Bohuzial nie su vsetci hraci rovnako aktualni v databaze a bude zalezat na tom, co este natrenuju do konca sezony, ked sa bude vyberat uzsi kader, ale predbezne to vyzera asi takto:
PG: Bogusky - pravidelne nastupoval v zaklade uz teraz, Podolinsky, Kenicky
SG: Hatos - kvoli dobremu podkosu kryl tuto sezonu chrbat Dubravcakovi na SF, Trubiansky, Grajciar
SF: priznam sa, ze tu este nemam predstavu, pretoze 20 rocni SF su takmer vsetci slabi. Mozno tam bude hrat niekto z aktualne 19 rocnych, ktori sa javia celkom dobre (Kamensky, Gajarsky, Sramota), resp. tam pojde nejaky PG/SG s dobrym insidom. Mudrejsi budem po update, ked budu mat vsetci hraci rovnako stare udaje pri sebe.
PF: Janicky - vela sanci tuto sezonu nedostal, ale o svojich kvalitach presvedci urcite buducu sezonu, Jurscak, Loziak
C: Renac - bezpochyby najlepsi C akeho mame momentalne k dispozicii a nemusi sa obavat naplnenia potencialu, Trason, Urminsky
Este sa to samozrejme moze zmenit, niekto moze vypadnut, ini sa mozu dostat, preto nenadavajte hned, ked tam nevidite svojho hraca Su tu zatial len 20 rocni, takze nie je vylucene, ze sa vo vybere objavia aj terajsie 19r talenty.
Vela si slubujem od hracov, ktori su uz teraz v U21 a maju len 20 rokov, tito 4 by mali byt hlavnymi tahunmi v buducej sezone. Oproti tejto sezone by sme mali byt silnejsi hlavne na podkosovych postoch a PG, na SG to bude dufam porovnatelne, ale dost bude zalezat na tom, ako sa nam podari zaplatat dieru po Dubravcakovi. Celkovo si vsak dovolim povedat, ze budeme mat silnejsi kader ako mame dnes. Ci budeme lepsi ako Cesi, to je tazko teraz povedat, ale ja dufam, ze ano:)
Rad by som sa s kvalifikaciu rozlucil vyhrou a obhajil 4. miesto, preto nesmieme o vela prehrat proti Portugalcom a porazit Holandanov. Takze na experimenty nie je velmi cas zatial, v priatelakoch ale urcite dostanu sancu mladi ako naposledy. Ak by vam vsak stacilo aj pripadne 5. miesto a chcete, aby dostali sancu mladi uz teraz, mozete ma presvedcit. Verim tomu, ze repre zapasy dvihaju skusenosti, ale 1-2 zapasy dieru do sveta nespravia.
Ak bude Mierka vyzerat na konci sezony tak, ako predpokladas, tak je velka sanca aby sa do U21 dostal v 20ke a v 21ke o tom nepochybujem.