BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > [NT] Україна №3

[NT] Україна №3 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
220703.722 in reply to 220703.713
Date: 7/17/2013 4:27:29 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions

1. до чого я дойопуюсь? докажи, будь-ласка, що я хоч чимось і до чогось хотів доїпатись.

щоб розписувати так багато потрібно мати під собою підгрунтя і мету, наприклад твою мету я зрозумів як домахатися до тренера збірної за поразку проти австралії прикриваючись формою гравців, мов викликав би він Гоншіка ми би затащили ) якщо я не правий, то напиши свою суть(мету)(як хочеш це називай) твоїх стін тексту в сторону тренера, бо зазвичай такого важко побачити на форумі) коли перемоги то всі давольні, а коли поразка - прівєт відро гівна і почалося)

This Post:
00
220703.723 in reply to 220703.717
Date: 7/17/2013 4:37:13 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
because you remember that you are representing your country.

When I was U21 coach I know many cases where BB"s STAFF lied in BB-mail. They also was coaches of their countries. For example Greece's GM !!!!!! he was against agreement and lied in BB-mail.
So, it isn't argument)

This Post:
00
220703.724 in reply to 220703.721
Date: 7/17/2013 4:49:52 AM
SUMY DEVILS
III.3
Overall Posts Rated:
13541354
Вот видишь, выставил Бесса и Горна - порвали испанцев))
и кто его знает что было бы если б Гонщика вызвали. так что не надо быть таким категоричным
с победой поздравляю) не забывай про моих чувачков)

This Post:
00
220703.725 in reply to 220703.724
Date: 7/17/2013 4:54:08 AM
Overall Posts Rated:
512512
http://www.buzzerbeater.com/match/25212/boxscore.aspx

Бесс и Горн против Австралии тоже играли...

This Post:
00
220703.726 in reply to 220703.724
Date: 7/17/2013 4:58:22 AM
Overall Posts Rated:
14581458
Ага . А тіпа з Австралією вони не грали? нє нє...
Я є категоричним, щодо його виклику, і да я вважаю що він не спас би нас.
Може Левицького треба було кампотівського 38 річного ше викликати? Він був в 9ці форми.
Да дякую. Я і не забуваю.

This Post:
00
220703.727 in reply to 220703.726
Date: 7/17/2013 5:34:52 AM
Overall Posts Rated:
14581458
This Post:
00
220703.728 in reply to 220703.726
Date: 7/17/2013 10:01:20 AM
SUMY DEVILS
III.3
Overall Posts Rated:
13541354
мало они тогда играли... вот когда Бесс играл, то за его присутствие +3 набили..

This Post:
11
220703.729 in reply to 220703.728
Date: 7/17/2013 12:11:05 PM
Overall Posts Rated:
14581458
О да це ж найкращі гравці, за всю історію Укр ББ.
Добре шо взагалі грали.

