Mourihno już się pogodził z porażką a w życiu nie zaryzykuje otwartej gry mając w pamięci listopadową manitę. Teraz woli uprawiać te swoje gierki z których jest znany. Dla mnie Mourihno jako trener jest totalnym zerem.
Oto co Big One sądzi o rywalizacji z Barceloną w LM.
No cóż Real sięgnął dna zatrudniając takiego trenera ale to już nie mój problem ;)
Czy Real Madryt został wyeliminowany z finału Ligi Mistrzów?
Tak. Pojedziemy tam z dumą, z szacunkiem do naszego świata, którym jest futbol. Czasami odczuwam wstręt do życia w tym świecie i zarabiania na życie w tym świecie, ale to nasz świat. Musimy pojechać tam z dumą. Bez Pepe, który nic nie zrobił, bez Ramosa, który nic nie zrobił, bez trenera, który nie będzie mógł zasiąść na ławce. To rezultat, który jest praktycznie niemożliwy do odrobienia. Jeśli przypadkiem strzelimy gola przed Barceloną i dwumecz będzie bardziej otwarty, to znowu nas zabiją. Znowu nas zabiją. Dziś pokazano nam, że nie mamy żadnych możliwości, żadnych. Moje pytanie brzmi: dlaczego? Dlaczego nie pozwala się innym drużynom grać przeciwko Barcelonie? Dlaczego się nie pozwala? Jeśli są lepsi, to wygrają. Po co to wszystko? Nie rozumiem tego.