BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Reprezentacija.

Reprezentacija. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
211627.74 in reply to 211627.71
Date: 3/13/2012 10:01:01 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Nadam se da cete vec jendom shvatiti da je ovo online igra, koja sluzi za zabavu, da se covjek malo opusti, nasmije i slicno. Kakav obraz i dusa, nije ovo vjeronauka, ovo je online igra, koga briga za nekog tamo Rusa.
Vjeruj mi, nije prvi put da se desavaju ovakve stvari, desi se to cesto, meni ne smeta.

Kada neko od vas bude Selektor, neka dogovori sve laganice i svaku neka odigra, njegova stvar, a ja kada uzmem stvar u ruke ja cu raditi po svom, svidjelo se to kome ili ne.
Da veliki je dobitak sto sam porazio Ruse koje ne volim, mozda bas zbog toga ne prodju dalje, bilo bi mi zaista drago. Od entuzijazma svakako nemamo nista, nije nesto spektakulrano svakako, sa ovim igrackim kadrom kada pobijedimo Reprezentaciju poput Malte mozemo biti sretni.

Ako imate jos neku online poslovicu sa obrazima i drugim stvarima, napisite, zaista me nasmije kada vidim koliko se unosite u online igru.

@Player02, ne treba meni publicitet, ja ga ostvarujem sa svojim klubom, pozornost treba Reprezentaciji, i evo upravo ga je stekla, pogledaj koliko se pisalo nakon prosle 3 utakmice (nikako), a koliko nakon ove posljednje.

@bloodyczech
Sramota

Na zalost Dusan Sramota igra u mom klubu a ne u Reprezentaciji BiH, da kako moze dobiti nase drzavljanstvo bio bi nam od koristi zaista.

Jedino otkriće, po mom skromnom mišljenju, je količina ega, bahatosti i arogancije je izronila na površinu.

Hvala na lijepim rijecima, steta sto mi prijatelj Vuk nije na forumu da vam objasni par stvari. Samo najjaci opstaju.

Samo se pitam, gdje ce mi dusa nakon ovog poteza, mislim da veceras oka necu sklopiti. Epic.

This is where we hold them!
This Post:
11
211627.75 in reply to 211627.74
Date: 3/13/2012 10:16:48 AM
Overall Posts Rated:
6161
Aha, ti zastupaš onu tezu "bolje i loš publicitet nego nikakav publicitet". Tvoje pravo. S nekim ljudima nema smisla voditi konverzaciju. Nekim ljudima je obraz i čast stran pojam ( ne stoji ti iizgovor tipa "ovo je samo online igra, mene su iste zahebali puno puta i slične gluposti..."), i vjerovatno bi od njih ovako nešto mogao očekivati i u RL.
Vuk, koji vuk! Aaa, Vuk, onaj kojeg više nema na BB-u. Priča o Vuku i opstanku je šuplja, jer on niije opstao, a najavljivao je beskonačnu vladavinu, kol'ko se sjećam. Vuk i opstanak nikako ne ide skupa... Ustvari, idu skupa Vuk i opstanak, al' k'o čmar i televizor.

This Post:
11
211627.76 in reply to 211627.74
Date: 3/13/2012 10:21:44 AM
ŽKK Željezničar
II.2
Overall Posts Rated:
386386
Da vidim da l` si covek, pokazi mi sta mozes,
boli me kurac kako se ti zoves,
zajebi prazne price, nemoj da se lozis,
kada dodje frka da l` ces ostati da stojis!

TOOO PITA KRALJUUUU...DERI SUGAVE RUSEEE
Ave Imperator, morituri te salutant!
Zdravo care, pozdravljaju te oni koji će umrijeti.

Zavadi pa vladaj!

Quot linguas calles, tot homines vales.
Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijediš.

http://www.youtube.com/watch?v=sNYWHjma9rw

PITA DO KRAJA!!!!

Vox populi, vox Dei.

Glas naroda, glas Boga.

Last edited by Giuseppe Marotta at 3/13/2012 10:22:21 AM

This Post:
00
211627.77 in reply to 211627.75
Date: 3/13/2012 10:30:13 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Drago mi je da sada pratite Reprezentaciju. To nije nikakav izgovor vec cinjenica, ovo je online igra, mozda to i shvatis nekada.
Poceo si da vrijedjas mog prijatelja, a uopste nisi kompetentan da pricas o njemu. Poslat cu ti zajednicku poruku 24.03.

Podcjenili su moju BiH i zato su ispastali.

