Piszesz czas...
Nie tyle chodzi mi o sam upływ czasu, tylko o to że przez ten czas gra się na tyle zmieniła, że znajomość skili nie daje w zasadzie żadnej przewagi.
To co się tak bardzo zmieniło? "Ogromny" wpływ bloków, zmiana wysokości walkowerów, spadek formy grajka po transferze, czy dodatki dla supporterów? Która z tych modyfikacji tak bardzo zmieniła BB przez ten czas? ;)
Parcie..:-) Jestem zaskoczony, że tak to odebrałeś...Sama znajomość skilli nie była dla mnie istotna. Z resztą nie przypominam sobie bym pytał o konkretne skille. Byłem tylko ciekawy jak się rozwijają. To wszystko.
I dalej piszesz:
Wtedy głównie chodziło o brak zaufania do Kinga. Przecież on tymi skillami grajków żonglował jak mu pasowało. Jak chciał mi zrobić na złość to wkleił Węgrzyna. Jak chciał mnie zaszantażować to pisał, że wszystkie skille naszych grajków przekaże naszym rywalom..
Rozumiem, że jak B.B. King ujawnił(by) skille zawodników to źle, ale co tam, że sama ich znajomość jest nieistotna i nie daje w zasadzie żadnej przewagi. Bardzo radosne. :)