Ty nie musisz...
teraz pytanie - po ch** Ty w ogóle rozdmuchujesz jakieś moje stare posty i sugerujesz, że ustawiam się przeciw Tobie, jak sam w ost kolejce robisz taki przekręt...jakbyś mnie przerolował i wywalił z ligi to pewnie wszystko byłoby ok, ale jak już się nie udało to jest jakieś dąsanie się i nagonka na Huanito, jaki to z niego drań ;)
załóżmy nawet, że Piczki zagrały tak bo chciały oszczędzać grajków na PO, skoro i tak miały najlepszy bilans...ok...bo jak znam życie zaraz znowu będziesz fantazjował, zasłaniał się czymś i przeinaczał wszystko tak, żeby znów zrobić nagonkę na mnie...ok niech tak będzie...i ja się tego nie czepiałem nawet i nie czepiam, że taki wałek/nie wałek poszedł...
...ale wielce pokrzywdzony Misiu od kilku już ładnych sezonów ma do mnie pretensje, stawia mnie w złym świetle i robi na mnie nagonkę, że wygrałem ze Starem na 2 kolejki przed końcem - w uczciwym spotkaniu z jego najlepszym składem, u siebie i to w dodatku spiąłem się i bardziej przyłożyłem, bo nie było innej opcji (a mu było wszystko jedno bo utrzymanie już miał)...w dodatku wcale nie byłem słabszy, jak pokazuje wcześniejszy mecz...normalnie sensacja i przekręt stulecia!
proszę Cię więc ostatni raz, skończ ten temat rozdmuchiwać, bo nie jesteś tu pokrzywdzony, a ja tu winny niczemu nie jestem...skończ pierdzielić głupoty, wyluzuj i tyle.
ps. nie chojrakuj tak, bo widzę trochę za bardzo się rozbrykałeś z tymi swoimi niewybrednymi komentarzami i żarcikami w moim kierunku...takie brykanie to sobie zostaw do kolegów na podwórku, ale nie do mnie bo ja Twoim kolegą nie jestem i sobie tego nie życzę...nie mam ochoty się z Tobą wdawać w te głupie gadki, a Ty widzę nie masz co robić i tylko szukasz zaczepki, drażliwego tematu żeby mnie podkurzyć. weź się do roboty, robienia czegoś twórczego, to się nie będziesz nudził i szukał zaczepki.
Tyle ode mnie, pozdro!
Last edited by Huanito at 6/20/2013 3:54:28 AM