Ja som ti dal gulicku, ze sa mi paci tvoja snaha. Ked bude hotovy preklad a bude urobeny dobre, tak ta velmi rad pochvalim.
A priznam sa, ja som mal snad 10000x pocit, ze komunita na BB vobec neocenuje vynalozenu snahu - napr. teraz nova databaza, ktora zabrala neskutocne mnozstvo casu a snahy je nam tak trochu na nic, ked tyzdene svojich hracov updatne 8-10 manazerov. Ale vsetko je to o tom, ze kazdy si povie "ok, je to dobre" ale spatna vazba chyba - na to si treba jednoducho zvyknut a akceptovat to.
P.S. ak je tu nejaky vzorec, ktoremu ludia na BB nerozumeju, musite mi dat vediet, velmi rad vsetko vysvetlim. Mne to len jednoducho nenapadne :)
P.P.S. na upresnenie - ja tu tiez nie som od zaciatku, som tu z aktivnych manazerov jeden z tych sluzobne mladsich :)
Edit: vlastne kvoli tej spatnej vazbe som aj skoncil s NT - pre mna nemalo zmysel robit to pre len pre seba bez zaujmu komunity. Schvalovalo ma okolo 85% ludi a ani za cely svet mi nik nevedel napisat, co mu vadi na behu NT a pritom som mal velku snahu to vypocut a zmenit to...a to nehovorim o sutazi, kde sutazilo 7-9 ludi...
Last edited by Matej_B at 2/12/2012 2:55:12 PM