From: Nemos

This Post:
22
220703.730 in reply to 220703.728
Date: 7/17/2013 12:45:56 PM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17351735
1.
І знову одне і то саме, ти нічого не пропонуєш, пишучи шо я нікого не слухаю, можливо просто ти мої пости не до кінця читаєш?
було таке, що і писав. і тут, і на форумі офсайту, і в скайпі. твої пости, як і інших менеджерів, якщо вони мене цікавлять, я дочитую завжди до кінця.
2.
Шо тобі пояснити саме? Як я виставлявся? Чи яку кнопочку нажимати шоб гравців довикликати?
я зрозумів, що ти вже все, що міг, пояснив.
3.
мля, Арм!!! в своєму першому пості на рахунок цієї поразки я написав: "у австралійців форма також була галіма... може там гравці просто кращі..." - потім пояснив: стосовно "у австралійців форма також була галіма" - що рівняючи всіх гравців обох збірних, які були на той момент в складі, то ми переважали їх; а ті шо грали, то у них була менша з/п, тому і друга половина мого речення звучала "може там гравці просто кращі", тобто з хорошими вторичками... ти можеш доказати зворотнє?
Ну в мене інша думка, я вважаю шо у них була нормальна форма, краща ніж у нас так це на 100%. А смисл когось порівнювати? В нас тоді в складі було 14 гравців, а у них 17. Якшо ті гравці у яких менша зп, обіграли наших основних в хорошій формі, то ти думаєш шо гірші гравці з відмінною формою затащили б? Я дуже сумніваюся.
якби ти це написав відразу у своїй першій відповіді, і без ЛОЛ, бо тобі дуже смішно з усього, то, можливо, в мене питань далі і не виникло...
4.
Більше того я тебе не називаю на форумі неадекватом, самолюбом і егоїстом, і не позволяю собі при всіх такі речі.
я висловив припущення, а не назвав тебе так. якщо речення звучить "ну і, якщо ти, можливо, в житті...", то це явно не стверджувальне речення. і якщо не розбираєш де припущення, а де твердження - запитай про це спеціалістів. без образ.
5.
Знайди мою фразу чи пост, де я порівнюю нашу збірну зі збірною Казахстану. Цього НЕ було, і тут ти починаєш видумувати. Ти так кажеш проти словенців якби ми грали проти Ямайки. Да я вважаю провалив тренер матч, коли 2-3 проти зовнішньої тактики, чи може я не розумію шо це самий гірший захист, з усіх можливих (не рахуючи ізоляцій). Казахстан я згадав для того, щоб ти більше уваги приділяв їхній збірній, аніж написанні мені 100500 постів. Не буду пробувати, і ти знав на що йшов, висуваючись там тренером. Чи ти думав що в країні де 20-25 активних менеджерів, є 100 сильних гравців? У нас аналогічна ситуація, якщо ти не побачив 50% збірної не в формі.

- ти не порівнював, але чомусь згадав про це. можливо, речення з "порівнянням" я виклав в чуть невірному змісті.
- я не вважаю, що в тій грі зоною 2-3 я провалив матч. повторюю, що про це я написав там на форумі. і якщо ти рахуєш, щось це не так, то велком до співбесіди на казахський форум. тут це все не до речі.
- я тобі сто тисяч пятсот постів не писав. як я вже писав вище, просто було прикро за поразку і я написав всього-навсього 2 речення, які виявились для тебе смішними.
- я знав на що йшов, і я не жалкую про це.
6.
Я буду сам вирішувати, що я буду писати оке? Все можливо реалізувати, при чому, це 20 хвилин роботи. Те що ніхто не ризикнув, ще раз доказало мені, що язиком у нас на форумі більше працюють ніж іншим місцем. І з чого такі висновки? Знову бурна фантазія?
ок. а ти б зміг керувати збірної, не будучи "в шкірі" збірної? не знаючи кожної подробиці її і всього, що твориться навколо НЗ?
7.
Більше описував, коли бачив, що це комусь цікаво, і що ця робота варта цього, а коли всім ну можливо не всім, а 98% пофіг то і я перестав напрягатися. Ти глянь форум Нт, тут тільки я і пишу. Ну і да після програшів вилазять пару лічностей. Все.
форум читаю, дякую. але якщо ти на поздоровлення не реагуєш, на критику реагуєш негативно, чи тобі смішно від неї, то як ти хочеш підтянути активність? тим паче, є мертвіші форуми збірних, ти ж знаєш. я впевнений, що багатьом все, що відбувається з нашими збірними, в т.ч. і читати форум, дуже, навіть, цікаво. просто мовчазний народ такий...

This Post:
00
220703.731 in reply to 220703.722
Date: 7/17/2013 12:52:20 PM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17351735
1. до чого я дойопуюсь? докажи, будь-ласка, що я хоч чимось і до чогось хотів доїпатись.

