BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > [NT] Україна №3

[NT] Україна №3 (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
This Post:
00
220703.716 in reply to 220703.708
Date: 7/16/2013 5:08:28 PM
Drunken Penguins
Superleague
Overall Posts Rated:
19191919
I'll just translate your speech :)

Переведу последний пост испанца, если кто не понял:
Если ты думаешь, что у вас слабая команда, то у вас проблема. Ваша команда девятая в рейтинге. Я не думаю, что это слабая команда. Но твои действия похожи на действия тренера слабой команды. В любом случае, слов достаточно. Вероятно, вы выиграете ещё пару матчей, но никогда, повторяю, никогда не станете чемпионами Мира или Европы.

ответ Армина:
По сравнению с вами мы слабее. Рейтинг - бычье дерьмо (с). Станем ли мы чемпионами Мира или Европы? ...это наши проблемы.

From: litur

This Post:
11
220703.717 in reply to 220703.702
Date: 7/16/2013 5:59:39 PM
Overall Posts Rated:
486486
I think you aren't stupid, and understood that offering a deal to weak team you're going to have risk. It will be a lesson to you. And do not talk about fair play, after offering TIE vs TIE. Good luck

Ukrania? Weak team? Is it a joke? One of the top ten NT of BB, in my opinion, can´t be a weak team. Anyway you have the possibility of ignore our offer. But if you answer the BB-mail ...Send the offer it´s a risk. Yes, I agree with you, but I think is very important the gentleman's agreement. I don´t believe in the "anything goes to win". At least I hope your community to support these decisions because you remember that you are representing your country.

Un sentimiento, unos colores, una pasión: CHORIMA BASKET
This Post:
00
220703.718 in reply to 220703.715
Date: 7/16/2013 6:38:47 PM
Overall Posts Rated:
133133
Победа это конечно хорошо, но ещё лучше, когда всё по-человечески;)

From: Oskal

This Post:
00
220703.719 in reply to 220703.716
Date: 7/17/2013 2:39:28 AM
Overall Posts Rated:
296296
Sorry, my English is not perfect :)
U are example how to win? OK. We will try to learn your skills, thx
I don´t believe in the "anything goes to win". At least I hope your community to support these decisions because you remember that you are representing your country.

I hope U'll win a lot of matches...I'm sure - U'll win.
And community try to support NTcoach, sure :)
In Ukraine - I hope, in Spain - I hope (or I sure of it :))

ЗЬІ перекладач забув, що це українська гілка?

ту Армін
Ти б читав, що тобі гуглтранслейт видає...а то ж іспанці вигадали кориду :)
тож про "бичків" у них може бути власна точка зору )))

Last edited by GM-Armin at 7/17/2013 4:07:51 AM

From: GM-Armin

This Post:
00
220703.720 in reply to 220703.713
Date: 7/17/2013 3:55:06 AM
Overall Posts Rated:
14581458
ти ж ітак нічого не слухаєш, який смисл шось писати? я не кажу, шо це мінус в тебе, я до того, шо ти просто вирішуєш все сам. і це можливо, навпаки, правильно.

І знову одне і то саме, ти нічого не пропонуєш, пишучи шо я нікого не слухаю, можливо просто ти мої пости не до кінця читаєш?
повторюсь, були гравці з відмінною формою. та мова не про то. ти написав, що ти зробив все зі своєї сторони, що можна було б зробити. я попросив пояснити що саме оце "все", ти не відписав. нафіг тоді таке писати...

Шкурний інтерес, розумію. Я знаю за кого ти натякаєш за ту відмінну форму, і повторюсь, але в нього шансів нема.
Шо тобі пояснити саме? Як я виставлявся? Чи яку кнопочку нажимати шоб гравців довикликати?
мля, Арм!!! в своєму першому пості на рахунок цієї поразки я написав: "у австралійців форма також була галіма... може там гравці просто кращі..." - потім пояснив: стосовно "у австралійців форма також була галіма" - що рівняючи всіх гравців обох збірних, які були на той момент в складі, то ми переважали їх; а ті шо грали, то у них була менша з/п, тому і друга половина мого речення звучала "може там гравці просто кращі", тобто з хорошими вторичками... ти можеш доказати зворотнє?

Ну в мене інша думка, я вважаю шо у них була нормальна форма, краща ніж у нас так це на 100%. А смисл когось порівнювати? В нас тоді в складі було 14 гравців, а у них 17. Якшо ті гравці у яких менша зп, обіграли наших основних в хорошій формі, то ти думаєш шо гірші гравці з відмінною формою затащили б? Я дуже сумніваюся.
ага, як тільки хтось напиши те, що ти не хочеш читати, то або видаляєш, або йопті мать, як таке хтось посмілив... сприймай критику адекватно. більше того, я взагалі нічого критичного проти тебе і виступ збірної не написав. абсолютно нічого. а ти мене зробив ворогом народу. о йопті...

