ne kužim kak se svima da igrati na normalu ,ali biće bolje :)malo nas je kaj smo na laganici , malo frende......samo stara škola ..heheh
ne kužim kak se svima da igrati na normalu ,ali biće bolje :)
ne kužim kak se svima da igrati na normalu ,ali biće bolje :)malo nas je kaj smo na laganici , malo frende......samo stara škola ..hehehBaš tako, neka, naučit će
jebate ni prijateljsku nisi organiziral koma si majstore ova karantena loše utjeće na tebe da nemaš koronu u kljetipa si na infuziji iz baćvice....heheheheh
jebate ni prijateljsku nisi organiziral koma si majstore ova karantena loše utjeće na tebe da nemaš koronu u kljetipa si na infuziji iz baćvice....heheheheha kaj da ti velim, zaboravim jednostavno...koliko put me to koštalo i prvenstava i svega ostalog....sad zadnju tekmu nisam ni laganicu postavil i ode ent u pm
Čestitke kantridi na pobijedi ,istina da me razvalio ko beba zvećku ,ali stari moj igrati s najjačom postavom i na normalu ,to mi baš nema logike ali neka ko voli nek izvoli :)sad se okrećem prvenstvu i nadam se da bude zanimljivo do kraja,mislim da se sad zna ko ulazi u playoff ,makar još prvi dio sezone nije gotov :)
jebate ni prijateljsku nisi organiziral koma si majstore ova karantena loše utjeće na tebe da nemaš koronu u kljetipa si na infuziji iz baćvice....heheheheha kaj da ti velim, zaboravim jednostavno...koliko put me to koštalo i prvenstava i svega ostalog....sad zadnju tekmu nisam ni laganicu postavil i ode ent u pmEh, to možda i najviše mrzim kad se dogodi, uz ne postavljanje ekipe... Joj koliko puta pušio sezone radi toga
I tu si ih uspio animirati...Marijola, pa ti si premazan svim mastima...=)))