BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190683.745 in reply to 190683.744
Date: 10/18/2011 6:47:23 AM
Overall Posts Rated:
10001000
καταρχας..ρε Στελιο τι εικονα ειναι αυτη ?

χαχαχαχα

κάτι πρέπει να κάνω με αυτό....

This Post:
00
190683.746 in reply to 190683.745
Date: 10/18/2011 6:49:27 AM
Overall Posts Rated:
335335
παναθιναικος εισαι > :%

This Post:
00
190683.747 in reply to 190683.746
Date: 10/18/2011 6:54:01 AM
Overall Posts Rated:
10001000

που το κατάλαβες?

χαχαχαχχαχαχαχαχα

το ωραίο είναι ότι η πρώτη ομάδα που κερδίσαμε στο κύπελλο Ελλάδας είναι η Ανατόλια!!!

καλό ε?

για να ξέρεις όμως όταν εσύ έπινες γάλα από το μπιμπερό,εγώ πανηγύριζα το 3ποντο του Μπάνε Πρέλιεβιτς στον τελικό Κυπελλούχων απέναντι στη Σαραγόσα!

ω Μπάνε Μπάνε,ω Μπάνε Μπάνε...

This Post:
00
190683.748 in reply to 190683.747
Date: 10/18/2011 6:56:28 AM
Overall Posts Rated:
335335

το ωραίο είναι ότι η πρώτη ομάδα που κερδίσαμε στο κύπελλο Ελλάδας είναι η Ανατόλια!!!

τι λες ρε υπαρχει ομαδα ανατολια :O

This Post:
00
190683.749 in reply to 190683.748
Date: 10/18/2011 7:11:01 AM
Overall Posts Rated:
10001000

τι λες ρε υπαρχει ομαδα ανατολια :O

αυτό λέω κι εγώ.διάβασε εδώ (http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subi...)

This Post:
11
190683.750 in reply to 190683.749
Date: 10/18/2011 8:48:25 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ντελίριο ατην Τρίπολη!
οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι μετά την τελευταία ήττα από τον ανταγωνιστή Σπάρτακο στο Διδ/χο.
ωστόσο σήμερα η ομάδα δίνει το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο βεβαίως.και ίσως το τελευταίο εντός έδρας για φέτος!

η Κ.Α.Ε. όμως ήρθε σε συμφωνία με τον Δήμο από τα μεγάφωνα του οποίου ακούγεται όλη μέρα σε όλη την πόλη τα άσμα (http://www.youtube.com/watch?v=kEbrVGemqks) προκειμένου να φανατίσουν το κοινό!!!

για να δούμε οι Λύκοι τι έχουν να πουν για όλα αυτά?

This Post:
00
190683.751 in reply to 190683.750
Date: 10/18/2011 11:09:28 AM
Overall Posts Rated:
335335
χαχαχαχχα...να φανταστεις με πορωσες και εμενα..το ακουσα ολο το τραγουδι ..χαχαχαχαχαχα

δεν βρηκα πουθενα πανω για ανατολια!

From: akis07
This Post:
00
190683.752 in reply to 190683.3
Date: 10/18/2011 2:33:52 PM
Overall Posts Rated:
1111
http://www.buzzerbeater.com/player/17125013/overview.aspx

arketa kala proponhmenos den mporeite na peite

This Post:
11
190683.753 in reply to 190683.751
Date: 10/18/2011 3:17:55 PM
Overall Posts Rated:
150150
οι πρωτοι αγωνες σημερα...και ηταν σχεδον ολοι φοβεροι!!!τωρα λεω να κανω και εγω μια φορα την αναλυση των αγωνων..λοιπον ξεκιναμε..

Nerds Volos - 21 Nations Army=>90 - 108
με τραυματια τον καλυτερο επιθετικο περιφερειακο του ο Βολος επαιξε σωστα εσωτερικο συστημα..ομως νομιζω θα ηταν καλυτερο ενα κοιτα μεσα αφου δεν ειχε αρκετα καλες πασες για να "σηκωσει" το λοου ποστ..οπως και να εχει εκτος εδρας ηταν αρκετα δυσκολα τα πραγματα για τους Βολιοτες..εδω ξεχωρισε ο R. Malafaia
απο την αλλη ο Ορεστης κατεβηκε με τον αερα του γηπεδουχου και πηρε αυτο που ηθελε...ο Taavi Paalanen, ο Carlos Alberto Esmeriz και ο Chee Teck An εβγαλαν ματια με τα ποσοστα τους και οδηγησαν μονοι τους την ομαδα στη νικη...με αξιολογες αμυνες ο Ορεστης..κυριο οπλο η επιθεση του, η οποια δειχνει οτι πολυ δυσκολα θα σταματησει καπου..

