Ahojte!
V pondelok sme porazili Ukrajinu 138-112, i ked nas trapila tri stvrtiny ale nakoniec sme pekne vyhrali.
Dnes hrame priatelsky zapas proti Peruanskej U21, ktora je vo svete 8. v rebricku a my sme 24. Postavenie v rebricku by mohlo naznacovat, ze su favoritom zapasu ale podla mna su nase kadre vyrovnane a bude to tesny zapas.
Buduci tyzden hrame opat kvalifikaciu a to proti timu Bieloruska. Dnes budeme hrat v trochu pozmenenej zostave, lebo si chcem vyskusat, ake by to bolo, keby hral Frenko ma SF.
Toto skusam aj preto, lebo Tomala ma zlu formu a nehral by optimalne.
Dnes budeme utocit vonkajskom, lebo si chcem vyskusat tuto utocnu taktiku s vybratym kadrom.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Vystrcil/Bombara/Jencko
SG: Stvrtok/Zivica/Jencko
SF: Frenko/Tomala/Jencko
PF: Drunek/Buhla/Sulka
C: Kokos/Zatura/Sulka
Extra: Zraneny PG Pecnik
Zmeny oproti zapasu s Ukrajinou:
Na PG poste je starter Vystrcil, ktory tam zaskakuje za Frenka. Mal by hrat proti ich najslabsiemu hracovi v kadri, co by nam mohlo pomoct v utoku. Nahradnikom je PG Bombara.
Na SG poste je starter Stvrtok, u ktoreho som si myslel, ze ma este 20 rokov :(. Co uz, cas leti. Nahradnikom je SG Zivica, co znamena, ze dnes asi odohra svoje prve minuty v U21.
Na SF je starterom Frenko, ktory je nas najlepsi hrac v time a preto si myslim, ze zvladne hru na poste SF. Nahradnikom je Tomala, ktory je z formy a rezervou je Jencko.
Na PF a C poziciach nie su ziadne zmeny, pretoze su to nasi dvaja najlepsi hraci podkosovy.
Taktiku hrame Run and Gun (Bez a strielaj), pretoze chcem vidiet, ake ratingy zahrame s troma guardami.
V obrane hrame Man to Man, pretoze nema vyznam riskovat obranu jednym smerom.
Tak dufam, ze o 1:30 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke a ziskame body do rankingu.
Za cely realizacny tim,
Asasasa