Da li nas se sada Rusi plase,
oprosti nam grijehove nase.

Message deleted
This Post:
00
211627.79 in reply to 211627.73
Date: 3/13/2012 10:41:34 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Shvatam ja prijatelju sta zelis da kazes, i svjestan sam toga sto sam uradio i isao sam ciljano na to, vidis da se zajednica uzbudila, odjednom svi prate Reprezentaciju, tu su samo kada treba baciti kritiku, to je uvijek bilo tako.

Drago mi je da su mi uspjele neke stvari, sada lagano dalje u stvaranje bolje generacije za NT BiH.
Neki jednostavno ne shvataju, mahanje Rusima.

Da svaki od ovih sto se javio na forum da kritikuje CT protiv Rusije ima jednog NT Reprezentativca i da ga trenira, ne bi nam trebali ovakvi potezi, ali blago receno, igraci nam se raspadaju (ima par izuzetaka), moras potegnuti neke ekstremne metode ako zelis pobijediti, a ja ne volim gubiti.

Samke kralju.

This Post:
00
211627.80 in reply to 211627.77
Date: 3/13/2012 10:43:55 AM
Overall Posts Rated:
6161
Nije mi namjera bila nikoga vrijeđati, niti u mom postu ima bilo šta uvredljivo za bilo koga, već sam samo iznio par činjenica, i jedno poređenje koje je apsolutno na mjestu. Ako ima nešto uvredljivo snosiću odgovornost, ali da se objektivno sagleda, a ne iz samo jednog ugla, onog pristrasnog.
To ti nešto krivo interpretiraš, izgleda. Šteta što nemam samo malkice ozbiljniji tim, inače bi možda već ovih dan-dva stigla porukica/molbica za laganicu 24.03.2012.? ;)
I ponekad baš puno podsjećaš na "svog" prijatelja. Kako kažu, s kim si takav si. ( evo izreka, tražio si )
Nisi ti prije bio takav, čini mi se, bio si puno umjereniji. Nadam se da su se desile neke dobre stvari u tvom stvarnom životu koje su ti ulile masu samopouzdanja i sigurnosti, i ako je tako drago mi je zbog tebe. Ali ako je to zbog ovih dobrih stvari ( čitaj uspjeha ) na ovoj "samo online igri" kako je voliš zvati, onda si ti taj koji ima problem a ne je, čini mi se.

Last edited by Player02 at 3/13/2012 10:45:26 AM

From: ...

This Post:
22
211627.81 in reply to 211627.80
Date: 3/13/2012 10:57:40 AM
Overall Posts Rated:
104104
Ovdje vidim samo Pitinu mržnu prma Rusima jer Rusi su tu uz Srbiju ( koju Pita očigledno mrzi :(..........jbg ovdje smo mi jedino mi budale ispali

This Post:
00
211627.82 in reply to 211627.80
Date: 3/13/2012 10:59:55 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Ne znam ja sta ti je bila namjera ali si uvrijedio mog prijhatelja Vuka. Covjek poludi od slave, udarila mi slava u glavu.
Ocito me ne poznajes, samopouzdanja imam i vise nego sto je potrebno, jer u zivotu mi sve ide dobro, kako vidis umisljen i bahat, necu valjda sada za Rusima plakat?

Juce je ujedno bio poseban dan u mom zivotu, a kada je moj dan, pobjedjujem na svim poljima.

"Dvije stvari čovjek mora imati da bi uspio. Prvo je sreća: to je ono kad se čovjeku pruži povoljna prilika. Drugo je pamet: ona čovjeku omogućuje da iskoristi povoljnu priliku."

Juce je bila povoljna prilika za poraziti Rusiju, nisam je propustio.

This Post:
00
211627.83 in reply to 211627.81
Date: 3/13/2012 11:04:04 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Odakle ti ovo? Prvi covjek koji mi je cestitao juce bio je Selektor Srbije sa kojim sam u izuzetno dobrim odnosima.
Juce je bila povoljna prilika za mlatnuti Ruse koji mi nisu dragi, i kao sto sam rekao, iskoristio sam je.

From: Micron

This Post:
22
211627.84 in reply to 211627.80
Date: 3/13/2012 11:12:51 AM
Overall Posts Rated:
2626
ja neznam koji vam je kurac , ako niste znali ovo je igrica .. a i rus je sam sebi kriv sto mu je vjerovao ... (i uradite nesto za repku pa nece dolaziti do ovakvih situacija ) a sad nemoj da kenjate :D

Advertisement