Azért az egy kicsit rosszul esik, hogy el sem olvasod alaposan, amit a másik jelölt ír. :(
Én megtisztellek vele, hogy azután a reakciómmal én se sértsem a megszólalásodat semmilyen tekintetben, ha már előttem szólaltál meg. Legfeljebb helyeslek az igazadnak, de nem ismétlem el más szavakkal. Erre is volt példa, mielőtt felhördül a slepp..
"Utoljára pedig: EGYETLENEGYSZER SEM A SZAVAIMMAL NYERTEM MECCSET, sőt, választást sem."
Mivel engem nem ismerhetnek a szavazók, ezért csupán a szavaim és elképzeléseim alapján ítélhetnek meg, talán ez megbocsátható bűnöm.
Amely játék arra alkalmas volt eleddig, hogy ne csupán a szavaim alapján ítéljenek meg, ott eleddig mindenhol vezetőnek választottak, nem szóvivőnek. :D Ez viszont itt most senkit nem érdekel, itt is a tettek kell(ene) beszéljenek! Neked már volt alkalmad bizonyítani, nekem még nem. A szavazás dönti el, hogy a már bevált partvisnál maradnak a játékosok, vagy kipróbálnak egy új seprűt.
Ami tény: ez a szavazás nem kettőnkről szól, hanem Magyarországról!
Amennyiben megnyered a posztot (sanszos erősen), én leszek az egyik legfőbb drukkered, hogy sikerre vidd a válogatottat! Ebben az esetben a következő választáson eszembe se lesz indulni, csakis Rád fogok szavazni.
Mondhatni az én egyéni pechem, hogy éppen most akarsz visszatérni. :D