Emmanouil Papas - 3bobakia_mikra=>84 - 106
τα μπομπακια κατεβηκαν ως φαβορι και επιβεβαιωσαν αυτο τον τιτλο...δεν ρισκαραν να παιξουν κανονικα και χτυπησαν το παιχνιδι βγαζοντας αρκετα καλα στατιστικα, τοσο σε αμυνα τοσο και σε επιθεση..ομαδικη δουλεια απο τα μπομπακια αφου ολοι οι παιχτες πηραν προσπαθειες και εβαλαν ολοι ποντους..η Βικη συνεχιζει την πορεια της στο μακρυ δρομο προς την ανοδο...
ο παπας προσπαθησε και μεχρι καποιο σημειο καταφερνε να ακολουθει στο σκορ..ομως αυτο δεν ηταν αρκετο..στηριχθηκε μονο στον A. Palocci ο οποιος αν και ειχε τρομερη αποδοση δεν καταφερε να νικησει ουσιαστικα μονος του μια ομαδα..ενας παιχτης δεν κανει την ομαδα το εχουμε ξαναπει...δικαια επικρατησαν οι γηπεδουχοι κατα την αποψη μου...

mavros likos - fay_stelaios=>67 - 95
αλλη μια σχετικα ευκολη επικρατηση..ο Στελιος επελεξε ενα κοιτα μεσακαι δικαιωθηκε απολυτα για αυτη του την επιλογη..μπορει οι σεντερ του να μην καταφεραν να κανουν τη ζημια αλλα ο K. Vardaris σκοραρε 10-13 σουτ αποτελωντας την αιχμη του δορατος στην επιθεση του Στελιου...οι αμυνες κρατησαν καλα και απο οτι φαινεται θα εχει ευκολο εργο και στο 2ο παιχνιδι
ο λυκος απο την αλλη ηταν απογοητευτικος..πηρε ποντους μονο απο εναν παιχτη και μοιραια οδηγηθηκε στην ηττα η οποια ηταν και βαρια...το σπρωξιμο που επελεξε σαν επιθετικη επιλογη καθε αλλο παρα αποτελεσματικο ηταν αφου η αμυνα του Στελιου προστατεψε καλα το καλαθι του...με την πλατη στον τοιχο ο λυκος καθως στενευουν τα περιθωρεια του και ολα δειχνουν οτι απο την επομενη σεζον θα αγωνιζεται στην 4η κατηγορια..

επανερχομαι με τους κοκκινους με περισστερο ρεπορταζ...ισως αναλυσω περισσοτερο τα παιχνιδια του κοκκινου ομιλου αλλα πιστευω οχι αδικα...αυτα ηταν το επικεντρο του ενδιαφεροντος αυτη την αγωνιστικη...

Last edited by GIANNIS.K. at 10/18/2011 4:23:35 PM

This Post:
00
190683.754 in reply to 190683.753
Date: 10/18/2011 4:14:00 PM
Overall Posts Rated:
2121
Ωραίος !!! Μία μπαλίτσα από 'μένα.

This Post:
11
190683.755 in reply to 190683.753
Date: 10/18/2011 4:19:51 PM
Overall Posts Rated:
150150
JK69ER - Anatolia Polikastou=>96 - 110
καταρχην θελω να σημειωσω οτι αυτο το παιχνιδι ηταν εξαρχης μια μαχη πρωταγωνιστικων προσωπικοτητων...απο τη μια ο κινεζος W. Chunyao που ειναι πρωτος σκορερ του πρωταθληματος και ολοι τον εχουμε αντιμετωπισει και ξερουμε το γιατι και απο την αλλη το γομαρι(χαιδευτικα το λεω:)) των 100κ μισθο(δεν ξερω τα κιλα) D. Maure του Πολυκαστρου...ειναι και οι 2 ηγετες και βλεπουμε το γιατι
ας μιλησουμε για τον Τζοκερ πρωτα..ξεκινησε καλα και ειχε το προβαδισμα στην αρχη..ομως ο W. Chunyao δεν ξεκινησε και τοσο καλα..στη συνεχεια ομως οταν ειδε οτι η συμπαικτες του δεν μπορουσαν αλλο πηρε την κατασταση στα χερια του κρατωντας την ομαδα του κοντα στο σκορ..ομως οπως ηταν αναμενομενο αυτο δεν θα κρατουσε για παντα με τις αμυνες του Πολυκαστρου..ετσι σιγα σιγα ο τζοκερ εριξε την αποδοση του με αποτελεσμα τελικα να ηττηθει..
ο Πανος απο την αλλη πηρε το αποτελεσμα χρησιμοποιωντας λοου ποστ, ενα συστημα στο οποιο δεν μας ειχε συνηθισει..ουτε ο τερατωδης D. Maure ξεκινησε καλα το παιχνιδι..στη συνεχεια ομως ανεβασε στροφες και εδειξε οτι αξιζει τα λεφτα του..το αποτελεσμα μπορει να ειναι 14 ποντους διαφορα ομως η νικη δεν ηρθε καθολου ευκολα για τους γηπεδουχους..απο την Ανατολια ξεχωρισε και ο ρακετοθραυστης(μονος μου το σκεφτηκα) J. Recarte

