Ну що після невдалої гри проти команди WhiteStripes я добре подумав і вирішив що гравець Cristian Miguel Cozzi
(9225405) із зарплатою 45399 не стоїть такої зарплати та й команда працює в мінус по заробітку за тиждень, от я і вирішив його продати і вже на нього знайшлися покупці і вже точно на ньому буду мати якийсь навар, звісно якщо не рахувати його зарплату. І провівши підрахунок заробітку і витрат вже без урахування зарплати цього гравця і без кубку можу сказати що моя команда вже буде виходити в плюс по заробіткам за неділю - 20 тисяч. А ще якщо врахувати те що на виручені кошти від продажі цього гравця я куплю нового тренера 6 рівня із зарплатою не більше 35 тисяч то це ще 10 тисяч додається до недільного прибутку (теперішній тренер 5 рівня має зарплату 45 тисяч), тоді в сумі вийде що моя команда за неділю буде заробляти не менше 30 тисяч. Думаю що навіть якщо пройду в кубку далі, то в наступному раунді вже буде команда мені не по зубах і тоді я вже серйозно візьмусь за лігу, і тоді мені цей гравець точно не буде потрібний.
Last edited by kaktuskor at 2/22/2011 7:36:39 AM