Pa ljudi su i postavili taktike da se pogadjaju,tj.da se analizira protivnik i prema tome postavi taktika,to je nba nasljedje a ne da skroz fulis formaciju pa da dobijes!!!Taj engine kako ti kazes kad ja naprimjer igram 2-3 a prtotivnik pod kos ja sam njemu automatski pogodio formaciju i tad bi ja trebao imat ne 50% sanse za pobjedu vec 70%-75%,to je u slucaj sa MR.NElsa igra lik pod kos 2-3 a on pod kos covjek i lik ga dobije,i pritom izgubi 20 lopti gdje tu ima logike?znaci formacije u ovom enginu nemaju nikakve veze mozes stavljat sta hoces?
Isto je i kod mene pogodim sa 1-3-1 to neutralizira u potpunosti vanjske suteve jos u mene najmanji skill vanjske u PL i BS je impresivan ,a najveci velicanstven.....doduse to nije ni problem,moji igraci su fino sprijecili njegove suteve s vana ,solidno,medjutim gdje ti je realnost da izgubim 33 lopte a ukradem 7 njih a lik protiv mene igra Covjek ,i automatski je pogrijesio moju formaciju,djelimicno,pa koliki bi mi ih uzeo sa presingom?
Eto lik izgubio 35 lopti pa gdje ce to covjece znaci da gubi loptu u jednom poluvremenu svakih 45 sekunda,ako zbrojimo sve ukupno ,smjesno
Ja sam uvjek po prosjeku imao izgubljenih lopta 10-11 ali toliko ih slicno i ukradem pa se to stabilizira bilo protiv koga da igrao !!!
Ima tu jos detalja koje treba doradit da bi to bilo prema nba,najelitnijoj kosarci !!!
VI mi pojedinci pricate o necem lijevom ja konkretno pitam Kako na utakmici mogu bit preko 30 izgubljenih lopti!!!