не спорю, на даний момент шищенко рулить, но треба вирощувати нових і кращих шишченків)
і ти як тренер, маєш проявляти ініціативу в тому. якщо потрібна допомога, тоді давай я тобі з тим поможу, можу стати скаутом збірної і вести переписку за тренування гравців-волшебніків. мені це подобається, я від того кайф получаю в бб

і ми можемо це зробити двоє дуже просто, план простий, який потрібно починати чимпошвидше:
1) збираємо і аналізуємо інформацію по всіх геніях-волшебніках які мають національність УКРАЇНЕЦЬ (ти маєш кнопку для перегляду гравців, і можеш зчитати навики 22+ (я нажаль тільки маю доступ до 21 року)).
2) вибираємо перспективних;
3) складаємо ідеал для кожної позиції;
4) тягнемо гравців до ідеалу через тісну переписку з власниками гравців.
5) узгодити прокачку 18-21 них волшебніків, аби вони і мені помагали в молодіжці, і потім на перспективу збірній були (разом з прокачаними вторичками).
якщо тобі цікаво, то можемо цим зайнятися. Маєш скайп? там все можна детально і гарно обговорити і все продумати.
п.с звичайно, якщо ти думаєш продовжувати керувати збірною, то тобі варто про це подумати. тим більше, що в тебе непогано виходить керування збірною. (завтра буде тест-матч з Англією, щодо тактичної профпридатності

)
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 11/13/2016 4:12:47 PM