Red Legionaries - PLAGIARI FORCE=>86 - 81
η μοναδικη εδρα που εσπασε σημερα ηταν αυτη του PLAGIARI FORCE..και δεν ηταν ευκολο..απο την αρχη τα προγνωστικα εδειχναν και τις 2 ομαδες ισοδυναμες και το παιχνιδι δικαιωσε αυτη την προβλεψη
απο τη μια οι λεγεωναριοι του Θοδωρη κατεβηκαν με ενα τρεξε σουταρε..ειναι φανερο πως η θεση 3 ειναι αυτη που θα εκρινε το σκορ...εκει υπηρχε τρυπα στην αμυνα και των 2 ομαδων..ο ρεντ πηρε 22 ποντους απο το βασικο του μονο σε αυτη τη θεση...αυτο που κατα τη γνωμη μου εκρινε το παιχνιδι ειναι η καλη περιφερειακη του αμυνα που εκλεισε τους οχι και τοσο καλους πασερ του αντιπαλου αναγκαζοντας τους σε λαθη..και δεν ηταν μονο τα λαθη..περιορισαν και την τροφοδοτηση των ψηλων του Πλαγιαρι..απο εδω ξεχωρισε ο D. Bajcić και ο L. Xianqiang
ο Πλαγιαρι απο την αλλη με την αμυνα του εκλεισε τις θεσεις 1 και 2 και αφησε την 3..εκει χτυπησε στην επιθεση..δεν του βγηκε τελικα αλλα το παλεψε το διχως αλλο..μεγαλη εμφανιση απο τους παιχτες του που παλεψαν και τιμησαν τη φανελα της ομαδας τους..ο Πλαγιαρι τωρα μπορει να ετοιμαστει για τη νεα σεζον

Remal Madrid - PANTOKRATORAS=>97 - 106
μια υπερπολυτιμη νικη για την ομαδα μας απεναντι στα ρεμαλια των πολλων εκατομυριων
τα ρεμαλια κατεβηκαν με το γνωστο τους τρεξε σουταρε και αμυνα 2-3..η λογικη αυτης της αμυνας ηταν να περιορισει τους μεσα σκορερ μου και ασφαλως να κρατησει τα ριμπαουντ, πραγμα που καταφερε..ειχε ξανακερδισει με τον ιδιο τροπο, οποτε γιατι να μην το δοκιμασει παλι;στην επιθεση εκπληκτικος ηταν ο M. Pasquariello με 14-28 σουτ και 35 ποντους!!!η επιθετικη 3αδα ηταν φοβερη οπως αλλωστε ειναι φανερο και απο το φυλλο αγωνα..οι αλλοι 2 ομως δεν τα καταφεραν τοσο καλα..το ματς πηγαινε στον ποντο και ηταν κατα τη γνωμη μου μαζι με το προηγουμενο τα πιο ωραια ματς σημερα...τελικα τα ρεμαλια δεν καταφεραν να αλωσουν την αρενα μας
εγω επελεξα μια κινηση, η οποια ειναι το αγαπημενο μου συστημα...ποσο μαλλον τωρα που εχω και τους παιχτες ρακετας για να την εκμεταλευτω στο επακρο...η αμυνα ηταν μαν2μαν..δεν ηθελα βεβαια να βαλω ζωνη και να αφησω τους φοβερους επιθετικους του Σωκρατη να σουταρουν μπροστα στους σεντερ μου..αν και ο σεντερ του μου τα χαλασε λιγο...:)πιστευα οτι ειχα την αμυνα να τον κρατησω και αποδειχθηκα σωστος...συγχαρητηρια λοιπον σε ολους τους παιχτες μας αλλα περισσοτερο απο ολους στον Y. Zarif!!!φανερα ο καλυτερος..μονο τα ριμπαουντ δεν πηρε σημερα..εκτος των 38 ποντων που σκοραρε, δε θα σταθω εδω αφου το ποσοστο του δεν ηταν τοσο φοβερο..αλλα η αμυνα του ηταν!!!αντιμετωπισε στα ισια τον Y. Masalla ο οποιος δεν νομιζω να ειχε χειροτερο παιχνιδι οσο παιζει στον ομιλο μας..6-29 σουτ 4-22 τριποντα και 5 λαθη..νομιζω τα ποσοστα μιλαν απο μονα τους

Last edited by GIANNIS.K. at 10/18/2011 4:24:13 PM

Advertisement