ти ж ітак нічого не слухаєш, який смисл шось писати? я не кажу, шо це мінус в тебе, я до того, шо ти просто вирішуєш все сам. і це можливо, навпаки, правильно.
І знову одне і то саме, ти
нічого не пропонуєш, пишучи шо я нікого не слухаю, можливо просто ти мої пости не до кінця читаєш?
повторюсь, були гравці з відмінною формою. та мова не про то. ти написав, що ти зробив все зі своєї сторони, що можна було б зробити. я попросив пояснити що саме оце "все", ти не відписав. нафіг тоді таке писати...
Шкурний інтерес, розумію. Я знаю за кого ти натякаєш за ту відмінну форму, і повторюсь, але в нього шансів нема.
Шо тобі пояснити саме? Як я виставлявся? Чи яку кнопочку нажимати шоб гравців довикликати?
мля, Арм!!! в своєму першому пості на рахунок цієї поразки я написав: "у австралійців форма також була галіма... може там гравці просто кращі..." - потім пояснив: стосовно "у австралійців форма також була галіма" - що рівняючи всіх гравців обох збірних, які були на той момент в складі, то ми переважали їх; а ті шо грали, то у них була менша з/п, тому і друга половина мого речення звучала "може там гравці просто кращі", тобто з хорошими вторичками... ти можеш доказати зворотнє?
Ну в мене інша думка, я вважаю шо у них була нормальна форма,
краща ніж у нас так це на 100%. А смисл когось порівнювати? В нас тоді в складі було 14 гравців, а у них 17. Якшо ті гравці у яких менша зп, обіграли наших основних в хорошій формі, то ти думаєш шо гірші гравці з відмінною формою затащили б? Я дуже сумніваюся.
ага, як тільки хтось напиши те, що ти не хочеш читати, то або видаляєш, або йопті мать, як таке хтось посмілив... сприймай критику адекватно. більше того, я взагалі нічого критичного проти тебе і виступ збірної не написав. абсолютно нічого. а ти мене зробив ворогом народу. о йопті...
Ахаха маразм крепчал, якшо пост порушує правила поведінки, то незалежно від того
ким і кому він написаний, його струть, і не обовязково я. Те що хтось не може висловити свою думку, не порушуючи правил форума, його особисті проблеми. І ще раз тобі повторюю, якшо я бачу в пості дійсно, обгрунтовані факти, або корисні поради, я їх обовязково враховую, а я якшо це 95% флуду, то нема смислу навіть напрягатися. Якщо ти вважаєш шо я сприймаю критику неадекватно то це твої проблеми. Більше того я тебе не називаю на форумі неадекватом, самолюбом і егоїстом, і не позволяю собі при всіх такі речі.
о тут якраз твоє "ЛОЛ" чи Вована "хД" якраз до речі. порівняв нашу збірну і Казахстан, хах) та ще й в матчі проти словенців. дуже смішно. якщо ти дійсно читаєш форум Казахстана, то я там розписав все, трошки детальніше від твого огляду. і якщо ти вважаєш "провалив" за виставлення зони 2-3, то я і на рахунок цього все там розписав. та й дійсно, до чого тут Казахстан )) попробуєш шось добитись там наступних сезонів?) ти ж знаєш як там все пічально, та ще й після розпродажу Олею 5-х збірників хз куда...
а тут у нас мова була про один з найпринциповіших матчів України в груповому етапі ЧС. тому і прикро, я думаю, всім за ту поразку...
Знайди мою фразу чи пост, де я
порівнюю нашу збірну зі збірною Казахстану. Цього НЕ було, і тут ти починаєш видумувати. Ти так кажеш проти словенців якби ми грали проти Ямайки. Да я вважаю провалив тренер матч, коли 2-3 проти зовнішньої тактики, чи може я не розумію шо це самий гірший захист, з усіх можливих (не рахуючи ізоляцій). Казахстан я згадав для того, щоб ти більше уваги приділяв їхній збірній, аніж написанні мені 100500 постів. Не буду пробувати, і ти знав на що йшов, висуваючись там тренером. Чи ти думав що в країні де 20-25 активних менеджерів, є 100 сильних гравців? У нас аналогічна ситуація, якщо ти не побачив 50% збірної не в формі.
Last edited by GM-Armin at 7/17/2013 3:56:06 AM