yiğido beklenen darbeyi sona sakladi vs vs
Bu ifade hiç hoş bi ifade değil yalnız. Yiğido benim arkadaşım, kendisini seriden sonra tebrik de ettim. Fakat ortada "beklenen darbe" falan olduğunu düşünmüyorum. Takım, sıfır rotasyon ve düşük form grafiğiyle kime olsa kaybedecekti zaten, bunun bilincindeydik. Kalanlara başarılar dilerim. Şampiyon kiku'yu kutlarım.
Hocam Yusuf Atılgan okuyan biri ince ruhludur, kirdiysam kusura bakma.
Normal sezonda 16 takim arasında 14. olan bir takımın ligde kalması zor görünür. Ben de bir arkadaşıma yazmıştım, düşüşteydim bir ara ve 5.liğe doğru gitmek üzereydim. 5. olanın yiğido'ya karşı şansı çok olmayabilir demiştim. Transferleri ufaktan gelmeye başlamıştı.
Bu arada sen yazınca farkettim, Aylak Adamı okumayalı neredeyse çeyrek asır olacak. Bay C.' yi özledim. Listeme ekledim, bu sene okuyacağım tekrar.
kiku'yu şampiyonluğundan dolayı tebrik ederim.