Έστω και με 2 μέρες καθυστέρηση,θα γράψω 2 λόγια για το τελευταίο ματς της u21 για αυτή τη σεζόν!Λίγο η μεγάλη απογοήτευση,λίγο ο χτεσινός τελικός της Α1 με απέτρεψαν,αλλά ήθελα να γράψω ένα τελευταίο ποστ για αυτή την ωραία φετινή πορεία!!
Η μικρή εθνική λοιπόν έχασε τον ημιτελικό στην Εσθονία με άδοξο τρόπο για ένα σουτ...
(36223)Έτσι χάθηκε η ευκαρία να παίξουμε για 1η φορά έναν τελικό και να ονειρευόμαστε ένα τρόπαιο!Κατά την γνώμη μου,η μηχανή αποφάσισε να μας κλέψει αυτή την ευκαιρία!!Παρα τα 17-5 φάουλ,το excelaki βγάζει τελικό σκορ 77-91 υπέρ μας!Δείχνει δηλαδή ότι μας στέρησε 14 πόντους σκοραρίσματος και ότι το ματς δεν ήταν καν οριακό!Ίσως λοιπόν,πρέπει να αισθανόμαστε λίγο αδικημένοι!
Γενικά,έχουν γίνει αρκετά βήματα προόδου τις τελευταίες 4 σεζόν που ασχολούμαστε!Στο ranking ξεκινήσαμε από το νο 58 της παγκόσμιας κατάταξης και βρισκόμαστε στο νο 22 πια!Περάσαμε πέρσυ για 1η φορά στην ιστορία της u21 στην 2η φάση των ομίλων και φέτος χάσαμε οριακά την 1η μας συμμετοχή σε έναν τελικό τουρνουά παρηγοριάς!
Το ταξίδι ήταν ωραίο,όμως το τελευταίο ματς μας αφήνει πικρή γεύση!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!! Όταν προσγειώθηκε η αποστολή της εθνικής στο αεροδρομιο του Ταλίν στην Εσθονία,ο Γκιζελίδης είπε στον Μοραίτη:
''Μαλ@@κα,τι πουτ@@κρυο είναι αυτό εδώ??Έχω δαγκώσει την ψ@λή μου''
''Γάμ@@σε τα ρε μαλ@@κα''..είπε ο Μοραίτης!!''Και ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο???Αν νικήσουμε πάμε καπάκι στην Μόσχα για τον τελικό!!Εκεί να δεις πο@@τσοκρυο...''
''Τι λες ρε??''..απάντησε ο Γκιζελίδης!''Δηλαδή αν νικήσουμε,θα φάμε πάλι κρύο,ενώ άμα χάσουμε θα παίξουμε ματς γιορτή με τους παλιούς αστέρες της Εθνικής Αντρών,θα πάρουμε αυτόγραφα και θα γουστάρουμε???Μαλ@@κες είμαστε τότε να νικήσουμε???Για κορόιδα ψάχνουν???''
Τελικά οι 2 νεαροί αθλητές τελείωσαν το ματς με συνολικά 6/31 σουτ,παρόλο που τα PP δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο... :-)