Értem, nem valami pozitív változás. Az itteni kapálás meg nem ezen múlik, szépen lassan így is úgy is elkapálhatják ezt a játékot a jelenlegi helyzetében. Töredékére csökkent az aktív felhasználószám. És ez nem lesz pozitívabb a jövőben sem. Annyi hasonló játék van a piacon, hogy az ember már meg tudja válogatni mivel tölti az idejét. És ez a játék egyre kevésbé köti ide az embereket. Régen befejeztem, mert nem tetszett annyira, most nemrég visszajöttem valaki kedvéért, de nem lett jobb a játék azóta. A HT-ba annyi tetszik jobban, hogy pontosan lehet tudni ki mikor miből mennyit hogyan fejlődik, illetve ott az értékelés számít, illetve pontosan ki lehet számolni a csapatod mire lesz képes, a taktikázásnak van némi értelme. Tudod a laza mennyit jelent pontosan, mindent ki tudsz számolni amit akarsz. Itt semminek nincs pontos értéke mindenki csak úgy gondolja tudja hogy mi van. A hazai pálya néha úgy tűnik nagy előny, utána meg panaszkodik mindenki, hogy mintha nem lett volna hazai pálya stb. stb. Kiszámíthatatlan az egész ezt olvasom itt hétről hétre a nagyon profiktól is. Én meg még az se vagyok hehe!