להיות אחד הרכזים הטובים בנ.ב.א בשנים הקרובות.

ואני מסכים איתך לגבי ההחלטות הנכונות שמקל קיבל. ואני מסכים שיש לו קבלת החלטות מצויינת גם במגרש.

From: ron1243

This Post:
00
144802.752 in reply to 144802.750
Date: 7/2/2013 2:32:34 PM
Overall Posts Rated:
168168
רוביו היה אסון בברצלונה? ברצינות?
הבנאדם קיבל דקות ליגה ראשונות שלו בגיל 14, ודקות יורוליג ראשונות בגיל 16, ושיחק בברצלונה הרבה שנים וקיבל דקות משמעותיות. הוא היה חלק מקבוצה ששלטה בספרד, והייתה הדומיננטית באירופה למשך כמה עונות. קצת קשה לי להגיד שהוא היה אסון או קטסטרופה.
כמובן שבאן בי איי הוא נראה הרבה יותר טוב, בעיקר בזכות סגנון המשחק שלו שיותר מתאים לשם.

Last edited by ron1243 at 7/2/2013 2:33:17 PM

This Post:
00
144802.753 in reply to 144802.752
Date: 7/2/2013 2:41:11 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
זה לא ממש משנה כמה דקות הוא קיבל.. בתכלס,על המגרש, הוא נראה רע.

From: aharon

This Post:
00
144802.754 in reply to 144802.748
Date: 7/2/2013 2:44:13 PM
Overall Posts Rated:
5858
. כספי לא בדיוק שיחק בבנטון טרוויזו,

כספי היה שם? וואלה? איזה צירוף מקרים מעניין

מצטער, קשה לי לפרגן לשחקן שלא נתן עשירית מהנשמה שלו במכבי

אז יש לך בעיה (לפחות לדעתי) יש הרבה מאוד שחקנים גדולים שלא נמצאים במכבי ואני מפרגן מאוד למכבי למרות שאני לא אוהד שלה כשהיא מצליחה ביורוליג- אבל רק ביורוליג :)

אני באמת מאמין שאם כשמקל היה במכבי הוא לא היה מתייאש מזה שהוא לא פותח ומשחק 30 דקות הוא היה משתדרג

קודם כל אף אחד לא יכול לחתום על זה.
דבר שני עד שזה היה קורה זה היה יכול לקחת שנים- וזה סתם היה בזבוז זמן
דבר שלישי- תראה מי ישב בספסל במכבי השנה-מורן רוט!!!!! ה-מורן רוט שקחן ענק עם לב ענק ונשמה ענקית, שחקן לוחם שיורק דם על הפרקט- ואם אחרי המשחקים מול פנרבחצ'ה בלאט לא נתן לו הזדמנות כמו שמגיע לו- זה בושה ולמכבי לא מגיע שהוא ישחק שם שנה הבאה
ואם מורן רוט- שהוא שחקן מוכשר- לא קיבל דקות בעונה חלשה מאוד של מכבי אז אתה אומר שגל מקל היה מקבל דקות בעונות חזקות של מכבי?

אגב סתם אני רוצה להבין, ירושלים מוגדרת אצלך כקבוצה גדולה?

א. זו הייתה דוגמא לקבוצה שצעירים יושבים אצלה על הספסל
ב. למרות שקרנה יורדת בשנים האחרונות כן, היא קבוצה גדולה ויש לה עבר מפואר- וסליחה באמת שלא לכל הקבוצות בליגה יש תקציב כמו של מכבי וכרטיס ביורוליג- כמו שעידו קוז'יקרו אמר:"עד קץ האנשות".

This Post:
00
144802.755 in reply to 144802.754
Date: 7/2/2013 2:52:27 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
התכוונתי למקל בבנטון. תגיב לגביו. אל תתחמק.

נכון בארץ בהחלט יש תותחים רציינים כמו קוז'יקרו הגדול שדואג לשחקן הישראלי הצעיר. ועוד כמה כמוהו.. בקיצור, אתה אמיתי?

לא דיברתי על שנים, דיברתי על מעט מאוד זמן.