щоб розписувати так багато потрібно мати під собою підгрунтя і мету, наприклад твою мету я зрозумів як домахатися до тренера збірної за поразку проти австралії прикриваючись формою гравців, мов викликав би він Гоншіка ми би затащили ) якщо я не правий, то напиши свою суть(мету)(як хочеш це називай) твоїх стін тексту в сторону тренера, бо зазвичай такого важко побачити на форумі) коли перемоги то всі давольні, а коли поразка - прівєт відро гівна і почалося)

1. повір, нічого подібного не планувалось. чесне слово. повторюсь: по-перше, прикро за неочікувану для мене поразку; по-друге, я всього навсього висловив свою думку, з якої комусь стало смішно.
2. думаю, в австралійців грали гравці в формі 9 з невеликими з/п з некращими скілами, ніж Гоншік.
от і все, вроді.
3. я нормально реагую на всі пости і визнаю, коли я щось не так написав.

From: GM-Armin

This Post:
00
220703.732 in reply to 220703.730
Date: 7/17/2013 1:25:38 PM
Overall Posts Rated:
14581458
було таке, що і писав. і тут, і на форумі офсайту, і в скайпі. твої пости, як і інших менеджерів, якщо вони мене цікавлять, я дочитую завжди до кінця.

Колись, і десь далеко, багато хто писав.
якби ти це написав відразу у своїй першій відповіді, і без ЛОЛ, бо тобі дуже смішно з усього, то, можливо, в мене питань далі і не виникло...

Вибачте, що обідив вас, і написав ЛОЛ, а то у вас стільки питань після цього виникло.
я висловив припущення, а не назвав тебе так. якщо речення звучить "ну і, якщо ти, можливо, в житті...", то це явно не стверджувальне речення. і якщо не розбираєш де припущення, а де твердження - запитай про це спеціалістів. без образ.

А тобі не здається, що твої припущення переходять певну межу? Я ж про тебе щас понаписую 100500 слів таких, як ти вживаєш, а потім скажу це було припущення. Це нормально? Я вважаю що ні.

- ти не порівнював, але чомусь згадав про це. можливо, речення з "порівнянням" я виклав в чуть невірному змісті.
- я не вважаю, що в тій грі зоною 2-3 я провалив матч. повторюю, що про це я написав там на форумі. і якщо ти рахуєш, щось це не так, то велком до співбесіди на казахський форум. тут це все не до речі.
- я тобі сто тисяч пятсот постів не писав. як я вже писав вище, просто було прикро за поразку і я написав всього-навсього 2 речення, які виявились для тебе смішними.
- я знав на що йшов, і я не жалкую про це.

Да ну ? То ти припущення висовуєш, то в невірному змісті, не здається шо це вже починається чистий флуд?
Окей, грай дальше 2-3 проти зовнішніх тактик, а пояснювати тобі на казахстанському форумі чому ти програв , я не збираюся. Ти б і сам мав це побачити і зрозуміти. Ну да ці 2 речення дуже смішні, для мене особисто.
ок. а ти б зміг керувати збірної, не будучи "в шкірі" збірної? не знаючи кожної подробиці її і всього, що твориться навколо НЗ?

Та без проблем, шо не знав, я б запитав в людей що знають, або є для того форум.
форум читаю, дякую. але якщо ти на поздоровлення не реагуєш, на критику реагуєш негативно, чи тобі смішно від неї, то як ти хочеш підтянути активність? тим паче, є мертвіші форуми збірних, ти ж знаєш. я впевнений, що багатьом все, що відбувається з нашими збірними, в т.ч. і читати форум, дуже, навіть, цікаво. просто мовчазний народ такий...

А шо я маю на кожне привітання відписувати? Знову про критику ти висловив припущення? А хто сказав шо я збираюся підтягувати активність? Хоче людина пише на форумі, ні то ні. При чому тут інші форуми?
І да, можеш ше хоть 2 поста таких написати, далі відписувати не збираюся, ібо це флуд, і розмова ні про що. Якщо шось цікавить, скайп маєш. Удачі.

Advertisement