Ахаха маразм крепчал, якшо пост порушує правила поведінки, то незалежно від того ким і кому він написаний, його струть, і не обовязково я. Те що хтось не може висловити свою думку, не порушуючи правил форума, його особисті проблеми. І ще раз тобі повторюю, якшо я бачу в пості дійсно, обгрунтовані факти, або корисні поради, я їх обовязково враховую, а я якшо це 95% флуду, то нема смислу навіть напрягатися. Якщо ти вважаєш шо я сприймаю критику неадекватно то це твої проблеми. Більше того я тебе не називаю на форумі неадекватом, самолюбом і егоїстом, і не позволяю собі при всіх такі речі.
о тут якраз твоє "ЛОЛ" чи Вована "хД" якраз до речі. порівняв нашу збірну і Казахстан, хах) та ще й в матчі проти словенців. дуже смішно. якщо ти дійсно читаєш форум Казахстана, то я там розписав все, трошки детальніше від твого огляду. і якщо ти вважаєш "провалив" за виставлення зони 2-3, то я і на рахунок цього все там розписав. та й дійсно, до чого тут Казахстан )) попробуєш шось добитись там наступних сезонів?) ти ж знаєш як там все пічально, та ще й після розпродажу Олею 5-х збірників хз куда...
а тут у нас мова була про один з найпринциповіших матчів України в груповому етапі ЧС. тому і прикро, я думаю, всім за ту поразку...

Знайди мою фразу чи пост, де я порівнюю нашу збірну зі збірною Казахстану. Цього НЕ було, і тут ти починаєш видумувати. Ти так кажеш проти словенців якби ми грали проти Ямайки. Да я вважаю провалив тренер матч, коли 2-3 проти зовнішньої тактики, чи може я не розумію шо це самий гірший захист, з усіх можливих (не рахуючи ізоляцій). Казахстан я згадав для того, щоб ти більше уваги приділяв їхній збірній, аніж написанні мені 100500 постів. Не буду пробувати, і ти знав на що йшов, висуваючись там тренером. Чи ти думав що в країні де 20-25 активних менеджерів, є 100 сильних гравців? У нас аналогічна ситуація, якщо ти не побачив 50% збірної не в формі.

Last edited by GM-Armin at 7/17/2013 3:56:06 AM

From: GM-Armin

This Post:
00
220703.721 in reply to 220703.720
Date: 7/17/2013 4:02:37 AM
Overall Posts Rated:
14581458
нагуя писати таке? я в шоці просто від твоїх таких пропозицій, яких реалізувати неможливо.

ну і, якщо ти, можливо, в житті самолюб і егоїст, то тут, будучи тренером НЗ, тре бути чуть інакшим та поважати думки та погляди інших. та і раніше ти якось більше все описував, була вдячність менеджерам за апи, за форму. а останнім часом все в тебе просто: вибираєш склад, щит/пз/пуста (я не кажу, що це погано), 2 слова в превю до матчу, 2 слова в огляді матчу і усьо. а хтось щось напише... ай ладно)
ну і особисте питання: Гоншік в 9-ці формі не мав ніяких шансів бути дозаявлений на матч? ти ж навіть не запитався, чи дропався він, чи ні... заздалегідь дякую за відповідь.

Я буду сам вирішувати, що я буду писати оке? Все можливо реалізувати, при чому, це 20 хвилин роботи. Те що ніхто не ризикнув, ще раз доказало мені, що язиком у нас на форумі більше працюють ніж іншим місцем. І з чого такі висновки? Знову бурна фантазія?
Більше описував, коли бачив, що це комусь цікаво, і що ця робота варта цього, а коли всім ну можливо не всім, а 98% пофіг то і я перестав напрягатися. Ти глянь форум Нт, тут тільки я і пишу. Ну і да після програшів вилазять пару лічностей. Все.
Особиста відповідь: Ні не мав він шансів, і да він дропався, можливо не в основних, але у вторинних (конкретно БВП) я бачив, коли він був на ринку. Да є в збірній Горностаєв, але він не дропався, так ще і 1 раз апнувся, ну і з Рз/аз ще гірша ситуація була ніж з Ц/Вф.

This Post:
11
220703.722 in reply to 220703.713
Date: 7/17/2013 4:27:29 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions

1. до чого я дойопуюсь? докажи, будь-ласка, що я хоч чимось і до чогось хотів доїпатись.

щоб розписувати так багато потрібно мати під собою підгрунтя і мету, наприклад твою мету я зрозумів як домахатися до тренера збірної за поразку проти австралії прикриваючись формою гравців, мов викликав би він Гоншіка ми би затащили ) якщо я не правий, то напиши свою суть(мету)(як хочеш це називай) твоїх стін тексту в сторону тренера, бо зазвичай такого важко побачити на форумі) коли перемоги то всі давольні, а коли поразка - прівєт відро гівна і почалося)

This Post:
00
220703.723 in reply to 220703.717
Date: 7/17/2013 4:37:13 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
because you remember that you are representing your country.

When I was U21 coach I know many cases where BB"s STAFF lied in BB-mail. They also was coaches of their countries. For example Greece's GM !!!!!! he was against agreement and lied in BB-mail.
So, it isn't argument)

This Post:
00
220703.724 in reply to 220703.721
Date: 7/17/2013 4:49:52 AM
SUMY DEVILS
III.3
Overall Posts Rated:
13541354
Вот видишь, выставил Бесса и Горна - порвали испанцев))
и кто его знает что было бы если б Гонщика вызвали. так что не надо быть таким категоричным
с победой поздравляю) не забывай про моих чувачков)

This Post:
00
220703.725 in reply to 220703.724
Date: 7/17/2013 4:54:08 AM
Overall Posts Rated:
512512
http://www.buzzerbeater.com/match/25212/boxscore.aspx

Бесс и Горн против Австралии тоже играли...

Advertisement