не було прев"ю, наскільки я розумію не показувало в он-лайні матч, немає результату :(
НЕ виправдення, але цілий день був в дорозі, заходив періодично з телефону, але не всюди був звязок.
отже, ми програли, та ще й в -15
(30262).
чому ми грали внутрішню ізоляцію - просто був впевнений, що іспанець виставить угадайку на щит, тому шукав щось інше. зважаючи на рівень форми наших гравців та перевагу в цьому показнику (та і взагалі в класі) наших Великих, було вибрано ізо внуті. тому не вважаю вибір тактики головною помилкою. просто тут питання в іншому, імхо: щит, схоже на все, і далі залишається тактикою № 1. навіть, незважаючи на ті всі угадайки/неугадайки. приклади, крім нашого матчу, можна побачити в інших матчах збірних, та й не тільки. тому я не можу зараз із впевненістю сказати, чи зіграли ми б краще, виставляючи внутрішню атаку.
вважаю, що мною в матчі допущено 2 помилки:
1. не виставив угадайку на щит - були думки ризикнути з цим, але з моєю прухою та враховуючи те, що перед цим іспанці двічі грали цю атаку, я не став цього робити.
2. на АЗ в стартовому складі грав Ключніков - дуже здорово він зіграв на цій позиції в матчі проти цих же іспанців
(29976), та і при внутрішній ізоляції він мав би брати на себе ініціативу та просто рвати всіх на чужому щиті. але сталось не так як гадалось. Роману не вдавалось повторити тієї феєричної результативності та влучності.
іспанцям же вадавлось практично все, що і позначилось на результаті.
всім приношу свої вибачення. не змогли обіграти іспашок і знову спіткнулись на стадії 1/4 ВТ. чомусь я був впевнений в нашій перемозі...
ну і трансферні новини:
- Сівуха
(19205534).
- такі собі Попович
(22945346) та Кузнєцов
(26582803).
- легенда Федорець
(13524848).