לגבי מורן רוט זה היה צפוי מראש, ביום שהוא הוחתם\יום אחרי בלאט אמר בפירוש שהוא לא מרוצה מההחתמה ולא אוהב אותה, מה ציפית שיקרה? ההנהלה החתימה אותו לבלאט על הראש כי היא פחדה מהסיפור עם אוחיון. זו הייתה שטות מוחלטת. כולם יודעים את זה היום, לא? חוץ מזה לדעתי בעונה שמקל היה במכבי לא התקדמו יותר

ושוב חוזרים לשטויות, לירושלים יש עבר מפואר? לא יותר משל גליל לדוגמא אותה הבאת כקבוצה קטנה, וגליל גם נראית לא רע בעונות האחרונות, אז למה גליל היא מקום קטן וירושלים מקום גדול?
התקציב שחקנים של מכבי לא הרבה יותר גדול מאשר התקציב של ירושלים\גליל\חיפה וכו.. וההפרש בינינו לבינם בטח קטן מההפרש בינינו לבין צסקא\ברצלונה\ריאל והחבורה..
ולגבי הכרטיס של מכבי, באמת? שוב? בשבועיים האחרונים כתבתי על זה בבאזר לא יודע כמה פעמים, הליגה לא קשורה לכרטיס שמכבי קיבלה ליורוליג, מכבי קיבלה כרטיס ליורוליג בזכות היותה מכבי. שקוז'יקרו החביב ילמד משהו ולא רק יתבטא נגד מכבי ברוב צערו שלא הגיע אליה..

This Post:
11
144802.756 in reply to 144802.755
Date: 7/2/2013 2:59:46 PM
Overall Posts Rated:
5858
כתבת כספי בגלל זה הופתעתי

חוץ מזה יש שחקנים טובים מאוד גם במקומות אחרים- יובל נעימי היה בירושלים שנה שעברה להכירך, אלישי כדיר,אורי קוקיה,מאיר טפירו ועוד

התקציב שחקנים של מכבי לא הרבה יותר גדול מאשר התקציב של ירושלים\גליל\חיפה וכו.. וההפרש בינינו לבינם בטח קטן מההפרש בינינו לבין צסקא\ברצלונה\ריאל והחבורה..

קודם כל ממש לא אוקיי, ההפרש לא קטן

ואי אפשר להשוות את הקבוצות בליגה (כולל מכבי) לצסק"א ריאל וכו' אחי צסק"א קונה את מי שהיא רוצה ולא רוצה- דן שמיר הולך להרוויח יותר מכל השחקנים בליגה כמעט (חוץ משחקני מכבי) והוא רק עוזר מאמן

ושוב חוזרים לשטויות, לירושלים יש עבר מפואר? לא יותר משל גליל לדוגמא אותה הבאת כקבוצה קטנה, וגליל גם נראית לא רע בעונות האחרונות, אז למה גליל היא מקום קטן וירושלים מקום גדול

זו דעתך אך יש הרבה מאוד שחולקים עליך

ובזה אני מסיים- למה לריב זה סתם אידיוטי
אתה אחלה אחי
מצטער אם העלבתי או משהו
אבל חשתי צורך להגיד את דעתי
בהצלחה

This Post:
00
144802.757 in reply to 144802.756
Date: 7/2/2013 3:14:30 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
אני צופה לך עתיד גדול מאוד בפוליטיקה. הצלחת לכתוב 3-4 פוסטים כתגובות למה שאני כתבתי, רק עם חיסרון אחד, באף אחד מהם לא הגבת עניינית למה שאני כתבתי.. ושוב אני אומר - תגיב על מה שכתבתי. לא על שטויות מסביב.
צר לי אבל מכבי היא קבוצה מהיורוליג שמתמודדת עם קבוצות כמו צסקא ברצלונה ריאל וחבריההם כאשר החל מהטופ 16 רוב הקבוצות הם בתקציב גבוה ממכבי. ומגיעים לפחות.
לגבי גליל - יש כאלו שיחלקו? שוב. בוא נסתכל על עובדות על מה קרה בפועל. בפועל גליל הגיע בשנים האחרונות רחוק יותר מהאדומה הקטנה מירושלים. כלומר גליל הצליחה יותר בשנים האחרונות.

This Post:
00
144802.758 in reply to 144802.757
Date: 7/2/2013 3:36:35 PM
Overall Posts Rated:
5858
טוב אחרי הפוסט הזה יש לי דבר אחד להגיד

אאוץ'

Advertisement